Jump to content

OriRR

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי OriRR

  1. שלום לכולם, אני מעוניין לשפר מעט את המערכת באוטו שלי (אימפרזה 2006) ומחפש המלצה על זוג רמקולים חדשים למושבים הקדמיים. (הבנתי שעדיף להחליף את הקדמיים מאשר את האחוריים, מה גם שהקדמיים מתחילים לעשות לי בעיות). התקציב שלי הוא 250-300 ש"ח לזוג רמקולים כשאני שוקל גם להחליף את אלו שמאחורה אם המחיר לא יהיה יקר מדי. משהו כמו 500 ש"ח לארבעה רמקולים. תודה רבה!
  2. שלום, הלכתי לאיבוד מכל ההודעות בנושא ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי תשובה עניינית וקצרה- אני מעוניין להחליף את הנורות ברכב, גם בפנסים שבתוך הרכב וגם באלו שבחוץ. 1. איך עושים את זה? מוסך או שאפשר לבד? 2. מאיפה מזמינים? חנות בארץ/אייבי או מוסך? תודה רבה
  3. יש לי כמה חבילות של המוצר הזה ( FEBREZE כחול) שהבאתי מארה"ב. אכן מוצר פנטסטי שעובד באופן מעולה ומפזר ריח נעים. ממליץ מאוד למי שמתלבט אם להזמין.
  4. שלום לכולם, אני מחפש המלצות על חומרי ניקוי טובים, בעיקר שמפו ומגבת טובה. לא מחפש חומרים רציניים מדיי אלא חומרים יותר בסיסיים לניקיון טוב של הרכב. עוד שאלה קטנה - שתי שיטות שמצאתי באינטרנט - ניגוב חלונות עם שפירצר של מנקה חלונות(הנוזל הכחול הזה) וניגוב עם נייר עיתון, וניקוי של הפנסים עם משחת שיניים. בשתי השיטות כבר השתמשתי והתוצאה טובה, רק רציתי לוודא שאין עם זה באמת בעיה וזה לא גורם לנזק לרכב. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...