Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואה דווקא הרבה מאוד סיבות להעדיף אותה על פני המיאטה. בדיוק כמו ה500 אבארט', אולי לא הקנייה ה"נכונה" למי שמחפש רכב ספורטיבי ביחס למחיר אבל נותנת הרבה מאוד ערך מוסף. הערך בא בעיצוב, בסאונד, ביוקרה יחסית למאזדה ובהרבה מאוד אופי. הכל שאלה של התמחור שהיא תקבל, אם ימכרו ב280+ אז עם כל הכבוד לאופי דינה יהיה להישאר באולמות התצוגה אבל באיזור ה250 כשהמיאטה מתומחרת ב240, קנייה עדיפה לדעתי.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רואה דווקא הרבה מאוד סיבות להעדיף אותה על פני המיאטה. בדיוק כמו ה500 אבארט', אולי לא הקנייה ה"נכונה" למי שמחפש רכב ספורטיבי ביחס למחיר אבל נותנת הרבה מאוד ערך מוסף. הערך בא בעיצוב, בסאונד, ביוקרה יחסית למאזדה ובהרבה מאוד אופי. הכל שאלה של התמחור שהיא תקבל, אם ימכרו ב280+ אז עם כל הכבוד לאופי דינה יהיה להישאר באולמות התצוגה אבל באיזור ה250 כשהמיאטה מתומחרת ב240, קנייה עדיפה לדעתי.

היא לא נותנת כמעט שום ערך מוסף:

1. העיצוב פחות טוב (חרטום לא קשור).

2. למה אתה חושב שיש לה סאונד טוב?

3. למה אתה חושב שהיא "יוקרתית"?

4. מה זה "אופי"?! זה אותו אוטו, עם מנוע אחר (לא יותר טוב, רק אחר).

ההבדלים המהותיים היחידים שעלו ממבחנים עד כה זה המנוע (ולא לטובה בהכרח) והעובדה שהיא מכויילת רך.

ה-500 אבארט כן מוכרת עיצוב שונה מהמתחרות (בפנים ובחוץ) וכן נותנת חווית נהיגה אחרת, של מכונית קטנה ועצבנית (אולי מה שאתה קורא לו "אופי").

הפיזאדה היא עוד וורסיה למיאטה, שהיא לא רק מרוככת דינמית, אלא גם שלוקחת את התמחור הגבוה מאוד של הראשונה, רואה, ומעלה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. עיצוב זה אינדיבידואלי, ובמציאות אני אהבתי אותה לאחר שבתמונות ממש לא.

3. איכות החומרים עדיפה כל המיאטה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1. עיצוב זה עניין של טעם. לדעתי, זה של פיאט מוצלח יותר.

2. כי המנוע הזה יכול להפיק סאונד טוב. ע"ע אבארט 500.

3. לא יודע אם יוקרתית, אבל הפנים יותר מעניין מופשטות של המיאטה.

כיול רך זה במיאטה, לא?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
היא לא נותנת כמעט שום ערך מוסף:

1. העיצוב פחות טוב (חרטום לא קשור).

2. למה אתה חושב שיש לה סאונד טוב?

3. למה אתה חושב שהיא "יוקרתית"?

4. מה זה "אופי"?! זה אותו אוטו, עם מנוע אחר (לא יותר טוב, רק אחר).

ההבדלים המהותיים היחידים שעלו ממבחנים עד כה זה המנוע (ולא לטובה בהכרח) והעובדה שהיא מכויילת רך.

ה-500 אבארט כן מוכרת עיצוב שונה מהמתחרות (בפנים ובחוץ) וכן נותנת חווית נהיגה אחרת, של מכונית קטנה ועצבנית (אולי מה שאתה קורא לו "אופי").

הפיזאדה היא עוד וורסיה למיאטה, שהיא לא רק מרוככת דינמית, אלא גם שלוקחת את התמחור הגבוה מאוד של הראשונה, רואה, ומעלה...

עיצוב כמו תמיד הוא עניין של טעם אבל לדעתי האבארט' נראית טוב יותר ובעיקר ספורטיבית יותר. האופי מורכב מאופי ההנעה (מנוע טורבו שמושך חזק כבר מסל"ד נמוך) ומאופי הרכב והמותג, היו אלפי דיונים על זה אבל משהו באבארט' עושה את זה להרבה מאוד אנשים (ואני בניהם), גם אם קשה להצביע על מזה בדיוק. הסאונד של האבארט' טוב אלפי מונים משל המאזדה וגם על עיצוב הפנים אין ממש דיון, יותר יוקרתי וקרבי, עם עור הפוך על הדשבורד ועל התא בין המושבים (לא ישבתי באבארט, מתבסס על תמונות, כן ישבתי במאזדה). ה124 אבארט' הוא רכב שמכוון הרבה יותר לקהל שמחפש את הרודסטר הספורטיבית בשונה מהמאזדה שפונה גם לקהל יעד אחר.

עריכה אחרונה על ידי Menashe123

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

מסתבר שלא.

