Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע חבר - סובארו וגם פיאט (סריקה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני (או חבריי) קונים יד0, אני משתדל להשתמש במחירים של מוטורי ושות' כסוג של סמן. אם ההנחה היא באמצע - סביר. אם לא - שיקנו יד1. כך עשה גיסי כעת עם מיצובישי אאוטלנדר, שנרכשה דרך אוויס בסוף בהנחה.

לגופו של עניין, סובארו מציעים הנחות כאלה מפליגות דרך מוטורי ושות', שמי שהם מוכרים לו רכב במחיר מלא, זה נראה לי כמעט כמו עושק. לא במובן המשפטי כמובן, אלא ממש כאילו עובדים עליו. הכי מופרכים הם המחירים של האאוטבק (שמוצע ב- 25K הנחה דרך מוטורי) ושל האימפרזה.

עריכה: אולי צריך להגיש ייצוגית. בסך הכל, זו אפליה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבל שאין איזה הנחה רצינית על הפנדנ,גם ככה היא לא נמכרת טוב וחבל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הכבוד.

ככל שיפרסמו את הפער בין המחירים המלאים לבין מחירי הסגירה במבצעים או במוטורי ככה הצרכנים ייצאו נשכרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איזה מעצבנים סמל"ת, לא יכלו להציע לי את החבילה של הפלוס לפיאט שרכשתי לפני חודש?

ועוד התעניינתי בסוכנות לגביי ג'אנטים ופנסי ערפל קדמיים, בחייאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבר פניתי ויצרו איתי קשר.

נאמר לי כי רמת הגימור PLUS היא כמו הביקולור ולא הביאו אותה כשהיה המבצע כשאני רכשתי את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...