Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, התחברתי היום לכאן, ורציתי לבקש המלצה מכם לגבי התלבטות קטנה.

לפני שבועיים רכשתי הונדה סיוויק 2006.

ברכב קיימים רמקולים מקוריים קדימה ואחורה שברצוני להחליף.

קיים גם דאבל דין מותג לא ידוע (זבל בקיצור) שאותו גם כן אחליף כמובן.

ברכב הקודם שלי הייתה מערכת ממנה פירקתי סאב, מגבר מונו, ומגבר 4 ערוצים שעוברים להונדה.

(סאב רוקפורד P3, מגבר מונו לייטנינג אודיו, מגבר 4 ערוצים אינפיניטי)

מאז ומתמיד לא הייתי חובב דאבל דין בכלל, וברכב הקודם היה לי פאנל טוב של פיוניר שעשה את העבודה, שם הוא נשאר.

ההתבלטות שלי זה האם להחליף לדאבל דין אחר בהונדה ושיהיה משהו טוב ברמת התקציב שלי,

או לשנות את המתאם ברכב ולהביא פאנל רגיל?

התקציב שלי לפאנל רגיל/דאבל דין הוא כ1500 שקל.

להערכתי בסכום הזה פאנל רגיל יהיה מושלם במחיר הזה, והדאבל דין פחות, תקנו אותי אם אני טועה.

(כמובן שיש צורך בחיבור של 3 RCA)

בנוסף אבקש המלצתכם לרמקולים 6.5 קומפוננט, ואחוריים גם כן 6.5..

תקציב לשניהם 1200 שקל.

בגדול אני בן אדם של מערכת איכותית ולא רעשנית, שתדעו על מה להמליץ ;)

אשמח לשמוע דעתכם, תודה :)

פורסם

ראשית אין צורך להחליף את מסגרת הרדיו כל מתקין יכול להתקין לך רדיודסיק 1DIN

ולהתקין לך מתחתיו מגירת פלסטיק 1DIN ולסגור סיפור.

אני מבין שיש לך 2700 שח סה"כ לצורך העניין.

הייתי רוכש מאליקו שהוא היבואן {לשעבר?} של HAT בארץ שני סטים של הייבירד אודיו אימג'ן

מדובר בסט convertible component שיכול להיות מורכב גם כקומפוננט וגם כרמקול קוואסלי.

מדובר בסטים איכותיים נצילים וחזקים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES

אם כבר היה לך מכשיר של פיוניר הייתי רוכש ביתרת הסכום Pioneer DEHX9550BT.

• תוכן חדש...