Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

note 4 vs lg 4

dudi oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה קשור אם המכשיר נקנה בארץ או לא, עברו זמני הS1/S2 עם הרום הגרוע של אורנג'

זה לא אמור לשנות כלום למכשיר אם מגיעות איתו עוד כמה אפליקציות של אורנג'\סלקום, במילא אפשר לבטל את כולם לצמיתות.

TW מנהל את הזיכרון בצורה גרועה, זה היה ככה וזה נשאר ככה עד ה S6 ואפילו עם 3 גיגה ראם הוא לא מצליח להתמודד עם פייסבוק, טאפהטוק, אינסטגרם וכרום שרצים במקביל...

בתור שונא סמסונג דווקא התרשמתי לטובה מהליין האחרון של המוצרים שלהם (מצלמה מדהימה, מסך AMOLED באמת איכותי עם בהירות טובה) והייתי שוקל בחיוב מכשיר כזה למרות ה TW הבעייתי אך רק במידה ואתה יודע למה אתה מכניס את עצמך,

אם לא אכפת לך לשבור את הנוקס, לשים רום אחר או לפחות רוט ולערוך קצבי מערכת שאמורים לעזור לניהול זיכרון נכון יותר לפי מדריכים ב XDA אז כן, אם אתה מעדיף להמנע מכל זה ולשמור על המכשיר סטוק, נראה לי שכדאי לבחון אופציות אחרות

פורסם
בהירות מסך בשמש זה לא אינדיבידואלי כ"כ, זה מה הקונטראסט הנראה. אפשר למדוד את זה, וגם עשו את זה...

זמן סוללה משתנה לפי שימוש אישי, אבל גם פה אפשר למדוד לפחות פרמטרית. אני מאוד אוהב את הסקירות של GSMARENA כי הם עושים בדיוק את זה.

נוט 4-

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-review-1147p3.php

G4-

http://www.gsmarena.com/lg_g4-review-1254p3.php

הבהירות עצמה מדידה, מה אתה רואה ואיך אתה רואה כבר לא מדיד ומאוד אינדיבידואלי.

הנתונים שיהיו זמינים לי בעוד כמה חודשים לגבי סוללה יהיו טובים בהרבה משל כל אתר ביקורות, היתרון של BigData וביזור של הנתונים, ROMים שונים, מפעילים שונים, ועוד הרבה פרמטרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא הבנתי מה קשור אם המכשיר נקנה בארץ או לא, עברו זמני הS1/S2 עם הרום הגרוע של אורנג'

זה לא אמור לשנות כלום למכשיר אם מגיעות איתו עוד כמה אפליקציות של אורנג'\סלקום, במילא אפשר לבטל את כולם לצמיתות.

זה לא רום של אורנג' ולא של סלקום ולא כלום, הבעיה תמיד הייתה (ועודנה) אצל סאני והצורה שהם בונים בה את הרום בעברית.

זה ממש עצוב, אבל נכון ל S5 ולנוט 4- המכשירים מחו"ל עדיין מתפקדים בצורה טובה יותר (באופן ניכר!) מהמכשירים בארץ, גם במהירות שימוש, גם בזמני סוללה וגם בזמני פתיחת אפליקציות וכדומה. זה למה שאלתי אותו את השאלה הנ"ל.

פורסם

^^ זאת הנקודה שלי בדיוק

יש לי שתי מכשירי i9505 שאני מוכן לבדוק עבורכם עם רומים מ sammobile אחד אנגלי ואחד ישראלי (אם יש בכלל ישראלי ל i9505)

פורסם
המממ... הרום הישראלי (ILO) במכשירי סקיילאקס/סאני הוא רום אירופאי נקי לכל עניין ודבר.

במחלקת תוכנה של סאני (בן משפחה בתפקיד בכיר שם) טוענים שלא. עם זאת, אודה שלא בדקתי את העניין בעצמי.

אני יודע שעד ה S3 לפחות היה מדובר ברום של סאני ולא אירופאי נקי, עם "תרגום רץ" שגרם להאטה בצורה מזוויעה, כנראה הגיע הזמן לבדוק מה יושב ב S5 באופן אישי.

פורסם
^^ זאת הנקודה שלי בדיוק

יש לי שתי מכשירי i9505 שאני מוכן לבדוק עבורכם עם רומים מ sammobile אחד אנגלי ואחד ישראלי (אם יש בכלל ישראלי ל i9505)

אין רום ישראלי לi9505.

המכשיר לא שווק רשמית בארץ.

אלה שיש להם עברית, דחפו להם עברית עם morelocale או משהו בסגנון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...