Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0 קילומטר - לא מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב כזה שקונה פרטי קונה רכב עם 0 קילומטרים מהיבואן (לא מחברת ליסינג) והוא נרשם בתור יד שנייה ?

האם במצב כזה יש לשקלל הורדה במחירון מעבר למספר הידיים ?

אם כן כמה אחוזים יש להוריד ?

תודה

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש מצב - אני פעם קניתי כך רכב מיבואן . הקונה במקרה הזה הוא יד ראשונה , להבדיל מיד 0 על רכב ללא בעלות קודמת .

כמה מורידים על זה לא יודע , אבל יש סעיף במחירון לוי יצחק.

פורסם

אם אני זוכר נכון, ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא מול החוברת של מר יצחק כרגע:

בקנייה ישירה מהיבואן - הפחתה של 10% ממחיר הרכב כחדש.

לאחר מכן מדובר כבר בהפחתה של 12% (כאשר מישהו קונה מהבן האדם שקנה מהיבואן).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יש מצב - אני פעם קניתי כך רכב מיבואן . הקונה במקרה הזה הוא יד ראשונה , להבדיל מיד 0 על רכב ללא בעלות קודמת .

כמה מורידים על זה לא יודע , אבל יש סעיף במחירון לוי יצחק.

הקונה הוא יד שניה (רשום שהיו 1 בעלים קודמים) לעומת חדש לגמרי שהקונה יד ראשונה ורשום 00 בעלים קודמים

פורסם

יש מצב כזה שקונה פרטי קונה רכב עם 0 קילומטרים מהיבואן (לא מחברת ליסינג) והוא נרשם בתור יד שנייה ?

- כן, זה יכול לקרות אם הרכב היה רכב תצוגה או שהיבואן לא הצליח למכור אותו תוך שנה ונאלץ לרשום אותו על שמו

האם במצב כזה יש לשקלל הורדה במחירון מעבר למספר הידיים ?

- כן, יש הורדה

אם כן כמה אחוזים יש להוריד ?

- תבדוק אצל לוי יצחק

פורסם
אם אני זוכר נכון, ואל תתפוס אותי במילה כי אני לא מול החוברת של מר יצחק כרגע:

בקנייה ישירה מהיבואן - הפחתה של 10% ממחיר הרכב כחדש.

לאחר מכן מדובר כבר בהפחתה של 12% (כאשר מישהו קונה מהבן האדם שקנה מהיבואן).

בפועל ההנחה לפעמים יותר גבוהה מ-10%, כמו למשל במקרה של קרסו והסניק שמכרו אותה ב-115,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גובה ההנחה בעת הקניה תלוי בשיקוליו העיסקיים של היבואן.

גובה ההנחה בעת המכירה:

1) אם היד הראשונה רשומה חברה - לפי הפחתה של רישום כחברה.

2) אם היד הראשונה רשומה פרטי - אין הפחתה למעט מס' בעלים.

אגב - רוב המכוניות שנמכרות כ-0 ק"מ מליסינג, רשומות למעשה כרכבי רגילים ע"ש חברה, ולא כתובה להם ברישיון שום דבר בסעיף מקוריות, והם פטורים ממבחן שנתי בשנה הראשונה (רכבי ליסינג/השכרה חייבים לעבור מסלול גם בשנה הראשונה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב שעמד בתצוגה של היבואן נרשם (במכירתו ללקוח) 01 בעלים קודמים?

[היה לי חשש מסוים שקיבלתי רכב מתצוגה, אבל נרשם ברישיון 00 בקודמים]

פורסם

רכב תצוגה נרשם 00 בעלים קודמים. רכב הדגמה נרשם 01 בעלים קודמים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש גם רכבים שהיבואן מביא לארץ והם עומדים יותר משנה ללא קונה אז הם גם נמכרים כ01.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בוא נעשה סדר:

רכב שעמד בתצוגה- יימכר ללקוח כיד ראשונה.

רכב שעמד אצל היבואן יותר משנים עשר חודש, היבואן חייב לרושמו על עצמו. לכן הרוכש יקנה אותו מהיבואן כיד שניה - 0 ק"מ.

ההורדה היא לפחות 10%.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

תודה לכולם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
גובה ההנחה בעת המכירה:

1) אם היד הראשונה רשומה חברה - לפי הפחתה של רישום כחברה.

2) אם היד הראשונה רשומה פרטי - אין הפחתה למעט מס' בעלים.

זה נכון, אבל אם הבנתי נכון את פות"ש, הוא מדבר על רכבים שרשומים על שם היבואן, ולזה יש התייחסות ספציפית אצל לוי יצחק.

כמו שכתבתי בתגובתי הראשונה, אם זכרוני אינו מטעני ומחר אוכל לוודא זאת סופית - בקנייה ישירות מהיבואן - ההפחתה היא 10% ממחיר הרכב כחדש.

לאחר מכן ההפחתה היא 12%.

בנוגע לשאר הדברים, רכב תצוגה הינו רכב חדש לחלוטין שגם יימכר כרכב חדש לחלוטין ללא בעלים קודמים. ההנחה על כך שעמד בתצוגה זה מה שיוסכם בין המוכר לקונה, אין לכך התייחסות מיוחדת.

רכב הדגמה כאמור הוא רכב הדגמה, נסיעות מבחן. הרכב רשום על שם החברה וגם בוצע בו שימוש. גם לכך לוי יצחק מתייחס באופן פרטני.

כאמור מחר אוכל לוודא את הכל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...