Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי במהלך הובלת דירה נגרם נזק למקרר שהיה במצב חדש (מקרר בן כמה חודשים שעלותו 10000) נגרמו מעיכות על שתי הדלתות הקדמיות. מה לדעתכם סביר לדרוש מהמובילים. האם עלות מלאה של החלפת דלתות?(יכול לדעתי להגיע לכמה אלפי שקלים במקרה הטוב) האם לדעתכם ניתן לתקן דבר כזה?

המוביל לא מתכחש הוא מצידו טוען שנקט בכל אמצעי זהירות הנדרשים והמקובלים. אבל בשורה התחתונה כל המקרר מעוך מעט

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תעמוד על כך שתקבל פיצוי מהמוביל.

אם יש לך עדיין אחריות על המכשיר החלפת דלתות אמורה להיות יותר זולה.

בכל מקרה אם אתה מחליף, תחליף את כולם!! אחרת יהיה לך הבדלים בגוון.

בהצלחה,

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

נשאל אחרת - מה המוביל מציע ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

המוביל לא הציע הוא שאל מה אני רוצה ו מכיוון שלא רציתי לשלוף מהמותן אמרתי שאני אחשוב על זה. המוביל הוא שכן שלי כך שאין לי בעיה למצוא אותו

פורסם

מה זה אומר ביטוחים ? האם ניתן לתבוע ביטוח ומה הם יעשו ? יקנו מקרר חדש?

פורסם

לא חדש. פגיעה בדלתות לא תהיו עילה להחלפת מקרר חדש שעלותו 10k.

הביטוח שלו ישלם את העלות של תיקון/החלפת הדלת ובלבד שהמצב יחזור לקדמותו.

אם יש לך ביטוח , אז ראשית תתקשר לשאול באם המקרה הנ"ל מכסה את הנזק. לדעתי היות וזה נזק שנגרם כתוצאה משימוש בלתי סביר ולא משהו שתלוי ביצרן המקרר אז הם לא יכלילו זאת אבל - תשאל.

לסיכום,

לכל הפחות , המוביל יישא בתיקון מלא של הנזק שנוצר . אם האחריות של המקרר במפתיע יתקן על חשבונו תחליט לבד מה תדרוש כפיצוי מהמוביל.

נשמח לעדכונים

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
מה זה אומר ביטוחים ? האם ניתן לתבוע ביטוח ומה הם יעשו ? יקנו מקרר חדש?

נגיד מוסך - אם הוא מקבל את הרכב שלך והם עושים תאונה בזמן שהוא אצלם - הרי ברור לך שהם אחראיים כן?

עכשיו תחשוב על מוסך של נגיד מרצדס , אם נגרם נזק מתאונה לרכב של מליון ש״ח , הרי ברור לך שיש איזה ביטוח מקיף שמכסה אותם עבור רכבים במוסך נכון?

אז גם מוביל (שהוא לא חאפר) מחזיק ביטוח על הובלות. המקיף שלו על הנזק האישי שהוא עלול לעשות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק. אני לא מבין מה זה מפתיע אנשים.

לאופניים אי אפשר לעשות ביטוח במידה ותפגע במישהו? כמו שיש ביטוח על דירה שבמידה ומשהו קורה וזרקת לימון מהחלון אתה מכוסה? כך גם כאן.

מוביל בדיוק כמו נותן שירות כזה או אחר בעל חשבוניות, רציני ואמין יעשה ביטוח.

נגיד מוביל הגיע, ארז את כל הדירה שלך על המשאית והמשאית עלתה באש ואיתה כל תכולת הדירה שלך? מה אז? כוח עליון או ביטוח?

ביטוח.

• תוכן חדש...