Jump to content

fmakarov

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של fmakarov

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אהלן! אני בדרום תל אביב, יש לי מולטידמדיה סינית יענו תחליף, מסך טאץ׳ לא מגיב בכלל. כנראה שמי ששטף לי את האוטו בצפון הרטיב שם את העסק. הלכתי למתקן בצפון, הוא התעסק עם המערכת וזה חזר לעבוד לקצת זמן ואחר כך שוב הפסיק להגיב. המסך דולק כל הזמן ולא מתכבה בכלל גם כשהאוטו כבוי. הקיצר, הלכתי ל״פאר הרכב״ שאני קצת מכיר מהעבר. כצפוי, לא רוצים להתעסק עם תיקונים, רוצים לשים חדש תמורת 1550 ש׳׳ח. אין לי כרגע כסף כל כך, מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לחבר טלפון לרמקולים. מכירים טכנאי שמוכן לבדוק את המערכת הקיימת ולנסות לתקן?
  2. בדקתי במשרד הרישוי ושלחו לי תדפיס מה1.9.2015 שבו רשום שיש לי 2 נקודות מ-2008 כתוב: "רשומות לחובתך 2 נקודות בתקופת צבירה של שנתיים" מה זה אומר? שזה לעוד שנתיים מעכשיו? או שזה ירד ב-2010? אם כן, למה זה עדיין מופיע? אשמח לתשובתכם! פיודור
  3. לרכב יפני הפלוס במצבר משמאל ובאירופאי מימין. אבל אם זה אותו אמפר אז אולי באמת לא משנה באיזה אופן הבטריה עומדת
  4. מת לי המצבר והזמנתי איש מחברת טלרון להתקנה. מסיבה טפשית לא היה לי מפתח, והטכנאי השאיר את המצבר אצלי כדי שאתקין לבד. באתי להתקין וגיליתי שהמצבר שהוא מכר לי הפוך בקטבים. האם לנסות להפוך את המצבר ולחבר אותו?
  5. נכנסתי לצומת בכתום וצולמתי כשהרכב בתוך הצומת והאור אדום. כנראה שהאור התחלף ברגע שנכנסתי. קיבלתי דוח על 1000 ו10 נקודות. האם יש טעם לנסות להישפט או שאין לי סיכוי? למישהו היה ניסיון כזה? תודה, פיודור
  6. הי הייתה לי תקלה בפולו - ברגע שמדליקים מזגן, האוטו נכבה, גם באמצע הנסיעה. שני מוסכים לא הצליחו לאתר את התקלה והחליפו כל מיני חלקים, מוסך שלישי שלח את המחשב למעבדה ואומר שזה סידר את הבעיה. המעבדה נותנת אחריות לשלושה חדשים, והתיקון הוא די יקר. שאלה אם יש כזה דבר אחריות מורחבת? שלא יקרה מצב שאחרי 3 חודשים התקלה תחזור על עצמה. תודה, פיודור
  7. ראיתי היום את האוטו. ידני,5 דלתות. מתאים מבחינת הגודל של הבגאז'. מבחוץ קצת חבוט. 1600, שנת 99', 170 אלף. אמרו עליו שהוא חסכוני. הבעלים רצה עליו 18K אבל מסכים לרדת ל-15. המזגן עובד, מהנסיעה הקצרה שעשיתי בעיר לא הרגשתי חריגות. נשמע כדאי? NB. ראיתי שעד 97' היו מייצרים אפלאוז עם מנוע יותר חזק. זה משמעותי?
  8. זהו, שמתי לב שהרבה מנועים הוחלפו גם בשנים יחסית קרובות
  9. תודה על התגובה המפורטת! לצערי, הגעתי למסקנה שאני צריך יותר מקום באוטו, וירדתי מהסטארלט. עכשיו אני מתמקד באפלאוז.
  10. מתחיל לחפש אפלאוז 96-97. שמתי לב שאני נתקל יחסית בהרבה רכבים עם מנוע מוחלף. זה אומר שהמנועים שלהן מתים מהר במיוחד, או שזה במקרה? ואם המנוע הוחלף, האם עדיף לא להתקרב לרכב, או להזמין מכונאי שיבדוק אותו?
  11. יש לך אותה הרבה זמן? מאיזו שנה האוטו?
  12. אין שם מחיצה בין הבגאז' לתא הנוסעים?
  13. מה עדיף ב-9K: טויוטה סטרלט 92 או פיאסטה 98?
×
×
  • תוכן חדש...