Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצליח לחשוב על 'פוביה' אמיתית, אני נגעל מג'וקים אבל אין לי בעיה להתמודד איתם, וברור שלא הייתי רוצה למות בשריפה אבל זה לא פוביה כי זה לא חשש יומיומי או משהו...

עברתי לצערי פעמיים ניתוח בעפעף - היתה שם איזו 'בלוטה' קטנה כזו מתחת לעפעף שלא עברה, והיה צריך לעשות ניתוח כירורגי בשביל להפטר ממנה. לא היה לה שום משמעות רפואית זה פשוט היה מעצבן מבחינה אסטתית.

בפעם הראשונה באתי כמו גיבור, נשכבתי במיטה כולי סבבה לגמרי, ואז תוקעים לי מזרק בעפעפיים, הופכים אותם, חותכים עם סכין ומושכים משם משהו, רציתי למות.

בפעם השניה שהלכתי לניתוח הזה, נשכבתי במיטה בחרדות עזות, כמעט שברתי לאחות את היד מרוב לחץ, אחרי הפעם הקודמת פשוט פחדתי ברמות... ידעתי בדיוק מה הולך לקרות (מזרק, הפיכה, אצבעות, חיתוך, פינצטה - די מרגישים את הכל). זה ניתוח מאוד לא נעים :(

אז אפשר לומר שיש לי פוביה משיט כזה בעפעפיים? כי אם זה חוזר לי בעתיד אני ישקשק מפחד כשאני אלך לרופא.

זה פחד מוצדק.

אני מרגיש את הדופק עולה כאשר אני רק נכנס לחדר של הרופא.

אם צריך לשים טיפות, אני סוגר את העיניים בחוזקה וצריך ל"ריב" איתי עד שאני פותח אותם.

שלא לדבר על בדיקת לחץ תוך עיני וכיו"ב.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתתף עם המפחדים מהים.

אוהב ים, מפחד פחד לא נשלט ממים עמוקים וכרישים.

לאחר שראיתי כמה כרישים במציאות, גם בארץ ובחו"ל וקצת נשיונל ג'אוגרפיק, אני פשוט לא יכול לחשוב על משהו אחר כשאני נכנס לים.

אפילו בבריכה עמוקה מאוד עולות לי מחשבות ופחדים לא נשלטים.

וכמובן גבהים (גם אני חושב שיש קשר בין הפחדים)

בצבא הייתי צריך לעשות קורס צניחה, השתדלתי להיות הכי אמיץ וגבר גבר שאפשר, עברתי כמעט את כל השבוע הראשון.

כשהגענו למגדל קפיצה הגבוהה נשברתי, הלכתי והוצאתי את עצמי מהקורס. בתור חייל כל היחידה מסתכלת עלייך כמו פחדן על וסמרטוט, אבל זה פשוט לא נשלט.

וכמובן, איך לא, בת הזוג היקרה. השאלה "איפה אתה??" יכולה לגרום גם לאמיץ שבאמיצים לחזור הבייתה במהירות האור.

פורסם
אטיופים

זוגיות

וחייזרים

בסדר הזה

מה עם רובוטים? ומה עם זוגיות עם רוב(ר)טים?

לי יש סלידה ממקומות עם המון אנשים. לא ממש פוביה, פשוט סלידה. מה שמוזר זה שאין בעיה עם הופעות או דברים כאלה אבל מקומות כמו קניונים, או אפילו בטיולים עם המון אנשים אני ממש מקבל הרגשה לא טובה אצלי. אין בעיה של קלאוסטרופוביה, טיולים של מערות והכל אין בעיה.

פורסם

לפני כמה שנים הלכתי לעשות בדיקת דם פשוטה, שהייתה דיי שגרתית ועברה חלק. כהרגלי לקחו ממני דם בשכיבה (גם נוח יותר וגם אם כבר אתעלף אז עדיף שאעשה זאת בשכיבה). נשארתי במצב הזה עוד כמה דקות לאחר שהאחות סיימה, לאחר מכן יצאתי לשבת עוד קצת במסדרון ואחרי שהיה נראה שחזרתי לעצמי לגמרי יצאתי לדרכי.

באותו הרגע שיצאתי מהמרפאה, והתחלתי לחצות את הכביש קיבלתי בום לתוך הראש. תוך שניה איבדתי את עצמי לגמרי. צפצוף באוזניים, חולשה לא הגיונית בכל הגוף, אני בקושי מחזיק את עצמי על הרגליים ואני לא רואה כלום.

זה לא התקף חרדה, זה פשוט לחץ דם נמוך מדי בגלל הבדיקה.

אני סובל מזה גם...

הפוביות שלי הם מחטים ורופאי שיניים. בעצם, כל מישהו זר שחופר לי בגוף. כל זמן שאני מתפעל את הפציעה, הכל סבבה, אבל המיומנות שלי לא מספיקה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדבר היחיד שאני מודע לו זה סוג של פוטופוביה מאור מלאכותי. אור מלאכותי חזק עושה לי ממש כאב ראש לא משנה מאיזה מקור הוא, אני ממש מעדיף להיות בחושך. אולי אני ערפד ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נראה לי שהרבה מכם מתארים רתיעה נורמלית או נורמלית בהיפר אבל לא פוביה,

מים שחורים ועמוקים\טביעה\שריפה\גבהים\כרישים\נחשים\רופאי שיניים הם פחדים טבעיים

המשותפים לרוב האנושות, לתינוקות יש מנגנון גנטי של רתיעה מנחשים שמופעל באופן

חברתי כשהתינוק רואה אדם אחר המפחד מנחש, אאל"ט, היה בחפרנים.

