Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע יש את המאליבו 2.0 טורבו 259 כ''ס, ב159 אלף ש''ח במבצע.

אטרקטיבית יותר מהסופרב.

רק בתמורה של כ"ס לשקל.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המאזדה 6 אוטו מעולה, אבל להגיד שהוא משאיר אבק לאוטו מעולה אחר שלאף אחד פה עדיין לא הייתה הזדמנות להתנסות בו זה קצת סר טעם, אתה לא חושב?

סר טעם? זה פשוט מגוכך...

אני לא יודע לגבי האחרים, אבל חוסר החיבה של Cruzer למותג כבר ידוע, ולכן ההערות שלו לגבי רכב שטרם נהג בו אינן רלוונטיות.

מאזדה 6 טובה ומהנה יחסית (מהנסיון המועט של כחודשיים עם אחת שכורה) אבל כשלסקודה סיבה טובה לגודל שלה (מרווח של לימוזינה בפנים ותא מטען עצום) ל6 אין שום תירוץ.

המרווח בסדר אבל לא מדהים והבגאז׳ קטן.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
אותי יותר מעניין מי רוכש מאזדה 6/סופרב ומעניין אותו פרמטר ההתנהגות והפאן ברכב..

אדם שצריך להחזיק רכב גדול,מהנה וחדיש בו זמנית במחיר שפוי?

סר טעם? זה פשוט מגוכך...

אני לא יודע לגבי האחרים, אבל חוסר החיבה של Cruzer למותג כבר ידוע, ולכן ההערות שלו לגבי רכב שטרם נהג בו אינן רלוונטיות.

מאזדה 6 טובה ומהנה יחסית (מהנסיון המועט של כחודשיים עם אחת שכורה) אבל כשלסקודה סיבה טובה לגודל שלה (מרווח של לימוזינה בפנים ותא מטען עצום) ל6 אין שום תירוץ.

המרווח בסדר אבל לא מדהים והבגאז׳ קטן.

אני מצטער אבל זו הנחה שגויה,המאזדה ללא ספק גדולה יותר מבפנים.

וכן נסעתי בשתיהם(אמנם לא בסופרב המודל החדש בזה אני מודה,אבל בואו ונהיה ריאליים שאין באמת הבדל שמיים וארץ בינה לבין הדגמים הקודמים)

ואני באמת לא מבין איך אתם בכלל מצפים לשכנע מישהו שאתם כותבים "איכות חומרים" או "אמינות" שגם בזה המאזדה לוקחת.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

בניגוד להרבה אחרים פה אני לא מניח.

זו עובדה מתוך נסיון.

צר לי, אבל קשה לי להאמין לרגע שאתה באמת מכיר ויצא לך לשבת ברכבים אלא מאחורה אם אתה טוען שהמאזדה מרווחת יותר.

פורסם
בניגוד להרבה אחרים פה אני לא מניח.

זו עובדה מתוך נסיון.

צר לי, אבל קשה לי להאמין לרגע שאתה באמת מכיר ויצא לך לשבת ברכבים אלא מאחורה אם אתה טוען שהמאזדה מרווחת יותר.

אין לי מושג איך להסביר את זה.. גם על הנייר המאזדה גדולה יותר.

וגם לפי תחושה אישית שלי הסופרב הרגישה יותר צפופה.. בכל מקרה זו דעתך ואין בזה שום דבר רע.

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות הזו של להתייחס לנסיון של אנשים כ"הנחה".

מפאת כללי הפורום אני לא אשים פה קישור לכתבה שמשווה בין 6 מכוניות מנהלים שהתפרסמה לפני כחודש באחד מאתרי הרכב הישראליים שמתחילים ב-i (את השאר תצטרך לפענח לבד), אבל גם שם נכתב שה-6 הייתה הכי צפופה - ובהפרש ניכר. וזה עוד כשהסופרב בכלל לא הייתה שם והדבר הכי קרוב אליה היה הפאסאט, שיותר צפופה מהסופרב.

אבל עזוב, אנחנו "מניחים".

