Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשמונת החודשים הראשונים של 2015,

קיה עקפה לראשונה בהיסטוריה את יונדאי.

חברת הבת של יונדאי מסרה 24,371 מכוניות בינואר-יולי,

זינוק של 31% שמספיק להביאה למקום הראשון.

יונדאי ירדה למקום השני,

לאחר שצמחה ב-3% בלבד השנה ל-24,039 מכוניות.

פורסם

כשאתה מביא רכבים כמו ספורטאז' 1.6 אתה את שלך עשית במדינת היהודים.

וכל הכבוד להם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו כן יש להם את הלהיט בדמות הם הפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חלק גדול מנתון המסירות הזה באמת הולך לפיקנטו ולספורטאז' אורבן שפתח פה עידן חדש.

ולחשוב שלפני ממש לא הרבה זמן (15 שנה בערך), השם "קאיה" העלה דגמים ביזיונים כמו מנטור ופרייד.

פורסם

וקיה שומה עם הדשבורד המתעוות מהחום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה להם. בהחלט השתפרו מאוד ועשו שינוי מקצה לקצה. נדמה לי שאפילו הייתה תקופה שקיה בכלל לא נמכרה כאן.

יצא לי להיות בסוכנות שלהם בראשון לציון, שם ישבתי במס' רכבים. קיה סיד אדומה 3 דלתות מאוד הרשימה אותי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פרו סיד. יפהפיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, בדיוק. הבנתי שיש כזו ידנית. היה שם פשוט כל מה שיש לי באלפא ואולי גם יותר. (סאנרוף, בקרת שיוט, ג'אנטים יפים עם צמיגים רחבים, לחצנים על גלגל ההגה, מושבים שהרגישו ונראו טובים, כל פנים הרכב שחור כולל הגג ועוד הרבה). באמת תא נוסעים מאוד נעים. ואני האחרון שאהבתי קיה, או בכלל לקוח פוטנציאלי. אבל כשמגיע אז מגיע.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כל כך רציתי סיד, חבל שלא מייבאים את החמש דלתות עם גיר ידני. לא התחברתי לאיטיות של הגיר הרובוטי, אך נורא התלהבתי מהעידון ומהתנהגות הכביש הטובה.

הפרו סיד ידנית תעלה 129 אלף בשבוע המכירות..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

יצא לי לשבת בסיד GT. ממש חבל לי שהיא לא משווקת בארץ

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הקיה הפורטה גם מרגישה איכותית יחסית.

אני יכול להעיד שאכן מרגישה איכותית באופן כללי וגם ביחס לפולקסווגן ג'טה שלנו.

קיבלנו את הפורטה בשבוע שעבר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...