Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי פעם סופרב הייתה הדגם היחידי שמיישר קו עם האחות הגדולה VW מבחינת איכות חומרים והרכבה, כיום ניתן לראות חומרים זהים גם באוקטביות, כשפאביה עדין מפגרת מאחורי הפולו באיכות החומרים.

לגבי התדמית של סקודה - אין ספק שבארץ יש אנשים שעדין לא יבינו סביב מה כל המהומה וילכו "BLIND FOLDED" לרכוש לעצמם פאסאט, אבל התדמית הזו השתנתה ומשתנה אצל הרבה מאוד אנשים, במיוחד בהיבט הכלכלי, שלרכב הזה פשוט אין תחרות מבחינת יחס עלות/תועלת.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית מצוין ונשמעת כמו עסקה נהדרת בסגמנט וקרוזרית מעולה.

איך אבזור הבטיחות שלה בהשוואה לוולבו ולמזדה המקבילות?

איך ההתנהגות שלה בפיתולים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראית מרשימה על הנייר. הפחד הגדול הוא ה-dsg7 והמנוע 1.4 עם ניתוק הצילנדרים. טכנולוגיות חדשות לא עוברות חלק.

מבחינת הגודל היא יותר גדולה מהפאסאט וקרובה יותר לאודי a6

פורסם

במציאות - נראית נהדר, בעיקר הסטיישן. הרבה יותר נעימה ונאה מהפאסאט החדשה (או לפחות מהפרונט הלא נאה שלה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני חושב שזה כבר מזמן לא נכון.

הדגמים של סקודה כבר מזמן הוכיחו שהם רלוונטיים בשוק הישראלי והדגם הקודם של הסופרב נמכר בכמויות מכובדות ביחס למתחרות.

מעניין אם הגל הזה יגרור הורדת מחירים אצל מאזדה ואולי גם אופל שמנסות להיות תחרותיות והאם תהיה זליגה חזרה מהג'יפונים.

לגבי המנהל שמתלבט למשל בין אינפיניטי Q50 לבין וולוו S60, מבחינת האבזור והרכב עצמו הסופרב (בגרסותיו הבכירות) בהחלט נותנן פייט, אבל בעניין היצוגיות המותג עדיין לוקה בחסר.

פורסם

אני חושב שהתחרות העזה יותר היא בדגמי הבסיס שם הסופרב מציעה גם מחיר אטרקטיבי וגם חיסכון בדלק.

מגירסאות הקצה נמכרות כמויות קטנות יחסית.

אני אישית מכיר אנשים שעשו מעבר מפסאט לסופרב וגם מרכבים כמו אאודי A4, מרצדס C קלאס. רובם הסתפקו בדגם ה-1.8 המאובזר או בחרו בדיזל.

פורסם

לכאורה שם בפולקסוואגן עושים מטווחים על הרגליים שלהם עם הגירסאות המקבילות והמאוד מיותרות של פולקסוואגן ואודי, ליד הסופרב הזו. מצד שני הם גם יודעים שהקליינטים אחרי הכל קצת טמבלים ומוכנים לשים המון כסף על סמל מרשים, אז די מצליח להם הענין.

פורסם

הגיע הזמן שלסקודה יהיה קרוסאובר כמו שיש לאודי. הייתי קונה מחר את הסופרב כי היא אחת התמורות הכי טובות לשקל אבל אני מעדיף גרסה מוגבהת. היטי מתחרה בג'יפונים העירונים והפנאי הקומפקטים אבל אני מפנטז על סופרב מוגבהת.

פורסם
הגיע הזמן שלסקודה יהיה קרוסאובר כמו שיש לאודי. הייתי קונה מחר את הסופרב כי היא אחת התמורות הכי טובות לשקל אבל אני מעדיף גרסה מוגבהת. היטי מתחרה בג'יפונים העירונים והפנאי הקומפקטים אבל אני מפנטז על סופרב מוגבהת.

מסכים עם כל מילה.

נכון להיום התכנון הוא רק ליטי גדולה יותר.

מקווה שמתישהו יהיה גם ג'יפון מעניין.

פורסם
לכאורה שם בפולקסוואגן עושים מטווחים על הרגליים שלהם עם הגירסאות המקבילות והמאוד מיותרות.

מה מייתר אותם? הסבר ונמק, תודה.

פורסם

נכון להיום התכנון הוא רק ליטי גדולה יותר.

מקווה שמתישהו יהיה גם ג'יפון מעניין.

התכנון הוא לג׳יפ 7 מקומות שיוצג בשנה הבא.

איפה שמעת שמדובר בייטי גדולה?

פורסם (נערך)

קראתי די מזמן כתבה ב auto express.

אבל אתה צודק, אחרי מה שכתבת, נכנסתי שוב לאתר ומצאתי את הכתבה הבאה.

http://www.autoexpress.co.uk/skoda/yeti/92881/seven-seater-and-coupe-4x4-to-lead-skoda-suv-assault

נראה ג'יפון קופה עם עיצוב די מוצלח למען האמת.

אבל התכנון, לפי הכתבה, הוא שיימכר בסין בלבד. עם סיכוי נמוך שיגיע לאירופה.

עריכה אחרונה על ידי gabbaydot
פורסם (נערך)
מה מייתר אותם? הסבר ונמק, תודה.

אם השאלה נשאלת התשובה מתייתרת. ובכל מקרה ורק בכדי למנוע אי הבנה אפשרית כתבתי על דגמים מקבילים מבחינת מפרט, לא על אלו שבמעלה הסולם שקיימים אצל אודי ולא אצל סקודה. בפאסאט נדמה לי שהענין פשוט בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5

• תוכן חדש...