Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני ייתן פרטים בקצרה על הסטוריית החודש האחרון

הרכב כאמור אימפרזה 2006 מנוע 1600 הוותיק של סובארו גיר אוטומט

הרכב עבר שיפוץ ראשים והחלפת רצועת תזמון ,לאחר שהשתחררה באמצע נסיעה (בגלל מותחן שנשבר)

לאחר השיפוץ הרכב מניע ונוסע אך מורגשת ירידה חדה מאד בסחיבה (בעיקר בעליות) עד כדי הרגשה כאילו מתחילים בהילוך שלישי.( יש לציין שלא בכל מצב זה קורה.. כלומר זה סוג של משהו תפוס כזה ולפעמים פתאום זה משתחרר וחוזר ליסוע טוב

כמובן שיישר חששתי מפספוס שן ברצועה ,פירקתי מכסים שוב ,סובבתי את המנוע מספר פעמים ,ואכן הרצועה יושבת במקום לפי הסימנים המקוריים .

בדיקת טעינה מראה גם בסרק וגם בסלד גבוהה ללא הפעלת צרכני חשמל 12 ,12 וחצי ,ובעת שמפעילים צרכן חשמל (אפ' אורות ראשיים ,ישר היא עולה ל13 וחצי. ע"כ יישר חשדתי באלטרנטור תקול ,הבאתי אחד אחר מפרוק מקומי ,ונאדה אותו דבר ,וכך הוחלפו 4 אלטרנטורים בזה אחר זה עד שבעל המקום זרק אותי ,בטענה שיש לי בעיה אחרת ברכב ,והאלטרנטורים שלו בסדר.

הוחלף מצבר חדש (מחשש שהקודם טיפה בסוף) ,אין שינוי

בדקתי את כל חיבורי המינוס לשלדה ולמנוע ,נראה תקין

עצות עצות עצות

אני מיואש

בתודה מראש

רמי

פורסם

טוב נתחיל מההתחלה האם לפני שנשבר המותחן הרכב סחב?

מי ביצע את שיפוץ הראשים, האם בוצע כהלכה?

בגדול אני הייתי בודק דליפה ולפני זאת מבצע כיוון שסתומים.

ראשים רבים שחזרו משיפוץ לא מבוצע בהם כיוון וזה חובה משום שכשמבצעים את שלייף הסופפים השסתום מתקרב לנדנד ויש צורך לכוון טוב ( לפתוח את המידה).

פורסם

בין היתר תפקידו של החרט הוא לבצע את הכיוון של השסתומים ואויי לחרט שלא יעשה זאת ויחזיר את הראש מוכן להרכבה. על זה בדיוק משלמים לו! מה גם שאם שסתומים לא היו מכוונים רוב הסיכויים שפשוט היו דופקים וכאן לא מתואר מצב שכזה.

פורסם

אכן מאור צודק

אין רעש או תקתוק משונה. חוסר הסחיבה קורה גם כשהמנוע חם וגם כשקר

וכמובן שלפני הסיפור הנ"ל הרכב היה סוחב טוב ,כולה 90,000 קילומטר

לגבי דליפה וכיו"צב לא מסתבר.. כי חוסר הסחיבה לא תמיד! כלומר יכול להיות מצב בו הרכב יתפקד לכמה דקות כרגיל

• תוכן חדש...