Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות על חומרי ניקוי טובים, בעיקר שמפו ומגבת טובה. לא מחפש חומרים רציניים מדיי אלא חומרים יותר בסיסיים לניקיון טוב של הרכב.

עוד שאלה קטנה - שתי שיטות שמצאתי באינטרנט - ניגוב חלונות עם שפירצר של מנקה חלונות(הנוזל הכחול הזה) וניגוב עם נייר עיתון, וניקוי של הפנסים עם משחת שיניים. בשתי השיטות כבר השתמשתי והתוצאה טובה, רק רציתי לוודא שאין עם זה באמת בעיה וזה לא גורם לנזק לרכב.

תודה!

פורסם

שמפו

http://www.autostore.co.il/שמפו%2DMeguiar%2Ds%2DGold%2D0%2D473L.html

מגבת לדעתי שווה להשקיע באחת טובה מלאכת ייבוש יכולה להיות מעיקה אבל עם מגבת טובה שתי דקות ואתה מייבש

אם אתה רוצה לרכוש בארץ יש לך את זאתי :

http://www.autostore.co.il/מגבת%2Dמיקרופייבר%2Dלייבוש%2DChemical%2DGuys%2DWooly.html

ואם בא לך להשקיע קצת פחות יש את ה uber תעשה חיפוש ותמצא עליה מידע רב

חוץ מזה תצטרך גם כפפה :

http://www.autostore.co.il/151426/כפפת%2Dמיקרופייבר

עשה קצת חיפושים לגבי איך שוטפים את הרכב כמו שצריך וגם תמצא לא מעט מידע

בהצלחה !

פורסם

מגבת הוא יכול להסתפק לדעתי בWATER MAGNET של מגווירס, כמובן שהUBERיותר משתלמת כי היא עדיפה ועולה קצת יותר, אבל זה יחסית סיפור להזמין והמשלוח יקר, למצוא קבוצת רכישה קצת בעייתי כי אם קונים 4 אנשים זה עובר את רף המכס.

פורסם

חבל על הזמן - לקנות את ה WATER MAGNET זה כמו לזרוק 70 שקל לפח.

המגבת הזאת משמשת לי לייבוש הרכב בחלק התחתון בשטיפה, איפה שיש הרבה לכלוך שם אני לא מעביר את האובר כי חבל עליה היא תחזור שחורה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם תלך על מגבת ייבוש water magnet, ממליץ לך לרכוש 2 מגבות.

מגבת 1 - ניגוב מכסה מנוע + גג+ תא מטען= המגבת לא שמישה בגלל שהיא ספוגה במים.

מגבת 2- ניגוב פגוש קדמי+ צידי הרכב+ פגוש אחורי.

אני לדוגמה משתמש ב-3 מגבות water magnet:

2 מגבות לייבוש הרכב (כול מגבת מקופלת, כך שיש לך תמיד צד נקי ויבש להמשך ייבוש הרכב).

1 מגבת לניגוב חלונות ( המגבת הזאת מצטיינת בזה :) ).

שמפו- citrus gloss :

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

בגלל היותו שמפו מאוד מרוכז, מספיקה כמות קטנה מאוד בדלי גדול.

* אני כבר כמעט שנתיים עם השמפו הזה^.

ממליץ על כפפה של מגווירס:

http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-Meguiar-s.html

כפפה מעולה, עדינה מיקרופייבר.

גם איתה אני כשנתיים, כמו חדשה.

פורסם

210 שקל על ה WATER MAGNET? יא בזבזן.

במחיר הזה אני קונה WOOLY של כימיקל, ועוד מגנט אחת שתהיה לאיזורים התחתוניים.

הוולי תשאר לך יבשה כמו מדבר סהרה

Opel Adam S 2017

פורסם

אחרי שימוש שניים במגנט הפכתי אותה לסמרטוט..מספיק לייבש איתה מכסה מנוע וזהו כבר הלכה, הירוקות של הקוריאני לדעתי עושות עבודה טובות יותר.

והרכב שלי בגודל של בימבה.

