Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתגורר ממול לבית ספר יסודי בשכונה בראשון לציון.

לרעשים היומיומיים התרגלתי: מכוניות שמצפצפות בזמן שהורים אוספים את ילדיהם (ובנוסף חסימת הכניסה לרחוב ופקקים בכל יום כשאוספים ומורידים את הילדים), ילדים צורחים בהפסקות, המנהלת שצועקת דרך הרמקול שנשמע בחצר ועוד.

לאחרונה מתקיימות חזרות למסיבת הסיום שלהם, המתחילות ב8 וחצי בבוקר ועד לשעות הצהריים.

ואיך אנסח בעדינות? הווליום מחריש אוזניים.

העירייה טוענת שאין מה לעשות ואלו הכנות למסיבת הסיום, אך כמו זו ישנם גם הכנות למסיבת יום העצמאות ויום הזיכרון, ועוד חזרות לטקסים ומיני אירועים אחרים.

אני אדם הגיוני, אני לא מבקש שיסגרו את המוזיקה לגמרי, רק ינמיכו, או לחילופין יעבירו את החזרות לאולם הספורט הסגור שלהם. האם יש לי קייס לתביעה?

חשבתי להזמין בעל מקצוע שימדוד את הרעש ויוציא פירוט על רמת הדציבלים (אני בטוח שזה מעבר למותר בחוק).

מה דעתכם?

פורסם

לכאורה ייתכן שבתוך שנה שנתיים + - ועם מומחים שתשכור ומומחים שכנגד

ואי אילו אלפי + ש"ח וימי עבודה והשקעה, אולי בימ"ש יבקש מהם להנמיך קצת,

או שתדרשו לסבב ב' של אלימות בגין השאלה "כמה זה קצת".

The first one to get angry loses

פורסם

לי יש מין "אני מאמין" בתחום הזה, נוגע בעיקר לרפתות במושבים מתחדשים שהופכים למרכזי נובורישים, אבל רלוונטי לחלוטין גם עבורך.

אם בית הספר היה קיים שם כשהחלטת לרכוש דירה, על מה תלין? זו הייתה החלטתך המודעת, ידעת שיש שם בית ספר ועכשיו אתה מנסה לכפות עליו לשנות דברים שהם עושים כחוק רק כי לך לא נח עם זה?

לדעתי האישית זה לחלוטין לא לעניין!

אם הוקם פתאום בית ספר אל מול הבית שלך זה כבר סיפור אחר לגמרי.

אם כבר מדברים על לעניין ולא לעניין, לא ראיתי שרשמת את תגובת המנהלת לבקשה המנומסת שלך להנמיך קצת את הווליום של החזרות, אני מהמר על זה שהתלוננת עליהם בעיריה ואתה מתיעץ איך לתבוע ולהפעיל עליהם סנקציות משפטיות אבל לא ממש טרחת לגשת ולדבר איתה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין מה "להשלים", זה בדיוק כמו עירוניים נובורישים שרוכשים משק במושב ( שמיד נהפך לבית על שטח בנוי של 600 מ"ר+בריכת שחיה+מגרש טניס) ומיד מתחילים לאמלל את חייו של השכן שיש לו רפת כבר 50 שנים.

בכל מקרה, שיחה מקדימה עם המנהלת ותגובתה הייתה נותנת לכל ההודעה הזו נופך אחר לחלוטין.

פורסם

תביעה היא הדבר האחרון לעשות בעניין זה.

הדרך הנכונה היא לפנות לנציב תלונות הציבור במקום מגוריך .

וטוב יהיה אם תרכז במסמך את כל הטענות והפתרונות שאתה מציע יחדיו

ויהיו חתומים עליו מספר רב ככל האפשר של תושבים הסובבים את בית הספר.

גם אם את החזרות לאותו טקס אתה לא תוכל למנוע

המטרה היא ליצור לטווח הרחוק סדר יום באותו בית ספר שיפריע כמה שפחות לתושבי האזור.

פורסם

הייתי מציע לפות"ש לפנות למנהלת ולהגיע לסיכון הבא

את החזרות יעשו ללא הגברה או בהגברה מינימאלית , כשאת הטקס יעשו ברעש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגירה, יש לי תחושה שחווית בעבר תסכול מהעבר השני של תלונתי, וכעת אתה מסיק מסקנות לא רלוונטיות למקרה.

אני גר בבית הזה מעל ל16 שנה, אף בעצמי למדתי בבית הספר הזה.

זה ממש לא רלוונטי מי היה פה קודם, ואני גם לא רוצה שהדיון ילך לכיוון הזה.

כמו שציינתי בהודעה הפותחת את השרשור, אני אדם הגיוני ומאמין שלבית הספר הזכות לקיים אי אלו אירועים, כל בית ספר הוא גם מעין מרכז קהילתי ואין לי מה לעשות בעניין הזה.

התלונה שלי היא על חוסר התחשבות, הווליום באמת גבוהה בצורה חריגה.

אם אני אדם העובד במשמרות או סטודנט שנשאר בבית בשעות היום, לא מגיע לי נחת ושקט מינימאלי? ואם לא אז למה? כי אני לא מיושר לפי רוב האנשים שהולכים לעבודה ב8 וחוזרים ב5 לשעות של שקט?

בחזרה לשאלתי, האם לדעתם יש טעם להביא מומחה לרעש, כדי שימדוד את המטרד?

למען ההיגיון הבריא, אצא לדבר מחר שוב עם מנהלת בית הספר, עפ"י העצות עד כה, טיפול משפטי באמת נשמע כמו סיפור ללא סוף.

פורסם

שוב?

אז למה אתה לא משתף אותנו במה שאמרה בשיחה הראשונה?

פורסם

אני לא רואה לנכון לשתף מה עשיתי ומה לא, מהסיבה הפשוטה ששאלתי על המישור המשפטי.

משמע, מיציתי את האפשרויות האחרות,פרשתי את הפרטים הרלוונטים כדי לקבל עזרה מכם, וביקשתי את דעתכם לגבי איך להמשיך מפה.

לא פתחתי דיון על מי צודק או מי לא, בסה"כ ביקשתי עזרה.

פורסם

מסכים שזה בכלל לא משנה מי היה שם קודם .אז מה עם הוא רכש בית שנמצא ליד בית ספר. וגם אם הוא בנה בית באישור ליד בית ספר. יש חוקים ותקנות לגבי רעש . השאלה המשפטית כאן שאני לא מוסמך לענות אליה אבל שווה בדיקה היא האם גוף כמו בית ספר גם מחויב לעמוד בתקנות האלה. למשל אני בטוח שמקום שעורך קונצרטים למשל יש לו סייגים לגבי רעש מותר - אבל הוא מוגבל לשעות מסוימות וכו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה באמת חושב שבין אם היא אמרה לך "תסתלק משטח בית הספר" או אמרה לך "בדקנו את העניין ומדדנו את עוצמת הרעש ואין חריגה מהמותר בשעות שאינן שעות המנוחה", אין לזה שום משמעות מבחינת המשך טיפול משפטי?

נו באמת...

בכל מקרה ובאמת ברמה העיניינית, טקס סיום הלימודים עוד 4 ימים, לאיזה הישג משפטי אתה מנסה להגיע תוך 4 ימים?

צו חירום של שופט למניעת חזרות עם ציוד הגברה?

פורסם

קנטרנות ותו לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...