Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לצומת בכתום וצולמתי כשהרכב בתוך הצומת והאור אדום. כנראה שהאור התחלף ברגע שנכנסתי. קיבלתי דוח על 1000 ו10 נקודות. האם יש טעם לנסות להישפט או שאין לי סיכוי? למישהו היה ניסיון כזה?

תודה, פיודור

פורסם

מצלמת רמזור נדרכת כשתי שניות אחרי שהאור הופך להיות אדום ומצלמת שתי תמונות כדי להראות שהמשכת בנסיעה. כלומר ככל הנראה לא שמת לב ונכנסת לצומת שתי שניות אחרי שהאור הפך להיות אדום. אני במקומך ממש לא הייתי מבקש להישפט.

פורסם

כן...נכנסת בכתום.

אני במקומך משלם, ומתחיל לנהוג הרבה יותר לאט ובזהירות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן - תתחיל בלבקש את התמונות ולראות מה מופיע.

זוג תמונות תקניות הוא כאשר בראשונה הרכב ממש בכניסה לצומת ובשניה בתוך הצומת, ובשתיהן מופיע ברמזור האור האדום.

אם זה המצב - שלם וזהו. נכנסת באדום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכלל, באופן כללי, מעבר לסכנה שב"גניבת רמזור", ממש לא מומלץ להיכנס לצומת בכתום ואני אסביר למה.

בהרבה צמתים היום כבר מוצבת מצלמה מהסוג החדש - גאטסו. המצלמה הזו יכולה לשמש כמצלמת רמזור וכמצלמת מהירות.

רק לאחרונה הייתי עד לשני מקרים בהם רכב נכנס לצומת בירוק מהבהב/כתום, השלים את מעבר הצומת לפני שהרמזור התחלף לאדום, אך בגלל שבשביל "לגנוב" את הרמזור הוא הגביר מהירות, כאשר חצה את פסי הדריכה, המצלמה צילמה אותו. הצילום נבע ככל הנראה עקב נהיגה מעל המהירות המותרת. אני כותב "ככל הנראה" ולא בטוח כי אין לי באמת דרך לדעת שזו סיבת הצילום, אבל הרמזור בוודאות לא היה אדום (יש לי סרטונים ממצלמת הרכב) והמצלמה בוודאות צילמה (קשה לפספס את הפלאש), אז ההיגיון אומר שמדובר על עבירת מהירות.

כך שאולי תספיק לחצות את הצומת, אך תקבל קנס על מהירות.

כמו שאמרתי, מעבר לסכנה הכרוכה בדבר, לא מומלץ גם בפן החוקי.

אגב, לחיפאים שבינינו, המקרה הראשון שהייתי עד אליו היה בצומת הצמוד לתחנת דלק פז שליד הגרנד קניון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לעבור אור אדום במהירות מופרזת זה חטא על פשע :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
ואין מצב לקבל במקרה של (מעבר ב)אור אדום + מהירות (מופרזת) שני דו"חות ?

בהחלט שאלה מעניינת. ההיגיון אומר שתקבל 2 דו"חות כי מדובר ב2 עבירות שונות, אבל אינני משפטן או עו"ד אז תשובתי איננה חד משמעית.

Always go sideways

פורסם

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]הרשעה בעבירות

אחדות [168]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

186. בית המשפט רשאי להרשיע נאשם בשל כל אחת מן העבירות שאשמתו בהן נתגלתה מן העובדות שהוכחו לפניו, אך לא יענישנו יותר מפעם אחת בשל אותו מעשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אם הבנתי נכון - יקבל 2 דו"חות ו-2 עונשים, עונש אחד על כל עבירה.

לא ניתן לקבל 2 עונשים על עבירה אחת.

צודק?

Always go sideways

פורסם

צודק.

השאלה היא האם הגאטסו עצמה יודעת להבדיל בין העברות כאשר הן מתרחשות באותו הזמן ולתעד שסיבת הצילום הייתה גם וגם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תיקון קל:

בהרבה צמתים היום כבר מוצבת מצלמה מהסוג החדש - גאטסו. המצלמה הזו משמשת כמצלמת רמזור וכמצלמת מהירות.

ולעניין סוגיית שני הדו"חות: ככל הידוע לי, וכפי שזה אכן משתקף מדבריו של ישה, עבור אותו מעשה לא ניתן להעניש פעמיים. במילים פשוטות, אם אדם נתפס בעודו מבצע יותר מעבירה אחת בו-זמנית כמו למשל חציית צומת באור אדום ונהיגה במהירות העולה על המותר, ניתן להענישו רק על אחת משתי העבירות. למיטב ידיעתי, במקרים מעין אלה נהוג לבחור בעבירה החמורה יותר ולהעניש בהתאם אליה.

תוספת:

ניקו, המצלמה אינה צריכה להבחין בין סוגי העבירות. רכב שצולם נוסע במהירות גבוהה מהמותר יצולם בכל מקרה, אם בצילום יופיע שהאור ברמזור בשעת ביצוע העבירה היה אדום אזי יוצא שהנהג ביצע שתי עבירות בו-זמנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]הרשעה בעבירות

אחדות [168]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

186. בית המשפט רשאי להרשיע נאשם בשל כל אחת מן העבירות שאשמתו בהן נתגלתה מן העובדות שהוכחו לפניו, אך לא יענישנו יותר מפעם אחת בשל אותו מעשה.

כלומר בדוגמה שלנו במעשה אחד הוא ביצע 2 עבירות לכן הוא יורשע בשתיהן אך את הענישה הוא יקבל רק על עבירה אחת, החמורה מן השתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...