הוולי פשוט זורק על הגג, על המכסה מנוע, על הדלתות כשהיא מקופלת ויותר נוחה, ואז בתחתית עם הווטר מגנט וסגרת עסקה.

לי פשוט זה נראה חבל לזרוק יותר מ 200 שקל על מגבות "מעפנות" בעקרון

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

גם לדעתי הwater magnet היא סתם בזבוז לכן לא הצעתי לו.

סתם כי ברגע שראיתי את ההבדלים בינה לבין ה uber אין ספק ששווה להוסיף עוד 50 שקלים ולקנות את ה uber

כוונתי הייתה לחסוך מפותח השרשור לחזור על טעויות של אחרים (גם אני בינהם) שחשבו שהwater magnet קנייה משתלמת, כי היא לא.

ובקשר לשמפו אין ספק שהסיטרוס מעולה אבל דווקא בתור ״שוטף מתחיל״ הייתי הולך על המגווריס גם זול יותר וגם לא אגרסיבי מידי וגם עושה עבודתו נאמנה.

עריכה אחרונה על ידי civil_engine
פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים.

לא נתקלתי בשום בעיה לייבש את הרכב עם water magnet (וזה לאחר כשנתיים שימוש).

אומנם הם איבדו את הצבע הצהוב היפה בגלל כביסות, אבל מבחינת ייבוש וספיגת מים, תענוג (יותר תענוג כשיש 2-3 מגבות).

הסיטרוס בכלל לא אגרסיבי במידה ומשתמשים בו לפי ההוראות.

כול היופי זה שאתה קובע את האגרסיביות שצריך.

פורסם

בד"כ למתחילים הסיטרוס נראה מעט מאוד בדילול שלו לכן הם "זורקים" איזה 20-30 מ"ל לדלי - שם הטעות.

זה מצחיק שאני בקושי מטפטף כמה טיפות לדלי של 10 ליטר מים ומקציף וזה מעבר למספיק.

לגבי המגבת - כל אחד והנוחות שלו :)

Opel Adam S 2017

פורסם
חבל על הזמן - לקנות את ה WATER MAGNET זה כמו לזרוק 70 שקל לפח.

המגבת הזאת משמשת לי לייבוש הרכב בחלק התחתון בשטיפה, איפה שיש הרבה לכלוך שם אני לא מעביר את האובר כי חבל עליה היא תחזור שחורה.

מסכים,

השתמשתי במגנט קרוב לשנה ורק עכשיו לאחר שהשגתי את UBER הבנתי את ההבדל

אני לא יודע על מה אתם מדברים.

לא נתקלתי בשום בעיה לייבש את הרכב עם water magnet (וזה לאחר כשנתיים שימוש).

אומנם הם איבדו את הצבע הצהוב היפה בגלל כביסות, אבל מבחינת ייבוש וספיגת מים, תענוג (יותר תענוג כשיש 2-3 מגבות).

אין ספק שהיא סופגת יחסית טוב.

הבעיה היא שאין לה סיבים וזה אומר שכל גרגיר קטן של אבק על הפח בזמן היבוש גורם בוודאות לסווירלים. זה בדיוק כמו הג'לדה הידועה לשמצה: אין לאותו גרגיר לאן ללכת אלא לשרוט את הפח. להבדיל, ברגע שיש סיבים ארוכים הגרגירים נכנסים פנימה לתוך המגבת ולא שורטים את הפח.

אם אתה עובד במקום סגור וסטרילי - ניחה, אבל במידה ולא, היווצרות הסווירלים היא בלתי נמנעת.

ואגב המחיר של המגבת 69 ש"ח כאשר הפער בינה לבין האובר (כ-90 ש"ח) לא בשמיים

פורסם

איך הגעת לUBER ב90 שח? יוצא 100 שח במקרה הכי טוב עם קבוצת רכישה של 3, יותר מזה זה כבר עובר את רף המכס

פורסם

:wink: לא עובר את הרף. אם אני לא טועה הרף נמצא היום בסביבות 200$.

זה נכון שצריך להזמין יותר מ-3 אבל אין עם זה שום בעיה אם אתה לא חושש להיתקע עם המגבות.

• תוכן חדש...