Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של מיאטה לשעבר, הרכב הזה כל כך פאן שמי בכלל מסתכל על האיכות? הרכב הזה אמור להיות הנעה אחורית עממי ולא משהו יוקרתי. הוא פשוט לתחזוקה, גיר 6 הילוכים מעולה, חימום במושבים והתנהגות למופת (עם שיפורים קלים), כולל דיפרנציאל מוגבל החלקה. פונטו אבארט בכלל לא באותה קטגוריה. הדבר המעצבן במיאטה שאין חיישן גובה שמן ומנועים הולכים בגלל זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנסיעה והישיבה שלי במיאטה לא כול כך התעסקתי בדשבורד

לנהוג במיאטה וללטף כפתורים זה כמו לשכב עם בר רפאלי ולמשש לה את האוזניים. פספוס גדול למטרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קשקוש?

כן, קשקוש.

יש לך משהו חדש ומועיל להגיד, לך על זה. למחזר שטויות? לא כאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכל פעם מדהים אותי איך אנשים ( במיוחד מבוגרים, כן?) מנסים להצדיק את קנייתם על ידי זריקת רפש על רכבים אחרים וסילוף האמת. איכות טקטילית של המשטחים, בניגוד לעמידות היא דבר אוביקטיבי. לכן כשחבר פורום מכובד מדבר מניסיון, אני מאמין לו. טןב שלא הכניסו למשוואה S Class ופיאט 127 מודל 71.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
המיאטה שוקלת 980 ק"ג, אבל מי סופר.

צודק, לא בדקתי לפני שכתבתי (רעש של BUZZER).

ממש קלות רק עשרים קג יותר מהג'וליה הישנה (מכונית משפחתית) של פעם (1000קג).

פורסם
צודק, לא בדקתי לפני שכתבתי (רעש של BUZZER).

ממש קלות רק עשרים קג יותר מהג'וליה הישנה (מכונית משפחתית) של פעם (1000קג).

זה רכב בגודל של 4.14 מטר, הקקטוס היום יותר קלה ממנה.

והאלפא 124 לדוגמא שקלה בעבר 938 ק"ג, הבדל דיי מצחיק בהתחשב במה שהמיאטה מציעה לעומת ה124 המקורית.

פורסם
כן, קשקוש.

יש לך משהו חדש ומועיל להגיד, לך על זה. למחזר שטויות? לא כאן.

יש, ואמרתי. בפונטו איכות זבל. נקודה. במיאטה nd איכות טובה בהרבה. וכמו שציינתי יצא לי לבלות בחברת פונטו לא מעט, ואת המאזדה הספקתי להכיר היטב.

פורסם (נערך)

ושווה לסמוך על הדעה שלך, שכן היא בד"כ מאוזנת כמו הטיטניק...

גם לי יש נסיון עם פיאטים ועם מזדות, יש די והותר יתרונות למידה על פני פיאט בשביל שאדם רגיל לא יצטרך להמציא חדשים, איכות ועיצוב הפנים שלהן זה ממש לא אחד מהם. לנסיוני, מבפנים הפונטו נראית ומרגישה טובה יותר מה2, וכנ"ל בראבו ו3.

אבל "למזלה הרע" של פיאט בחרת באחות האטמוספרית אז זה די ברור שעכשיו תטנף על הקונצרן המתחרה בסגמנט, זה מה ש"ילדי מאוורר" עושים (;

אגב, לפני שאתה קופץ, בפרמטרים הנוכחיים וללא נסיעת מבחן גם אני הייתי בוחר במיאטה מבין הצמד.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יש, ואמרתי. בפונטו .

בקיצור, כנראה שקיבלת בראש מאבארת פונטו ואתה רוקע ברגליך מזעם עד היום.

אחרת הדיעה שלך היא סובייקטיבית בלבד, ומנסיון של עשרות אלפי ק"מ עם אבארת פונטו, ועשרות אלפים נוספים על מזדות 2 ו-3, וקצת על 6 (לא כולל המיאטה בה רק משמשתי פלסטיקים להנאתי כמה דקות), אני יודע שהיא לא מבוססת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אודי,

הפנים של הפונטו אבארט זהה לפונטו הכי פשוטה?

אני מעריך שלא.

אם לא, ההשוואה שלך לא הוגנת, תשווה את הסלון של המזדה 2 לפונטו הכי פשוטות ושם אני ממש לא בטוח שאתה צודק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, אתה עושה לעצמך חיים קלים, אז תשווה לאינטריור של מזדה 3 MPS...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...