Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלף הצבע במראות אז במקום לצבוע נראה לי כדאי לי להדביק את זה פשוט

http://www.ebay.com/itm/3D-Car-Interior-Accessories-Interior-Panel-Black-Carbon-Fiber-Vinyl-Wrap-Sticker-/381322392106?hash=item58c895f22a&vxp=mtr

בכל הסרטונים ראיתי שעושים עם פן או משהו חם כדי שהחומר יהיה גמיש, השאלה האם חייב? זה בא בלי דבק החומר, חייב לעשות פן כדי שהוא יהיה גמיש וידבק לרכב? האם חייב לפרק את המראות או שאפשר ישר לשים עליהן? נראה לי סיפור לפרק עכשיו.

פורסם (נערך)

המדבקה הזאת באה עם דבק מאוד חזק ועמיד.

מומלץ להשתמש בפן כדי שלא יהיו קיפולים ובועות.

תכניס טיפה מהמדבקה בין המראה עצמה לפלסטיק ואז תחתוך כדי שיראה יותר טוב.

לדעתי אפשר מבלי לפרק את המראה, המון סבלנות ולומדים תוך כדי טעויות.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

חשבתי על זה, אולי כדאי לצבוע עם ספרי פשוט? יעבוד טוב או שזה יראה מגוחך? העניין שהקילופים בצבע יוצרים שכבה לא אחידה אז יהיו משקעים, גם אם אדביק את הקרבון וגם אם אצבע.

פורסם

תעלה תמונה.

אולי תצטרך לשייף בעדינות את הקילופים.

יש ספריי שחור בצבע מט ב40 שקלים שיעשה את העבודה טוב, צבעתי קורות אחוריות אצלי ברכב אחרי שהצבע ירד.

• תוכן חדש...