Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מזמין את כל הנוכחים פה לגשת לסוכנות ולבדוק מי משניינו צודק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז תחת הצדקות שלדעתך רציונליות, אתה מסכים איתי שהרכב בסוכנות מציג פלסטיקה מביכה.

פורסם (נערך)

מדובר על רכב טרום ייצור בעל הרכבה לא אידאלית בהגדרה. בנוסף, שתי הג'וליות שהגיעו לארץ הגיעו לכאן אחרי תערוכת ג'נבה - שם השיקו את הרגילות - ומי יודע היכן עוד הציגו אותן. אני מניח שאתה יכול לדמיין את כמות האנשים שישבו ושיחקו עם כל מה שרק אפשר ואי אפשר.

מנגד, משתמשים שונים מדווחים על אינטריור מוצק ברכבי ייצור (נסיעות מבחן וכו').

בקיצור, לא הצליח לך.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לדשעתי הגיע זמן לאמלק את השרשור:

ה-124 חרא, כי הג'וליה מתפרקת. ל-124 אין נשמה, כי למכוניות איטלקיות אסור שתהיה נשמה כי אין נשמה למכוניות. מאידך אסור לקנות את הפיאט כי כבר אין לה נשמה. למרות שאין נשמה למכוניות. אבל לא לקנות איטלקי יותר כי אין נשמה של פעם. מותר לדבר על איכות פנים כשהיא גרועה בג'וליה, אסור לדבר על איכות פנים בכל שרשור אחר. המיאטה היא מתת האל לאנושות, ה-next coming מאז הלחם הפרוס, הפאביה והאוטלנדר. ה-124 גרוטאה מתה, עם טורבו שעד שהוא מסתובב לילדי הפורום יהיו נכדים. המיאטה מתומחרת הזוי, אבל אסור לדבר על זה כי השמועות על תמחור ה-124 אפילו יותר הזויות.

מקווה שעזרתי, תמיד לרשותכם ולשרותכם 8)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
+1

כאילו שציפית למשהו אחר.

זה כמו בבגדי המלך החדשים. אתה כנראה מאלו שלא מסוגלים לראות את האנרגיה הקוסמית במולקולות האיטלקיות.

Et tu, brute?

באסה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא צריך להצליח לי!

לא צריך להצליח לך!

צריך להצליח ליצרן וממה שאני התרשמתי התרשמות הנדז-און, זה לא!

פורסם (נערך)

תבקש מסטיו שיוציא ל-FCA מכתב רשום בשמך ובו יוסבר להנהלה שם שעדיף לעצור את הבושות כבר עכשיו.

זה באמת מדהים, כשאין לך יותר שום דבר ענייני לכאורה להוסיף, אתה פשוט מתעלם מהכתוב והולך על קו שמזכיר ילד קטן אשר נשכב על הרצפה ומתחיל לצעוק "לא! לא! לא!".

שמע, הדברים כתובים ואין טעם לחזור עליהם שוב ושוב. אם תרצה להתייחס, אתה מוזמן.

אגב, בתערוכות שונות ראיתי רכבים (שאינם טרום ייצור אפילו) כמו נגיד גולף GTI בעלי תאים מתפרקים, ידיות גיר מתפרקות ועוד. איכשהו לא הסקתי מכך שהאיכות היא חרא על סמך זה שברכב שעבר gang bang התפרק משהו.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ל-124 אין נשמה, כי למכוניות איטלקיות אסור שתהיה נשמה כי אין נשמה למכוניות. מאידך אסור לקנות את הפיאט כי כבר אין לה נשמה. למרות שאין נשמה למכוניות. אבל לא לקנות איטלקי יותר כי אין נשמה של פעם.

:loco:

פורסם
פונטו אבראט****. האיכות שם לא רק שלא עדיפה על המאזדה, אלא נחותה ממנה.

קשקוש מוחלט.

המזדה מודרנית בהרבה מהאבארת' פונטו EVO, אבל איכותית ממנה מבחינת פיניש? קשקוש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני עדיין לא מבין איך המנוע של הפיאטה יותר טוב משל המיאטה. יופי שיש לו טורבו והרבה מומנט, בתכלס עד שהטורבו נכנס לפעולה המאזדה כבר תשאיר לו אבק.

ממש לא יותר טוב. צורך יותר דלק ובגדישה של 1.5 באר הייתי מצפה קצת יותר מההספק. הטורבו הזה כנראה גורם לפיאטה להרגיש תזזית (מומנט גבוה מסך"ד נמוך), אבל בסלד גבוה זה לא כיף שהמנוע נחנק מחום.

בכל מקרה, יקרה מדי ובלי גג קשיח. :/

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

המיאטה בכלל לא מרשימה בפנים (אלא אם כן מאזדה 2 זה משהו מרשים... ואז כנראה המיאטה מחוץ לתקציב)

בנסיעה והישיבה שלי במיאטה לא כול כך התעסקתי בדשבורד, הוא שם, יש כמה פאקים תיכנוניים מפגרים אבל חוץ מזה די בסדר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...