Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים הבדלים, גם כשהמפרט (מנוע/גיר) דומה.

אני לא מכיר את הפאסאט מספיק טוב (נסעתי באחת שכורה כיממה נסיעה קצרה למדי) ואת הסופרב החדשה וודאי שלא, אבל הביקורות טוענות שלפאסאט ניהוג עדיף.

האם זה שווה הפרש של 20,000 ש״ח על הגרסה המקבילה של הסופרב זו שאלה אחרת.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט להזיל ריר... קצת אחרי שנפרדתי מהסופר נפלה לי לידיים פאסאט B6 דיזל ברמת גימור נמוכה.

זו לא השוואה הוגנת כל כך אבל הסופרב הייתה עדיפה בכל כך הרבה פרמטרים גם בלי להתייחס לעניין מושבי העור וכו'...

נראה לי שגם הפעם זה יהיה המצב. יצא לי לבלות מספר שעות בפאסאט החדשה כנוסע לפני מספר שבועות וע"פ הנתונים שאני רואה כאן התחושה היא שהסופרב תהיה עדיפה גם הפעם.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

איך היא לעומת המליבו? (נראה לי שההודעה הקודמת נמחקה בטעות)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

אהבתי את העיצוב, אבל היא עד כדי כך דומה מקדימה ומהצד לאוקטביה שאנשים יתבלבלו - כאשר מסתכלים על הרכב לוקח כמה שניות להבין שזה לא אוקטביה. מאחור היא שונה.

לא ישבתי ברכב, אבל ויזואלית החלק הקדמי בסאלון דומה מאוד לאוקטביה, אותו הגה, אותו עיצוב בדיוק של הדשבורד, קצת יותר כפתורים מסביב לידית הילוכים, קצת נגיעות כרום ופחות או יותר זהו מבחינה הויזואלית (מיקום אחר של שקע מצית, צורה אחרת של תאי איחסון מתחת למשענת יד). השוני העיקרי זה המקום הענקי ליושבים מאחור (כימעט לימוזינה - מעט מאוד רכבים יכולים להציע מרווח דומה), מושבים שונים מקדימה.

מישהו יודע אם מבחינת מידות הסאלון של אוקטביה בחלק הקדמי שונה משמעותית מהסופרב (זה הרי אותה פלטפורמה MQB) ?

ה1.4 במחיר ממש אטרקטיבי, אבל עם ניתוק צילינדרים וכד' - הייתי מעדיף לראות קודם איך המנוע החדש יראה את עצמו על משתמשים אחרים לפני שאני הולך לנסות לבד.

וגם DSG7 טיפה מלחיץ, למרות שטוענים שפתרו את כל הבעיות.

חבל שאין דגם הדיזל עדיין בארץ. בכל אופן, המחיר נוח למדי ל1.8 בגירסא הלא בכירה (מניח שזו הגירסא שתיהיה הפופולארית ביותר). :mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יצא לי לחלוף על פני אחת לפני כמה ימים, נראית מאוד מרשימה ולא מזכירה יותר מדי את האוקטביה. רשמים יותר נורמליים אוכל לתת כשאנהג עליה (כנראה עוד איזה שבוע).

קרוזר, זה מאוד מעניין מה שאתה אומר לגבי הסונטה. באמת נראית כמו מתחרה טובה, אבל היא הרבה פחות מרווחת מאחורה וגם תא המטען קטן בהרבה. אגב, גם הסונטה שעולה 160 גם היא מאוד עירומה מאבזור. הדגם הבכיר הרבה הרבה יותר מעניין, בעיקר בגלל הבדל לא גדול במחיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כרגע יש את המאליבו 2.0 טורבו 259 כ''ס, ב159 אלף ש''ח במבצע.

יותר מהסופרב.

אבל היא צפופה - ממש מדהים לאן הלך כל הנפח עם גודל כזה - ומוחלפת בקרוב

פורסם

אני באמת לא מבין איך כולם שכחו להזכיר כאן את המזדה 6 החדשה שמשאירה לסופרב אבק בכל פרמטר.. (אלא אם יש לכם איזה תסביך ילדות ואתם חייבים משהו מהקונצרן)

שוב סקודה לא מביאים שום דבר חדש לשולחן,אותו עיצוב משעמם ועוד כמה שטיקים מיותרים כדי למשוך קונים.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

או, עוד פעם התחלנו עם "זה וזה משאיר לזה וזה אבק בכל פרמטר" בלי שנהגנו לא בזה וזה ולא בזה וזה השני... :roll:

בוא תספר לנו באיזה כל פרמטר בדיוק ה-6 משאירה לסופרב אבק. ואם אפשר, גם תספר לנו מאיפה המידע הזה?

אוקיי? Coolthanks.

פורסם
אני באמת לא מבין איך כולם שכחו להזכיר כאן את המזדה 6 החדשה שמשאירה לסופרב אבק בכל פרמטר.. (אלא אם יש לכם איזה תסביך ילדות ואתם חייבים משהו מהקונצרן)

שוב סקודה לא מביאים שום דבר חדש לשולחן,אותו עיצוב משעמם ועוד כמה שטיקים מיותרים כדי למשוך קונים.

מסכים, חוץ מהפרונט שממש אהבתי בסופרב כל השאר ממש אוקטביה מגודלת.

אגב מ23 עד ל30 לחודש יש שבוע מכירות מיוחד לכל דגמי מאזדה המשפחתיים.

פורסם
מזדה 6 משאירה אבק? זה בטח ניסיון לדינמיקה חברתית, לראות את התגובות.

מי ישמע סופרב זה איזה פורשה 911..

מאזדה 6 2.5 מתנהגת בכביש יותר טוב ממנה, לסופרב יש טורבו שמזיז אותה טיפה יותר מהר.

פורסם

נהגת כבר בשתיהן ואלה המסקנות? או שאתה עוד פעם "בטוח"?

נסעתי במאזדה ובפאסאט (שחולקת שלדה, בערך, עם הסופרב) באותו כביש באותו יום ממש אחת אחרי, השנייה והפאסאט הצליחה להפתיע אותי מאוד בהתנהגות הנייטרלית שלה והמאזדה למרבה הפלא (והצער, כי רציתי שהיא תהיה מהנה) לא סיפקה שום כיף חוץ מההגה המצויים (יחסית) שלה.

וזה עוד לפני, שנכנסנו לעניינים של מרווח, בידוד, נוחות, איכות חומרים ובלי בלה בלה.

המאזדה 6 אוטו מעולה, אבל להגיד שהוא משאיר אבק לאוטו מעולה אחר שלאף אחד פה עדיין לא הייתה הזדמנות להתנסות בו זה קצת סר טעם, אתה לא חושב?

• תוכן חדש...