Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מאזדה 2 125אלף 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמ גבוה,זאת גירסת האקטיב או דינמיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הייתה בהשכרה אז רוב הסיכויים שמדובר באקטיב.

הרכב הזה נמכר בכמויות גם לפרטיים, לא הייתי מתעכב על האקזמפלר הזה כלל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רק שפרטית עם קמ נמוך נמכרת באזור ה 60 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מהשכרה צריך לבדוק טוב. אני אישית לא הייתי פוסל. תבדוק טוב את המחירון ותבוא עם אנרגיה להתמקח.

יש רכבי השכרה שעברו 125 אלף ק"מ מייגעים - נהגים גרועים ולא זהירים, נסיעה עירונית ופרברית וטיפולים בחפיף. רכבים כאלו הם ערימה של צרות.

אבל יש רכבי השכרה שעברו 125,000 קלים יותר - נהגים סבירים (לעיתים מעטים), בינעירוני בעיקר וטיפולים לפי הספר. רכב כזה יכול להיות אחלה רכישה ב 34,000.

פורסם

בדקתי את המחירון 42 אחרי שיקלול

יש ספר בדיקה מקומפיוטסט של זה שקנה תרכב מלפני שלושה חודשים. יש לבדוק שם בלמים להחליף 2 בולמים אחוריים ו 4 צמיגים

פורסם

האמת רכב שנקנה לפני 3 חודשעם וכבר נמכר מדליק נורה אדומה.

ולחלוטין הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי.

פורסם

לא הייתי לוקח את גרסת הבסיס בשום אופן עקב כך שיש לה רק 2 כריות אויר שזה ביזיון.

עדיף כבר לחפש יונדאי I20 משנתון קצת יותר נמוך אבל מאובזרת הרבה יותר.

פורסם
האמת רכב שנקנה לפני 3 חודשעם וכבר נמכר מדליק נורה אדומה.

ולחלוטין הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי.

מסכים לחלוטין. נורה גדולה ובוהקת

פורסם

בסוף הרכב צר בשבילי שמתי בו 2 כסאות ילדים ואין מקום באמצע. והם בועטים לי בגב ,גם הברך שלי נוגעת בידית הילוכים :)

• תוכן חדש...