מסתבר שהמיאטה טובה יותר על המגבלות מהאבארט והיא הספורטיבית העדיפה, אלא אם כ-ל הביקורות טועות

לדפוק גריל על עיצוב זורם זה לא יפה, אלא אם אתה מכור של קונצרן, ואז כל מה שהם עושים זה יפה. אני לא מכיר דוגמאות בהן נזם באף חזיר לקח עיצוב מוצלח והוסיף עליו.

המחיר של המיאטה מופרך.

להוסיף עליו כדי לא לקבל שומדבר מהותי יותר טוב, זה עוד יותר מופרך.

יש מכוניות שקונים מהלב.

ויש מכוניות שקונים מהאין שכל.

פורסם (נערך)
עיצוב כמו תמיד הוא עניין של טעם אבל לדעתי האבארט' נראית טוב יותר ובעיקר ספורטיבית יותר. האופי מורכב מאופי ההנעה (מנוע טורבו שמושך חזק כבר מסל"ד נמוך) ומאופי הרכב והמותג, היו אלפי דיונים על זה אבל משהו באבארט' עושה את זה להרבה מאוד אנשים (ואני בניהם), גם אם קשה להצביע על מזה בדיוק. הסאונד של האבארט' טוב אלפי מונים משל המאזדה וגם על עיצוב הפנים אין ממש דיון, יותר יוקרתי וקרבי, עם עור הפוך על הדשבורד ועל התא בין המושבים (לא ישבתי באבארט, מתבסס על תמונות, כן ישבתי במאזדה). ה124 אבארט' הוא רכב שמכוון הרבה יותר לקהל שמחפש את הרודסטר הספורטיבית בשונה מהמאזדה שפונה גם לקהל יעד אחר.

המנוע של הפיאט לא חזק יותר בסלד נמוך. הוא גם פחות חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

מתלהם?!

מי מתלהם?

אתה כותב את דעתך (שהיא באמת מפתיעה...) ואני את שלי.

בזמנו כתבתי שאלפא ספיידר על בסיס המיאטה יכול להיות אחלה רעיון.

בסוף הוציאו עוד גירסה של מיאטה עם שינויים מינוריים, ורובם סתם שונים ולא מוסיפים. אפשר היה לצפות מגירסת אבארט שתהיה יותר ספורטיבית, יותר חזקה ויותר אטרקטיבית. ככה אפשר היה לסלוח לגריל רטרו המודבק.

אבל לא.

היא רק טיפה יותר מאובזרת ועוד יותר יקרה, מה שהופך אותה לקנייה הגרועה בארץ.

פורסם
המנוע של הפיאט לא חזק יותר בסלד נמוך. הוא גם פחות חסכוני.

אני מדבר על האבארט' ובקשר אליו אתה טועה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
מסתבר שלא.

מסתבר שהמיאטה טובה יותר על המגבלות מהאבארט והיא הספורטיבית העדיפה, אלא אם כ-ל הביקורות טועות

לדפוק גריל על עיצוב זורם זה לא יפה, אלא אם אתה מכור של קונצרן, ואז כל מה שהם עושים זה יפה. אני לא מכיר דוגמאות בהן נזם באף חזיר לקח עיצוב מוצלח והוסיף עליו.

המחיר של המיאטה מופרך.

להוסיף עליו כדי לא לקבל שומדבר מהותי יותר טוב, זה עוד יותר מופרך.

יש מכוניות שקונים מהלב.

ויש מכוניות שקונים מהאין שכל.

קודם כל אמרתי שהיא מכוונת לקהל שמחפש את הספורטיבי ושהיא נראית יותר ספורטיבית, מבחינת איכות הביצוע על המגבלות אגיד את האמת אני לא יודע.

אני מנסה להסביר לך נקודה, אבארט' לוחצת על איזושהי נקודה שגורמת לאנשים להתאהב ברכב הזה. כנראה שיש סיבה לכך שאנשים קונים אבארט' בכמויות יחסית לפיאסטה st שטובה ממנה בכל היבט ספורטיבי (ולא כל ההבדל נובע מהיבוא המקביל).

הרכב מעוצב בצורה ייחודית מאוד, בין אם אתה מתחבר ובין אם לא. הרבה אנשים אוהבים את המיוחד הזה ותתפלא אבל זה לא בגלל שהם טיפשים.

גם על מיני קופר אפשר לדבר ככה לדעתי, רכב הנעה קדמית שנמכר ב200k ולא עומד בתחרות עם המתחרות ברמת המחיר שלו ועדיין אנשים קונים. למה? כי רכב זה מעבר לנתונים, ביצועים ויחס עלות תועלת.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
אני מנסה להסביר לך נקודה, אבארט' לוחצת על איזושהי נקודה שגורמת לאנשים להתאהב ברכב הזה.

מסכים. לזה אני קורא לקנות מהאין שכל.

לקנות בלי שום קשר למה הרכב עושה ואיך הוא נראה ביחס לאפשרויות אחרות, רק בגלל סיבה שפסיכולוג טוב יכול לעזור להגדיר. אחרי שהפסיכולוג יגדיר הוא יכול לעזור להבריא מהקומפלקס, ולבחור בחירות טובות יותר, שבאמת יעשו לך טוב, עם נקודות שאתה יכול להרגיש, להבין ואפילו להסביר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...