Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, לא הבנתי.

יורשע בשתיהן אבל יוענש רק על אחת? אם יורשע בשתיהן למה שלא יוענש על שתיהן?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כאשר בפעולה אחת- מעשה, אתה מבצע מספר עבירות, אתה יכול להיות מורשע בכולם אבל תיענש רק בזו החמורה מבין העבירות.

למה?

שאלה טובה

ככה קבע המחוקק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ניקח מקרה קיצון תאורטי:

נגיד שעונש מקסימלי על תקיפה 5 שנים.

נגיד שעונש מקסימלי על הריגה 10 שנים.

תקפתי אדם והוא נפל ומת, כי קיבל מכה בראש. נאמר ששניהם מעשה אחד, מהלומה אחת בלבד [התקיפה] שגרמה לנפילה ולהריגה.

נתפסתי, הודאתי בכל והורשעתי בשתי העבירות [תקיפה והריגה].

שופט שגזר עליי את העונש הכי מקסימלי שניתן, לא יוכל לתת לי יותר מ-10 שנים מאסר בכל מקרה.

הבנתי נכון?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא רוצה כל כך להיתערב לכם בשיח אבל אן דבר כזה שהוא עבר בכתום וצולם באדום

אני רק יודע שבשביל לקבל דוח על מעבר ברמזור אדום זה שלאחר שמתחלף הרמזור לאדום שניה אחר כך המצלמה בפעולה שמצלמת קו עצירה וצומת, כאשר נהג חוצה את קו העצירה בכתום יש לו כ-3 שניות לערך לעזוב את הצומת

כך שפועל יוצא שפותח השרשור חלף את קו העצירה באור אדום,

יש כאלה שלא בדיוק מגיעים לקו העצירה ולפני כבר התחלף לאדום הם כבר מקבלים זימון למשפט על אדום כ-5 שניות

ולא 1000 שח כמקובל

פורסם

יש כאלה שלא בדיוק מגיעים לקו העצירה ולפני כבר התחלף לאדום הם כבר מקבלים זימון למשפט על אדום כ-5 שניות

ולא 1000 שח כמקובל

מה שמוגדר בז'רגון שלי כשחור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצלמת רמזור מצלמת את מי שנכנס לצומת באור אדום מלא (מספר השניות אחרי קובעת את חומרת העבירה), משמע שעברת באור אדום גם אם נדמה לך שעברת בכתום. בהינתן צילום ותמונות הסיכוי שלך לצאת מזה יותר טוב די נמוך. הייתי במקומך חושב איך בפעם הבאה לנהוג אחרת, כי יכולת לא לכתוב פה היום. חג שמח ונהיגה בטוחה.

• תוכן חדש...