Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לרכישה של מיאטה שהיא הגיון צרוף.

טיפסת על עץ גבוה - את רוב הרכבים אין אנו רוכשים משיקולים הגיוניים ובטח לא כאלו כמו מיאטה או 124.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להגיד שאנשים שקונים לפי הרגש הם חסרי שכל זה קצת זלזול עצמי באינטלגנציה. לפי מה שאתה אומר, רכבי אספנות, רכבי על ורכבי יוקרה בעלי כל אלה הם חבורת אידיוטים לחלוטין. לשלם יותר על סמל? על מורשת ספורטיבית?? על שנתון ישן???

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

יש אנשים שמוכנים לשלם יותר על טויוטה אייגו, וישכנעו את עצמם שהיא איכותית יותר למרות שכל החלקים שלה מגיעים מאותו ספק, באותו מפרט ייצור ומורכבים על-ידי אותו פועל במפעל ששנייה לפני הרכיב סיטרואן C1 ושנייה אחרי ירכיב פיז'ו 108.

על אותו משקל יש מי שישכנע את עצמו שסמל אבארט הופך רכב ש"שווה" 235 אלף שקל לשווה 300 אלף שקל, למרות שהוא מורכב באותו מפעל, כמעט זהה בהכל כולל אבזור מלבד המנוע (חתיכת מנוע יקר ה-1.4 הזה...), ועם תא נוסעים שההבדלים באיכות (החומרים או ההרכבה) בינו לבין התא ב-MX-5 בקושי מזוהים במיקרוסקופ. אם בכלל - שכן הרוב המוחלט של החלקים בתא זהים לחלוטין בשלושת הדגמים מרמת מפרט הייצור והספק שמייצר אותם, ועד לרמת ועיצוב הגרפיקה שמצוירת עליהם.

מכונית (במיוחד כזו) היא קנייה רגשית ולא בהכרח מושכלת, והדיון הזה רק מוכיח עד כמה.

אישית - אותי ה-MX-5 החדשה מאוד איכזבה כמכונית של 235 אלף שקל, היא פשוט לא מציעה התקדמות מספקת באיכות, מרווח (אפילו נסיגה לדעתי), ביצועים ויכולת דינמית בהשוואה ל-NC. היא מרגישה הרבה יותר כמו מכונית של 180-160 אלף שקל לכל היותר, שזה גם הגיוני כי בשווקים נורמליים כך היא גם ממוצבת - אם משווים את מחירה למאזדה 3 ו-6.

לא רואה שום סיבה שסמל אבארט יהפוך את מה שלא מרשים מספיק בכמעט רבע מיליון שקל, למציאה ב-300 אלף. מצד שני, כאמור, היגיון וקניית מכוניות כאלו ממש לא הולכים ביחד.

פורסם
להגיד שאנשים שקונים לפי הרגש הם חסרי שכל זה קצת זלזול עצמי באינטלגנציה. לפי מה שאתה אומר, רכבי אספנות, רכבי על ורכבי יוקרה בעלי כל אלה הם חבורת אידיוטים לחלוטין. לשלם יותר על סמל? על מורשת ספורטיבית?? על שנתון ישן???

לא הבנת.

קודם כל, אני אומר שזה קנייה טיפשית. גם אנשים חכמים עושים דברים טיפשיים. וכן, לשלם יותר על סמל, זה טיפשי ולרכב הזה אין מורשת ספורטיבית. זה מאזדה שיורדת מאותו פס ייצור המאזדה עם הסמל של מאזדה. המורשת שלה היא המורשת (המאוד יפה) של מאזדה.

אני חובב מכוניות. ברור שאני קונה מכונית לפי רגש (גם).

רק שלטעון שלרכב אחד שיורד מפס ייצור יש ערך סינטמנטלי יותר מרכב שיורד אחריו מאותו פס ייצור, רק בגלל שיש להם גריל וסמל שונים, זה טיפשי.

זה כמו להתאהב במישהי אחרי שהיא צבעה את השיער והחליפה את השם במשרד הפנים לרפאלי, כי זה שם כמו של דוגמנית מפורסמת, ופתאום אתה מרגיש קשור אליה רגשית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא הבנת.

קודם כל, אני אומר שזה קנייה טיפשית. גם אנשים חכמים עושים דברים טיפשיים. וכן, לשלם יותר על סמל, זה טיפשי ולרכב הזה אין מורשת ספורטיבית. זה מאזדה שיורדת מאותו פס ייצור המאזדה עם הסמל של מאזדה. המורשת שלה היא המורשת (המאוד יפה) של מאזדה.

אני חובב מכוניות. ברור שאני קונה מכונית לפי רגש (גם).

רק שלטעון שלרכב אחד שיורד מפס ייצור יש ערך סינטמנטלי יותר מרכב שיורד אחריו מאותו פס ייצור, רק בגלל שיש להם גריל וסמל שונים, זה טיפשי.

זה כמו להתאהב במישהי אחרי שהיא צבעה את השיער והחליפה את השם במשרד הפנים לרפאלי, כי זה שם כמו של דוגמנית מפורסמת, ופתאום אתה מרגיש קשור אליה רגשית.

גריל וסמל ומנוע וסאונד וכיול ואיכות חומרים. וכל אלה עושים את ההבדל בהחלט. גם אני לא רואה את עצמי משלם על זה 300k אבל לטעון שזה אותו דבר זה משהו שונה לחלוטין.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

ולטעון שיש להבדלים האלו ערך רגשי מוסף זה טיפשי.

זו עוד גירסה, לא טובה יותר, שעולה עוד יותר מהמחיר המופרך של הגירסה האחרת.

זה בכלל לא משנה איזה סמל יש עליה, היא תמורה עוד פחות טובה, בלשון המעטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה טורבו פיצפון הם שמו בפיאט, שגודש 1.5 באר ומוציא כל כך מעט סוסים? מאכזב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בארה"ב האבארט במחיר נגיש וזמין. באירופה פחות.

בארץ מדברים על 300k, מה שהופך את האבארט הזו ללא רלוונטית.

אני אישית כנראה שלא הייתי נוגע באף אחת מהן אלא מעדיף סובארו ברז.

פורסם

יש מכוניות שקונים מהלב.

ויש מכוניות שקונים מהאין שכל.

:roflmao:

בארץ מדברים על 300k, מה שהופך את האבארט הזו ללא רלוונטית.

לא רלוונטית להרבה אנשים. ובכל זאת ימכרו יותר טוב מהמאזדה.

אני אישית כנראה שלא הייתי נוגע באף אחת מהן אלא מעדיף סובארו ברז.

+1.

פורסם

לא רלוונטית להרבה אנשים. ובכל זאת ימכרו יותר טוב מהמאזדה.

סביר להניח, כי:

1) מאמצי השיווק של דלק עם המיאטה מזכירים את מה שהיה עם הפוקוס ST, רק בלי הקטע של ההנחות אני מניח.

2) לאבארט יש קהל של אנשים אמידים אשר פחות מתרגשים מענייני תמורה למחיר. הם רוצים את המגניב והשונה.

פיאט 124 ב-200K~ יכולה להיות מעניינת.

פורסם

מעניין אם יש הבדלים נוספים בין האבארת' האירופאית לזו האמריקאית, מלבד המנוע.

אם המתלים, הכיול, הדיפרנציאל וכו' זהים - אמריקאית ביבוא אישי תהיה מציאה ביחס לאירופאית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...