זה נהיה פוביה כשזה מאוד לא הגיוני ומשבש את החיים, כשלא נרדמים מפחד שיש ג'וק בבניין או

שאיכשהו חדר כריש [או רופא שיניים] לביוב.

ברגיל - כמו רובנו - אדם פשוט בוחר לא להיות צוללן או צנחן או זאולוג, ובגלל זה עושים תכניות

על מקצועות מיוחדים ולא על רו"ח.

בין מי שצולל עם כרישים בעומק חשוך לבין מי שלא יכול לנסוע בכביש החוף מפחד שכריש יקפוץ עליו

יש הרבה אנשים רגילים שבעיקר נחשפו יותר מדי לדיווחים שבפועל הם נדירים ופיתחו חשש מוגבר.

באימונים ובאוהלים לפני השינה ניסיתי לדמיין מה היה קורה ומה הייתי חווה באותם שניות האחרונות לחיי

ברגע חסר אונים שכזה. האם אני ארגיש את האימפקט של הנחיתה ואמות? האם אשרוד בטעות

את הנפילה האוימה הזאת?

בקיצור, לא נעים. יצאתי פיתה עם הפוביה הזאת (תרתי משמע).

זה מקרה שאולי את מה שקילקלת תצליח לתקן. נתת עבודה יפה בלחפור בור אצלך בראש,

אולי אתה יכול לעשות שימוש באותו מצב הרהור מדידטיבי כדי לכסות אותו. אע"פ

שקפיצה ממטוס זה פשוט מפחיד ואין תשובות טובות למצב הפיתה שתיארת [:)))],

רק סטטיסטיקה חיובית ומיעוט יחסי של פיתות. למזלך לא חייבים לצנוח, אז אל תצנח.

*אם תהיה עם מצנח על מטוס מתרסק הפוביה שלך תומר בן רגע לפוביה משהייה על

מטוסים מתרסקים.

עידן הקטע שלך עם ג'וקים - בפרט לנוכח העקרבוט - שמע, מעניין, נשמע חריף,

לך על הצפה עצמית, טפל בזה, מעניין לנסות. גם אני נגעל מחרקים למינהם ואם נוגע בי בטעות

יכול להיגעל\להצטמרר אבל אם חייב יכול גם להחזיק אחד.

הכרתי חברה של חבר ש"פחדה מכלבים" אבל לדעתי פשוט ניסתה לגרור עוד

תשומת לב כלפיה וצווחה גם למראה גורים במשקל 30 גרם. נבעטה הכונפה המגעילה,

זה היה בערך ב99', עד עכשיו אני מבסוט מזה. מגעולה ג'יפה פיחס לכי מפה.

וואללה -

יש לי פוביה מכונפות מגעילות שנדבקות לחבריי הטובים שהם ללא יוצא

מן הכלל גברים ברמה מאוד גבוהה ועם לב זהב. בגלל זה נדבקות אליהם מחלואות.

לשמחתי כמעט כולם כבר סיימו את השלב הזה ונשואים באושר לנשים איכותיות ברמה.

כיף גדול.

The first one to get angry loses

פורסם

אני מפחד להתעסק עם כסף. יענו בקטע של מפחד להיות במינוס ושהבנק ירדוף אחרי. אין לי מושג ממה זה אבל זה מטריד גם אם לא הייתי במינוס ב9 שנים האחרונות.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מפחד ממחטים ומגבהים.

אני מרגיש לא נוח במקווי מים מלאכותיים גדולים, מאז שראיתי את "איש המרתון"

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חח פוביה מפביה ולא המכונית כמו שמשהו ציין פה :lol: אלא מהגב'

פאביה שגרה מתחתי.....

לבת שלי בת 13 יש פחד ממדרגות נעות,באורלנדו כמעט פיספסנו את הטיסה

בגלל זה.אני ואשתי החזקנו אותה בכח והיא כולה רעדה מפחד..

אחד הפחדים הנוספים שלי זה ליפול בשבי או כלא או בכלל דלת סגורה,אפילו

בבדיקה אצל רופא אני לא מסכים שהדלת תיסגר זה עושה לי תחושה רעה

ומלחיצה.

פורסם

שאלה שקופצת לי לראש ולא התעמקתי בה: יש טיפול (פסיכולוגי/תרופתי) לקלסטרופוביה? מישהו מכיר מישהו שעבר תהליך שכזה?

למען הסר ספק, אני לא מדבר על עצמי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
פוביה מפאביה, רכב האלים.

12 שעות ו24 הודעות??

הפורום הזה מתדרדר...

ציפיתי לחמישייה הפותחת, עם אופציה לתגובה הראשונה אחרי ההודעה המקורית

:-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ממש פוביה? או סתם סלידה?

שימו לב להבדל

לאחרונה קיבלתי בוואטסאפ סרטון מאיזה אתר בנייה, שבו בכל פעם מרימים מרצפת מהמדרכה ואז פתאום יוצאים משם הררי הרים של חולדות. כמעט הקאתי כשצפיתי בזה.

פעם כשאשתי היתה אצל הוריה נכנס לבית עכברוש. חמי יוצא חיל הים, בלי לחשוב פעמיים תפס מטאטא ופוצץ לו את הצורה. אם הייתי שם כנראה שהיה יותר מבר-מינן אחד באותו ערב.

האם זה עונה על שאלתך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם דברים מגעילים לא מזיזים לי.

מחלות חשוכות מרפא וללא סיבה ידועה למדע, כאלו שמנוונות אותך ומתים מהן באיטיות ובסבל אחרי שנים זה הדבר שהכי מפחיד אותי.

גם איבוד הראייה מפחיד מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...