Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבלבל בין שום דבר, וגם לא איליה.

יש סתירה די ברורה בין

"אותי אתה לא צריך לשכנע, כי זה לגמרי לא מעניין אותי מי מייצר את המכונית או מה ההיסטוריה שלו."

לבין

"כשאין כיסוי למיתוג, זה מרגיז. לשם יש משמעות.".

אם לשם יש משמעות, אזי בהכרח כן מעניין אותך מי מייצר ומה ההיסטוריה שלו. ללא היסטוריה אין משמעות לשם.

ובהתאם מפיאט אתה מצפה להיות "בעלת אופי איטלקי" ובמקרה של 4C מדבר על "חזרה למקורות".

ושוב, את הציפיה שלך אני מבין. אני רק מצביע על זה שאתה בדיוק כמו אלו שאתה יוצא נגדם פעם אחר פעם, כי "הלוגו יוצר להם את חווית השימוש". גם לך הוא יוצר את חווית השימוש, כי מלכתחילה, בניגוד לאובייקטיביות לכאורה שאתה מייצג, אתה מפתח ציפיות ושופט קודם כל לפי הסמל בפרונט, ולא לפי התוצר, כמו כולם או הרוב בעצם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לשם יש משמעות, אזי בהכרח כן מעניין אותך מי מייצר ומה ההיסטוריה שלו.

שוב, אתה כל הזמן מבלבל בין ציפייה למציאות, כשאתה מוציא דברים מהקשרם.

ואל תכניס את אילייה לדיון, הוא לא קשור אליו.

אחרי שיש לי מכונית ביד, זה כבר לא מעניין מי ייצר אותה. מעניין אם היא טובה. לפני שיש, כשיש ציפייה, אז יש מכוניות שמעניינות ויש שלא. לכולנו יש איזשהו סינון ראשוני, על סמך סטריאוטיפים והכללות קבועות.

דרך אגב, ש-PSA מחרטטים כל פעם מחדש על ה-205GTI, כשהם מנסים להוציא עוד חיקוי גולף, זה מיתוג מעצבן באותה מידה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך סיבכתם את העניינים כאן.

כל עוד אין כאן אחד שעובד במאזדה או בפיאט העולמיים, אין כאן אחד שבאמת יודע מה גרם לשיתוף פעולה הזה. הכל ספקולציות וניחושים.

מה שכן ידוע, הוא שהדור החדש היה אמור להיות מתוכנן עוד ב-2007 ואמור היה להיות מוצג ב-2012 (לא סתם ה-NC המשיכה כמעט 10 שנים בשוק) אך עקב מיתון עולמי (וזה באמת מה שקרה באותה תקופה) הפרויקט נדחה ורק ב-2012 הוא המשיך עם שיתוף הפעולה בין אלפא למאזדה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בינתיים לפי מבחנים, למרות הטורבו, הפיאט איטית יותר, אפילו עד מהירויות של 160 קמש.

ואני חייב להודות שזה ממש כיף פשוט לקרוא מהצד אשכולות על אלפא ופיאט...

פורסם
בינתיים התפרסמה כתבה מעניינת באוטוקאר;

http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/best-sub-%C2%A325k-drivers-car-track-test

עושה רושם שמנוע המולטיאייר 1.4, סרבן הסל"ד הגבוה, הוא אכן אחד הבאגים ב-124 הרגילה. מעניין עד כמה גרסת אבארת מתנהגת טוב יותר באספקט זה.

והנה חלקה השני של הכתבה, שמתייחס בהרחבה גם ל-124 ולמגוון הליקויים שבה;

http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/best-sub-%C2%A325k-drivers-car-road-test

חבל. קיויתי שתהיה מוצלחת יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

נראה לי שאנשים לא מצליחים להבין שפיאט 124 לא נוצרה כדי להיות מיאטה טובה יותר.

הנקודה החשובה במבחן בנוגע ל-124:

The Fiat soaks up big undulations more gradually and gently than its cousin. Its body often stays flatter and makes the driver’s life easier for being less closely connected to the surface of the road than the Mazda’s. The Fiat handles urban roads more comfortably, too.

אני לא חושב שפיאט מכוונים את ה-124 בגרסת פיאט לאותו קהל יעד אליו פונה מאזדה מיאטה. אין היגיון בזה.

פיאט 124 היא חלופה מאוד מעניינת עבור אנשים שרכשו 500 קבריולט מאובזרת, מיני קבריולט ושאר רכבים בסגנון. איכויות הניהוג של הרכבים הללו מעניינות את רוכשיהן בצורה מוגבלת, אם בכלל.

ב.מ.וו קלטו את העניין בדור החדש של המיני. כבר לא צריך לעבוד כל כך קשה, שכן את רוב הרוכשים זה לא מטריד ממילא, והשם של מיני כבר מבוסס. FCA מבינים זאת גם. מספיק שהיא "מבוססת על מיאטה" בשביל ענייני המיתוג.

האבארט זה סיפור אחר.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רק אל תשכח שכל הקבריולטים האלו הינן מכוניות בעלות 4 מושבים, וה 124 הינה דו מושבית, מה שכמובן מוריד פלאים את השימושיות שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

לא כל כך רלוונטי. מדובר על רכב סגנון חיים, לא מוביל משפחות.

הצליל הנהדר, העלייה המהירה בסל"ד, הגיר הנוקשה משהו והתנהגות הכביש הנהדרת.

זה הלך ללא שוב.

קביעה קצת תמוהה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוסר הרמוניה מוחלט בין קוי המתאר של אחורי האוטו לבין קוי המתאר הרבועים והבולבוסיים של הטמבון האחורי, מקווה שזו פשוט תמונה/ זוית צילום לא מוצלחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב בהחלט מעניין, האם ידוע כבר המחיר שלו?

לי מאד מפריעה האופנה של החישוקים השחורים, כל העיצוב הולך לאיבוד והרכב נראה כאחד שגנבו לו את הטאסות.

אלפא הגדילה לעשות, ולא מציעה חישוקים בצבע כסוף סטנדרטי בגוליה בכלל, רק שחור או אפור. נקווה שהיא תצליח, כי מאד מוזר, שבישראל יש מזג אוויר אידיאלי לקבריולטים, אבל הם כמעט ואינם קיימים.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כי עם כל הכבוד לגיר הידני ולאהבה של חובבי רכב לגיר הזה, בסופו של דבר רוב הרוכשים בארץ הקודש מעדיפים אוטומט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לדעתי פיאט צריכים לבנות מכונית סדאן הנעה אחורית על בסיס מיאטה, דוגמת 124 המקורית, עם עיצוב שמזכיר פיאט 124.

כמה שאני לא מת על פיאט, אבל הייתי רוצה לראות דגם בשם Nuova 124. לרכב על ה500 זה טוב ויפה, אבל הגיע הזמן להוציא משהו חדש.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...