Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon Cupra 280 VS Audi S3

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחרי שכבר כמעט סגרתי על הקופרה, בסוף הועלתה עוד אופציה, אולי לקחת איזו S3 שנה ככה על הכביש.

רציתי לדעת מה אתם חושבים?

נ.ב. הייתי בטוח שהאודי לא רואה את הקופרה מבחינת ביצועים, בכל זאת בS3 יש QUATTRO ומאוד מאוד הופתעתי לראות את הסרטון הזה :

מעבר לזה, האם יש הבדלי נוחות גדולים בין האודי לסיאט? מבחינת טכנולוגיה אני יותר נמשך לסיאט עם ממשק יותר פשוט ומודרני, ANDROID LINK וחיבור USB... (לא קריטי, אבל בכל זאת..)

תודה לכולם.

ד"א מעבר לכך שהמנוע זהה, גם מערת המתלים האדפטיבים של הקונצרן היא זהה לחלוטין?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסלח לי, אבל על סמך סרטון כזה לקבל החלטה? או אפילו לתת לו להשפיע עליך. :shock:

המיאוץ אגב לא נעשה בתנאים זהים. אפשר לראות את זה לפי מד הטמפרטורה החיצונית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שתיהן מהירות ושתיהן מאובזרות. בתכלס- אתה לא תנצל 60 אחוז מהפוטנציאל של כל אחת מהן בארץ. לכן בחר את זו שאתה יותר מתחבר אליה ברמה האישית. עוד מאית שנייה לפה ולשם לא יגרום לאחרים לחשוב שיש לך גדול יותר.

פורסם
שתיהן מהירות ושתיהן מאובזרות. בתכלס- אתה לא תנצל 60 אחוז מהפוטנציאל של כל אחת מהן בארץ. לכן בחר את זו שאתה יותר מתחבר אליה ברמה האישית. עוד מאית שנייה לפה ולשם לא יגרום לאחרים לחשוב שיש לך גדול יותר.

ההבדל ביו הנעה אחורית לקדמית תלוי באיזו מדינה אתה נוסע?...

השאלה רק אם באמת ההפרש הוא זניח אז כבר עדיף רכב חדש שאתה יודע מה עבר עליו וכ'ו... וגם בסוף היום, הקופרה עולה איזה 50k פחות...

פורסם

מה אתה צריך את הצרות האלו? אתה תהנה מאוד מהקופרה ותקנה אותה בלב שקט בלי לחשוב "מעניין מה עבר על הרכב".

גם נראה לי שהביטוח יהיה זול משמעותית לקופרה, אבל תבדוק אותי בעניין הזה.

פורסם
ההבדל ביו הנעה אחורית לקדמית תלוי באיזו מדינה אתה נוסע?...

לא , אבל במדינות אחרות אתה יכול להירשם לימי מסלול ולא לעשות חראקות בחנייה ולקרוא לזה גימקנה.

פורסם
מה אתה צריך את הצרות האלו? אתה תהנה מאוד מהקופרה ותקנה אותה בלב שקט בלי לחשוב "מעניין מה עבר על הרכב".

גם נראה לי שהביטוח יהיה זול משמעותית לקופרה, אבל תבדוק אותי בעניין הזה.

בדיוק מה שתכננתי לרשום. אתה כבר החלטת ללכת על הקופרה, למה עכשיו לאכול סרטים? במקרה הכי גרוע יהיה לך אוטו קצת פחות טוב ל3 שנים הקרובות. לדעתי אין הבדל עצום בינה לS3 אז זה כבר תלוי בך אם אתה מוכן להיכנס למעגל הבלבלת שוב

פורסם

כי כולם אוכלים לי את המח שזה הנעה קדמית, וכבר אמרתי שמבחינת עיצוב ותדמית אני מעדיף את האודי, מה גם שעכשיו בישרו לי בסוכנות שלקופרה נשארט רק הגאנטים המגעילים ככה שבכלל קצת ירד לי

פורסם

יש הבדלים בן הרכבים,שניהם עושים בצורה אחרת את אותו הדבר.

אחד מתנהל בכבידות ושני בקלילות יותר (מבחינת נסיעה ספורטיבת ומהירה) .

ההאודי יותר מפוארת בפנים וגימור הרכב הוא ברמת המצויין לעומת טוב מאוד

בסיאט שהאודי יותר מאובזרת ונאה יותר מבפנים. שתיהן יודעות לנסוע מהר

כשצריך,מהר מאוד.

פה יש גם שיקול אישי והרגשה שונה בין שתיהן בנהיגה עצמה .מבחינת שיפורי

מנוע הן דומות ואפשר להגיע היום ל400כ''ס בשתיהן (STAGE 2 PLUS).

ההאודי תעשה 0-100 יותר מהר,בסביבות 4שניות והסיאט הנעה קדמית תחפור

מלא ותעשה ל100 בסביבות 5.5 שניות במקרה הטוב.

מעבר לזה,במהירויות גבוהות הסיאט שוקלת פחות ועשויה להדביק את הפער בהמשך.

לשיקולך...אני הייתי נוהג בשתיהן ומחליט אחרי נסיעה.

פורסם

אם תצליח למצוא S3 בת שנה במצב מעולה ובמחיר הגיוני - לדעתי היא עדיפה על פני קופרה חדשה. רכב הרבה יותר יחודי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם הקופרה החדשה הוא רכב יחודי מאוד ומתגמל מאוד בנסיעה ספורטיבית.

לדעתי מס 2 השתדל יותר הפעם ,הכוונה לסיאט. לא שהS לא התקדמה

מהדגם הקודם.

• תוכן חדש...