Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעונין לרכוש FORD FOCUS מחברת ליסינג.

מצורף טופס הבדיקה שהוצג בפניי מקומפיוטסט רחובות.

תחת סעיף 8 יש איקס בשורת מרכב - והמלל - "תקוני מרכב , משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך / שריטות בצבע + פגמים , כנף קדמית = ימנית פגומה, נזק לפגושים.

שאלתי היא - אני מבין מהטופס כי אין בעיה בשלדת הרכב וכי אכן התיקונים הינם זניחים ולא "שוברי עסקה" האם אני צודק?

האם פגיעות בכנף / פגושים עלולות להצביע על תאונה ?

האם במידה והייתה תקלה בשאסי היה איקס בשורה של שלדת מרכב?

תודה לעונים.

Capture.JPG

פורסם

הבדיקה נקיה מדי בשביל רכב ליסינג (למרות שהייתה לרכב שלי בדיקה דומה עם 54 אלף ק"מ),

על פניו מצב הרכב טוב, והדפיקות הן קלות בלבד וללא נזק לשלדה, עם זאת כדאי שתקח לבדיקה מטעמך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

העברת כח V

כן בטח...

אי אפשר ללמוד כלום מהבדיקה הזאת.

אם תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך המנוע והעברת כח יעברו לצד ה X.

מהניסיון שלי, החברות הגדולות לא מסבנות בכל הקשור למרכב אבל היתר דורש בדיקה ועדיף אצל בעל מקצוע ספציפי שמכיר את מחלות הדגם, בהקשר הזה הגיר הרובוטי. לפי הביקה הזאת לא מדובר בתאונה שפגעה בשילדה.

פורסם

דבר שלא ציינתי הוא שהרכב עם 35 אלף ק"מ בלבד - יכול להיות שבגלל זה הבדיקה ה"נקייה"?

יש לכם המלצה למוסך בדיקה מומלץ?

פורסם

במקומך הייתי מתרכז דווקא בנושא הגיר, ולא לגבי מכות שוליות שהרכב כביכול עבר.

באם תקבל בכתב אחריות כוללת על כל מה שקשור לגיר של הרכב, תקנה.

פורסם

סיכוי אפסי. מהניסיון הטרי שלי, לחברות ליסינג הגדולות אין אחריות על קלאצ'ים בגיר רובוטי למשל.

נראה שכתבי האחריות של מגרשי הליסינג לא מיישרים קו עם הרכבים החדשים, לדוגמא אתה מעוניין לרכוש מחברת ליסינג רכב בן 3 עם מנוע טורבו וגיר רובוטי.

הרי ברור שהטורבו והגיר הרובוטי אלו בדיוק שני המקומות שמועדים לפורענות והם לא מכוסים...

• תוכן חדש...