Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רביב אולי תפרסם מחירים של מוצרים לכבוד המפגש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רביב אולי תפרסם מחירים של מוצרים לכבוד המפגש?

נכון לעכשיו אני לא מוכר מוצרים (אולי בעתיד)

פורסם

אם זה אפשרי ויש עניין אוכל לדבר עם ספק שאני מכיר מהאזור שלי אם הוא יוכל להעביר לי מוצרים חדשים של מנזרנה , מגוריס , לייט קאנטרי ,3m וכו.. על מנת שמי שירצה יוכל לקנות במפגש. במחירים זולים ואטרקטיבים יותר . (בערך 10,5% פחות מאוטובטור ברוב המקרים.)

פורסם

היי,

רעיון מעולה,

הייתי במפגש של מועדון\פורום PSI ובדיוק ככה הם עשו.

אם רביב הנכבד או חבר פורום אחר יכול להביא כמה שולחנות או כל אחד יביא שולחן, כסא או משהו

שיהיה אפשר להניח עליו את המוצרים שלא יהיה על הרצפה כמו חאפרים, זה יהיה מעולה.

תיהיה פינה של הדגמות, פינה של מכירות מוצרים, פינת אוכל.

מחכה לזה כבר בקוצר רוח.

אם אלי לא יוכל לקחת אותי, יש מישהו שמגיע מהמרכז?

רועי

פורסם

צריך כמה שולחנות קטנים או אפילו ארגזי קרטון זה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם זה אפשרי ויש עניין אוכל לדבר עם ספק שאני מכיר מהאזור שלי אם הוא יוכל להעביר לי מוצרים חדשים של מנזרנה , מגוריס , לייט קאנטרי ,3m וכו.. על מנת שמי שירצה יוכל לקנות במפגש. במחירים זולים ואטרקטיבים יותר . (בערך 10,5% פחות מאוטובטור ברוב המקרים.)

רעיון מעולה.

פורסם
היי,

רעיון מעולה,

אם רביב הנכבד או חבר פורום אחר יכול להביא כמה שולחנות או כל אחד יביא שולחן, כסא או משהו

מחכה לזה כבר בקוצר רוח.

יש כמה כיסאות, שולחן אחד שאני יכול לפנות ועוד שולחן לכיבוד.

פורסם
היי,

רעיון מעולה,

מחכה לזה כבר בקוצר רוח.

מה רע במכסה מנוע?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מה רע במכסה מנוע?

זה פורום דיטיילינג פה, הלו! :evil:

פורסם
אתם לא דואגים שזה עלול לשרוט לכם?

אם על הרכב שלי פתחנו שולחן תימני עם אוכל כיד המלך שסבתא שלך העבירה אז לא נראה לי תהייה בעיה לשים כמה מוצרי דיטלינג :)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...