Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מפחד מפופיק. כן כן... פופיק.

אני לא מסוגל לראות אותו, לגעת בו, להגיד את המילה.

אני לא מסוגל לגעת בפופיק שלי או של הילדים שלי.

אני לא מסוגל לראות אף אחד אחר שנוגע בשלו.

כשהילדה הקטנה שלי רצה אלי, האינסטינקט הראשוני הוא קודם כל למנוע מצב שהיא נוגעת לי בפופיק.

בחיים לא אלך לרופא כשיש סיכוי שיגע לי שם איכשהוא. אני מעדיף למות.

כשהאחים שלי (והילדים שלהם) רוצים להטריף אותי - הם מסננים בשקט בשקט "פופיק". אני לא מסוגל להתעלם מזה.

כשהילדים נולדו והמילדות שאלו אם אני רוצה לחתוך את חבל הטבור - אני הגבתי בצרחות וידיים על האוזניים. היו מבטים מופתעים בחדר. אשתי נאלצה להסביר.

הדפיקות כל כך קשה, שלפעמים אני מתקפל כשאני לגמרי לבד. איכשהוא אני מרגיש שמשהו בדרך לשם.

אגב.. אין לי בעיה לרשום "פופיק". אבל אני יושב עם בטן מכווצת גם עכשיו.

וואו.

הולך להיות מעניין בערב פוקר הבא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פרק ברן וסטימפי, שהוא משחק עם הפופיק שלו עד שהוא נכנס לתוכו ומתחרפן לגמרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וואו.

הולך להיות מעניין בערב פוקר הבא.

אם כולכם הולכים לבוא עם חולצות בטן אני קם והולך

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

גם תחת עינויים קשים אני לא נכנס לקישור שהבאת

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ידעתי שכל השרשור הזה היה טעות. ועוד כשגוגל ופייסבוק יודעים עליך הכל

W. Churchill

פורסם

YNV אתה לא לבד, בפוביות המוזרות כלומר. יש לי חבר שנשבע ששירתה אתו משקית ת"ש שהייתה לה פוביה ממרפקים. בדיוק כמו שתיארת שיש לך עם האיבר שאסור לנקוב בשמו, אבל עם מרפקים. מיותר לציין שיש הרבה סיפורים מצחיקים [פחות מצחיקים עבורה].

למי שמעוניין לקרוא על טיפולים בפוביות אחד הנפוצים הוא CBT. תקראו על זה בגוגל אם בא לכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם לזה יש פתרונות, למשל טיפול שונרים.

זה כמו עם דולפינים רק עם חיה יותר מוצלחת בהישרדות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יודע שהטיפול הכי טוב בפוביות הוא ע"י הצפה......

תגיד את זה למי שפוחד מטביעה :wink:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
YNV אתה לא לבד, בפוביות המוזרות כלומר. יש לי חבר שנשבע ששירתה אתו משקית ת"ש שהייתה לה פוביה ממרפקים. בדיוק כמו שתיארת שיש לך עם האיבר שאסור לנקוב בשמו, אבל עם מרפקים. מיותר לציין שיש הרבה סיפורים מצחיקים [פחות מצחיקים עבורה].

למי שמעוניין לקרוא על טיפולים בפוביות אחד הנפוצים הוא CBT. תקראו על זה בגוגל אם בא לכם.

אם תיכנס לשירשור שהבאתי אז תראה שיש אנשים שמפחדים מברכיים:shock:

• תוכן חדש...