Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתגובה לדברי ליין מן:

ראשית, מדובר בגרסה חלשה יותר מהגרסה שיש לך בג'ולייטה 170.

שנית, עקומות וטבלאות הן כלי נהדר,אבל מכונית קונים לאחר נסיעת מבחן, לא רק על סמך חומר טכני. העקומות יכולות להראות הכל, אבל ב-6200 סל"ד הג'ולייטה שלך תנשום כמו חולה אסטמה שמטפס את עזריאלי ברגל.

שלישית, הקופסאות נותנות עוד כח, אך הן לא משנות את אופי המנוע.

ה-1.4 מולטיאייר הוא במיטבו בין 2000-2500 ל-5000 סל"ד. זה יכול להתאים למכונית משפחתית(אלא אם קוראים לה 500X והיא קצת כבדה מדי) - אך ברודסטאר זה מבאס, כשחלק מחויית הנהיגה זה ללחוץ ולהוציא כמה שרק ניתן מהמנוע.

ל-1.75 שיש בתלתן/וולוצ'ה, נשימה הרבה יותר בריאה והתנהגות טבעית יותר בסל"ד גבוה. כמה חבל שלא התקינו אותו באבארת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ה-124 תמכור יותר מהמיאטה, מהסיבה הפשוטה שהיא נוחה יותר, אוט' וקורצת לקהל יעד רחב יותר.

ימים יגידו.

אני רושם לפני את התאריך ומקווה להשיג נתוני מכירות אמיתיים בדיוק בעוד שנה.

להערכתי, התוצאה תהיה הפוכה.

פורסם

504L,

עקרונית, מנוע ה-1.4 אכן לא מצטיין בכל הנוגע לכושר נשימה. בג'ולייטה הוא במיטבו עד 5,500 סל"ד. אפשר להמשיך לכיוון ה-6 בהתאם להילוך/סיטואציית הנהיגה.

קופסא משפרת מעט את הנשימה, אך זה לא רלוונטי.

ב-124, אאל"ט, המנוע עבר שדרוג קל באגף הנשימה. ממה שאני קורא, זה לא הפך אותו למנוע שנושם היטב, אבל זה כן שיפר את המצב.

בכל אופן, אני חושב שבעוד שנה-שנתיים, מנועי FIRE ירדו מהבמה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
ימים יגידו.

אני רושם לפני את התאריך ומקווה להשיג נתוני מכירות אמיתיים בדיוק בעוד שנה.

להערכתי, התוצאה תהיה הפוכה.

מי קונה את זה בכלל? כמה משוגעים וזהו.

פיאט 124 מציעה איכות חיים משודרגת (מנוע טורבו), פנים קורץ יותר ואפילו פורטת על נימי הנוסטלגיה.

במילים אחרות, 124 פונה גם לאנשים שלא מכורים למיאטה ולא בהכרח מחפשים רכב נהיגה אבל כן מתחברים לסגנון חיים, רטרו או שיק איטלקי (ויש עוד כמה selling points, אבל הכוונה הובנה אני מקווה) - כלומר, קהל יעד רחב יותר.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
מי קונה את זה בכלל? כמה משוגעים וזהו.

פיאט 124 מציעה איכות חיים משודרגת (מנוע טורבו), פנים קורץ יותר ואפילו פורטת על נימי הנוסטלגיה.

במילים אחרות, 124 פונה גם לאנשים שלא מכורים למיאטה ולא בהכרח מחפשים רכב נהיגה אבל כן מתחברים לסגנון חיים, רטרו או שיק איטלקי (ויש עוד כמה selling points, אבל הכוונה הובנה אני מקווה) - כלומר, קהל יעד רחב יותר.

תיאורטית, הסכמתי עם הטענה הזו גם בעבר.

מעשית, השאלה היא כמה אנשים ישימו את כספם על מוצר כזה מבית פיאט.

ימים יגידו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא האמריקאים אוהבים ידני כשמדובר במכונית לנהיגה.

ברכב היום יומי הם מעדיפים אוטומט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהתחשב בעובדות שדלק מוטורס לא רוצה למכור בכלל מיאטות ושל-124 יהיה כנראה רק סמל אבארט' בארץ- הדבר היחיד בעולם שיכול לגרום לסמל"ת לנסות למכור אקטיבית רכב, יכול להיווצר מצב שימכרו יותר 124 מ-ND. הכל תלוי במס סמל"ת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מושגים כמו ביזוי המותג קיימים אך ורק בראש שלך. .

סליחה, אבל כל המכוניות האחרונות של אלפא (כמובן שלא כולל את ג׳וליה) הוגדרו עי בעלי תפקידים באלפא רומאות כ"בושה למותג".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סליחה, אבל כל המכוניות האחרונות של אלפא (כמובן שלא כולל את ג׳וליה) הוגדרו עי בעלי תפקידים באלפא רומאות כ"בושה למותג".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מרתק.

פורסם (נערך)

אמרתה הכל - תמיד אני אומר, סע ברכב עם מנוע המולטיאייר במשך שבוע, ואז רשום חויות.

במיוחד ב 124 עם אפשרות למשקל קל יותר, אפשר לבצע התאמות למנוע.

ולספק את המומנט והכוח ברצועה יותר רחבה.

כגון - מניפת טורבו קטנה יותר, אשר תספק פחות מומנט גדישה בסל"ד נמוך.

ואפשרות לטורבו לעלות בסל"ד לאורך רצועת עבודה גדולה יותר.

ואו מניפה גדולה וכניסה לפעולת גדישה מלאה בסל"ד גבוהה יותר.

פחות מומנט, והספק לאורך רצועת עבודה ארוכה יותר.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא, טרם ראיתי שבאגירה או פאלו ירדו מהעצים שלהם.

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

אני ירדתי.

במקור נבאתי מיאטה עם מנוע ואופי איטלקים.

קיבלנו מיאטה מינוס, עם מנוע meh והתנהגות עוד יותר מרוככת.

יענו, מכונית פוזה, ללא שום זהות משל עצמה.

מכוניות פוזה נועדו לחזק מותג. זו נטולת אופי ולא מחזקת את פיאט, רק את מאזדה במזומנים.

אוטו מיותר.

אחרי שפיאט הוכיחו שהם יודעים להוציא את האצבע מהתחת ולהוציא מכוניות טובות, שיתחילו לעשות את מה שעשו לאלפא גם לפיאט, ויחזרו לייצר מכוניות טובות ממש, במקום לעצב קלות מאזדות ולדחוף להן סמל של פיאט/אבארט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...