Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על טייר קלאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברצוני לחלוק עמכם חוויה חיובית שעברתי לפני מספר ימים עם טייר קלאב.

נקרע הצמיג, קורה. ערב, פנצ'ריות סגורות, מרכיב את הספייר הפיצי ונוסע הבייתה (לאט).

ועכשיו מה? צריך להחליף שני צמיגים אחוריים וכדאי שיהיו זהים לקדמיים. לפני כשנה רכשתי ארבעה צמיגי Falken ZE914 מטייר קלאב והכל היה תקין. בדקתי באתר שהדגם עדיין קיים ודבר ראשון למחרת בבוקר התקשרתי לשרות הלקוחות כדי לברר זמן אספקה (טייר קלאב עובדים בשיטה בה הצמיגים נמסרים לפנצ'רית הסדר בה מתבצעת ההתקנה בד"כ תוך יום עסקים אחד). נציג השרות תיקתק את ההזמנה וכששאלתי אם ניתן להקדים את ההתקנה הוא התחייב שעוד באותו היום הצמיגים יסופקו למתקין, צמיגי אנטון חנניה ברחובות. הנציג ביקש ממני ליצור קשר עם הפנצ'ריה בסביבות הצהריים, אך הם הקדימו אותי ויצרו איתי קשר. ב 08:30 בבוקר בוצעה ההזמנה ב 15:00 הסתיימה ההתקנה כשהמתקין אף טורח ובודק לחץ בכל ארבעת הצמיגים, כולל אלו שלא התקין ומחזיר את הספייר למקומו.

אני לא עובד ב ולא קשור לטייר קלאב או לצמיגי חנניה. פשוט התרשמתי מנציג שירות שעושה קצת מעבר ומהתנהלות מקצועית של בעלי מקצוע בפנצ'ריה, שני דברים נדירים בארץ.

ועל כך תודה

עריכה אחרונה על ידי nonagon
כמובן: מילה טובה בכותרת (מנהלים - אם ניתן, לערוך)

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

מוסיף במילה הטובה על השירות שקיבלתי מטייר קלאב ופרט מעודד שזכר אותי גם לאחר שבועיים לגבי צמיגים ספציפיים שביקשתי ולא היו במלאי, ואתמול אפילו שלח הודעה לתזכר אותי בשובר מתנה שכמעט שכחתי ממנו.

הכל היה מהיר במחיר טוב ובאדיבות יתרה.

הצמיגים הגיעו יום למחרת ההזמנה (הוזמן ב 8 בערב ולמחרת ב 12 כבר מתקשרים מהצמיגיה).

כן ירבו.

:mm_yeah:

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה לכולם על המחמאות והמילים החמות, מעריכים זאת מאד וכיף לשמוע על לקוחות מרוצים.

ליאב, במיילים הייתי אלעד ופה הפכתי לעודד כשבתכל'ס השם הוא אלדד... תחליט!

:wink:

בקשה קטנה מאיתנו,

נשמח לחוות דעת חיובית גם בזאפ, שם התחלנו למכור לאחרונה.

אם מי מכם ימצא זמן לכתוב לנו גם שם, נעריך זאת מאד.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...