ואם אנחנו כבר מדברים על "הבדל שמיים וארץ", באורך בסיס הגלגלים (שהוא אחד הפרמטרים החשובים, אך לא הכי חשוב, כי כאן גם נכנס כבר רוחב) בין הסופרב הקודמת לזו הנוכחית יש הבדל של 8 ס"מ. עכשיו תדמיין כמה זה משנה את ה"גודל הפנימי" שלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זו בדיוק הנקודה, שעל הנייר המאזדה גדולה (מאוד) אבל זה לא מתבטא בפועל במרווח או בנפח טעינה.

אל תבין אותי לא נכון, לא אמרתי שהיא צפופה, אבל גם ביחס לאוקטביה יש לה פחות מקום מאחורה (וקיבלתי אותה מייד אחרי שהייתי עם אוקטביה).

זה גם לא כלכך רק דעתי כי את ההערות לגבי המרווח העצום בסופרב תמצא כמעט בכל כתבה שתקרא עליה (מחו״ל לפחות) כאשר זו לא תכונה שנוהגים לציין לגבי המאזדה.

עם שני ילדים כשאחד עדיין בכיסא תינוק די קל למדוד את זה, ולדעתי המאזדה לא מרווחת יותר מהסדרה 3 שלי מאחורה.

פורסם
אני לא מבין את ההתעקשות הזו של להתייחס לנסיון של אנשים כ"הנחה".

מפאת כללי הפורום אני לא אשים פה קישור לכתבה שמשווה בין 6 מכוניות מנהלים שהתפרסמה לפני כחודש באחד מאתרי הרכב הישראליים שמתחילים ב-i (את השאר תצטרך לפענח לבד), אבל גם שם נכתב שה-6 הייתה הכי צפופה - ובהפרש ניכר. וזה עוד כשהסופרב בכלל לא הייתה שם והדבר הכי קרוב אליה היה הפאסאט, שיותר צפופה מהסופרב.

אבל עזוב, אנחנו "מניחים".

ואם אנחנו כבר מדברים על "הבדל שמיים וארץ", באורך בסיס הגלגלים (שהוא אחד הפרמטרים החשובים, אך לא הכי חשוב, כי כאן גם נכנס כבר רוחב) בין הסופרב הקודמת לזו הנוכחית יש הבדל של 8 ס"מ. עכשיו תדמיין כמה זה משנה את ה"גודל הפנימי" שלה.

ממתי כתבה על השוואת רכבים היא רפרנס אמיתי למצב? אתה באמת עד כדי כך תמים?

ולא ידעתי שההבדל הוא 8 סמ,אכן משמעותי.

זו בדיוק הנקודה, שעל הנייר המאזדה גדולה (מאוד) אבל זה לא מתבטא בפועל במרווח או בנפח טעינה.

אל תבין אותי לא נכון, לא אמרתי שהיא צפופה, אבל גם ביחס לאוקטביה יש לה פחות מקום מאחורה (וקיבלתי אותה מייד אחרי שהייתי עם אוקטביה).

זה גם לא כלכך רק דעתי כי את ההערות לגבי המרווח העצום בסופרב תמצא כמעט בכל כתבה שתקרא עליה (מחו״ל לפחות) כאשר זו לא תכונה שנוהגים לציין לגבי המאזדה.

עם שני ילדים כשאחד עדיין בכיסא תינוק די קל למדוד את זה, ולדעתי המאזדה לא מרווחת יותר מהסדרה 3 שלי מאחורה.

קשה לי מאוד מאוד להאמין שהיא דומה לאוקטביה מבחינת מרווח..

פורסם

רוצה שאני אספר לך סוד? הייתי שותף במבחן הזה. וכן, הוא רפרנס אמיתי למצב.

מה שאני לא מבין זה למה אתה כל כך שולל אותו על הסף?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה מוזמן לגחך כמה שבא לך כמובן.

נוחות כיאה למכונית אמריקאית טיפוסית, אבל זו עדיין מכונית אמריקאית בכל הקשור להתנהגות והגה.

אתה יודע שזה שאתה מרוצה לא אומר שזו הכרעה לגבי מה שנכון בפועל, כן?

• תוכן חדש...