Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

note 4 vs lg 4

dudi oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיבות לרצות נוט 4 - מסך איכותי יותר (הרבה יותר) וגדול יותר, חיי סוללה ארוכים יותר.

סיבות לרצות G4 - ממשק פחות כבד ומבחיל וויזואלית (סביר להניח שיהיו חילוקי דיעות על העניין הזה), מצלמה משגעת (לטעמי הטובה ביותר שניתן למצוא כרגע בסמרטפון).

תתחדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההבדלים ביניהם כל כך לא משמעותיים, וזה עניין של העדפה אישית - בכל מקרה המנצח בין שניהם הוא בחצאי נקודות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסכים לגבי כל הדברים שהפכו לשטויות- כמו מעבדים ששניהם כבר overkill, מסכים ששניהם ברזולוציה מטורללת וכו'.

אבל מה שמאוד רלוונטי- סוללה, זו בנוט 4 הרבה, הרבה יותר טובה.

בנוסף, רואים את המסך בשמש הרבה יותר טוב.

פורסם

ה-G4 בכלל לא מגיע עם עט - ולכן אינו רלוונטי להשוואה כזו.

מבחינת סוללה - קצת קשה לי להשוות כי אין לי BigData בנושא, אלא לי ולעוד כמה יש G4 ולכמה אחרים יש Note4.

אצלי באופן אישי הסוללה מחזיקה שעה וחצי בערך של GPS+BT בבוקר, עוד שעה וחצי של GPS+BT בערב, יום עבודה בין לבין, ומגיע בסוף הביתה עם 25-30-35%.

משתמשי ה-Note4 מדווחים על כמה אחוזים בודדים יותר, אבל כבר יצא לי שהשתמשתי יותר, ואז פשוט שלפתי את הסוללה והכנסתי אחת טעונה (המכשיר מגיע עם 2 סוללות ומטען שמטעין את הסוללה בנפרד מהמכשיר).

מסך בשמש זה מאוד אינדיבידואלי - אני העדפתי את המסך של ה-G4 (ולכן קניתי אותו, שניהם היו זמינים לי לבדיקה לפני רכישה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בהירות מסך בשמש זה לא אינדיבידואלי כ"כ, זה מה הקונטראסט הנראה. אפשר למדוד את זה, וגם עשו את זה...

זמן סוללה משתנה לפי שימוש אישי, אבל גם פה אפשר למדוד לפחות פרמטרית. אני מאוד אוהב את הסקירות של GSMARENA כי הם עושים בדיוק את זה.

נוט 4-

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-review-1147p3.php

G4-

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254p3.php

פורסם

מנסיוני גם עם נוט 3 וגם עם 4 (וגם עם עוד גלאקסים), פשוט אסור לגעת בשום מכשיר של סמסונג עד שהם יחליפו את מערכת ההפעלה הדפוקה שלהם.

עוד לא נתקלתי במכשיר שלא מתחיל לגהק ולשהק ולפהק אחרי כמה שבועות.

פורסם

מניסיון שלי עם נקסוס, חזרתי לגלקסי נוט, ואז הפסקתי לדאוג ולמדתי לאהוב את הטאצ'וויז.

אנדרואיד בתצורה הנקיה שלו מוגבל כמעט כמו IOS, ואם אתה מתחיל לתקין עליו אפליקציות לשיפור הממשק (כמו חייגן, מנהל הודעות, מקלדת, לונצ'ר וכו'), אז זה מתחיל להעמיס על המכשיר ולהיראות רע בכללי, כמו להשתמש בחלונות 3.11 (מתקינים אותו על דוס, זה קורס, ואז רואים דוס).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מניסיון שלי עם נקסוס, חזרתי לגלקסי נוט, ואז הפסקתי לדאוג ולמדתי לאהוב את הטאצ'וויז.

אנדרואיד בתצורה הנקיה שלו מוגבל כמעט כמו IOS, ואם אתה מתחיל לתקין עליו אפליקציות לשיפור הממשק (כמו חייגן, מנהל הודעות, מקלדת, לונצ'ר וכו'), אז זה מתחיל להעמיס על המכשיר ולהיראות רע בכללי, כמו להשתמש בחלונות 3.11 (מתקינים אותו על דוס, זה קורס, ואז רואים דוס).

מה חסר לך באנדרואיד הנקי? הורדתי חייגן. לא נפגעו הביצועים. מה מעבר לכך?

פורסם
בתור אחד שהיה עם כל אחד ואחד מהמכשירים שלהם עד הנוט 4 אני אשאל-

היה לך מכשיר שלהם שנקנה -לא- מהארץ?

התשובה היא לא.

כולם נרכשו בארץ, אבל לא כולם מחברות הסלולר - כלומר, חלקם נרכשו מיבואנים שלא התקינו אפליציות של אורנג' פלאפון וכו', וגם לא בהכרח השתמשו ברומים 'ישראליים'.

פורסם
מה חסר לך באנדרואיד הנקי? הורדתי חייגן. לא נפגעו הביצועים. מה מעבר לכך?

א) חסר סינון שיחות וחיוג מהיר (כן, אני יודע שיש אפליקציות חיצוניות, אבל זה לא זה).

ב) מקלדת (של סמסונג נוחה יותר).

ג) מצלמה (בזו של סמסונג יש יותר אפשרויות, וגם בנקסוס היא פעם עבדה לי פעם לא).

ד) חוסר תמיכה בזכרונות חיצוניים (בסמסונג זה בא מהקופסה, בAOSP צריך אפליקציה חיצונית).

ה) גלריית תמונות (זו של סמסונג טובה יותר מכל מה שמצאתי בפליי סטור)

ו) אפשרות קסטומיזציה של אייקונים בתפריט גלילה ומסך נעילה.

ז) מסך של סמסונג איכותי יותר. אני יודע שזה לא קשור, אבל מסכים כאלה לרוב באים במכשירים עם טאצ'וויז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...