Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

הבוקר בדרכי לעבודה, שמעתי ברדיו פרסומת של המיזם הנ"ל.

לפי האתר, מי שנותן הלוואה מקבל כ-6.4% ריבית שנתית.

האם למישהו כאן יש ניסיון איתם? איזו ריבית מקבלים בפועל? האם קיבלתם את כספכם בחזרה + הריבית?

תודה,

סרג'ו

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן,

יש שתי חברות שעוסקות בהלוואות P2P בארץ - בלנדר ו E-LOAN.

ההבדל המשמעותי ביניהן הוא שבבלנדר אתה מלווה כסף, והוא מפוזר באופן אוטומטי על פני הלוואות במודל האוטומטי שלהם.

ב E-LOAN אתה יכול לבחור אילו הלוואות אתה רוצה לממן בהתאם לרמת הסיכון של ההלוואה, או פרטי ההלוואה (נניח שאתה מוכן לממן רכב אבל לא מוכן לממן 'סגירת מינוס בבנק') או שאתה יכול לממן במודל האוטומטי, או שילוב - אני מלווה לכמה אנשים ואת היתרה אני מחלק במודל האוטומטי.

אישית אני מעדיף את המודל של E-LOAN ויש לי שני חברים שמלווים דרכם כסף, ובינתיים מרוצים מאוד.

אתר בלנדר - כנס וקרא - https://www.blender.co.il/

אתר E-LOAN - כנס וקרא - https://www.eloan.co.il/

למען הגילוי הנאות - אני לא אובייקטיבי בנושא, ויש לי חופן של ניגודי עיניינים בתחום הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה,

קראתי באתר של בלנדר, אבל קשה לי לסמוך על מה שהם אומרים על עצמם. לכן רציתי לשמוע מחברים כאן שהתנסו בשירות הנ"ל והיו מרוצים, או שלא.

האם מקבלים את הריבית המובטחת בפועל? מה רמת הסיכון בפועל?

תודה.

פורסם

אין כסף קל. (אולי זכיה בלוטו)

לפני מספר שנים נפלנו בעוקץ דומה, ועד היום לא ראינו שקל בחזרה.

אל תאמין למה שהם אומרים על הריבית הגבוהה, אם באמת היה נכון כולם היו נכנסים לזה.

פורסם

אין היום 6.4% מובטח.

אם היה, כל עם ישראל וכל משקיעי חו"ל היו מסתערים על הדלתות שלהם וזורקים עליהם מליוני מיליארדים.

מה אני צריך לקנות נדל"ן ולהתעסק עם שוכרים בעיתיים אם יש 6.4% מובטח?

למען הגילוי הנאות - אני לא אובייקטיבי בנושא, ויש לי חופן של ניגודי עיניינים בתחום הזה.

אני מקווה ש"חופן ניגודי העניינים" הוא לא מהסוג שלכשהפרשה תתפוצץ נראה אותך בכותרות מהדורות החדשות :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נסחפתם.

הלוואות P2P הן עניין אמיתי ורציני, הן לא שוק אפור, אין בהן עבריינים או גובים עם מקלות.

זה סיפור חדש יחסית בארץ, אבל בעולם זה עובד כבר שנים רבות - תעשו גיגול על zopa או lending club ותבינו כמה העסק מקצועי ורציני. אחת החברות הונפקה לא מזמן בארה"ב לפי שווי של 6 מיליארד דולר, ונדמה לי שהיום היא שווה 8 מיליארד דולר אחרי תיקון למטה.

אין כאן "ככל שתגייס יותר אנשים ככה אתה תרוויח יותר כסף", או סממנים אחרים לשרלטנות או רמאות.

כסף קל - אין חיה כזו.

להבין סיכויים וסיכונים - כן.

אם משקיע היה אומר לי שאת כל הכסף שהוא חסך הוא שם בפלטפורמה שכזו - הייתי אומר לו שזה שגוי לדעתי, אבל לשים חלק סולידי מתיק השקעות בפעילות כזו אפשר לשקול בחיוב.

מר ג'ונס - אני לא יודע באיזה עוקץ אתה נפלת - אני חותם לך עכשיו, ומוכן לשפות אותך על כל הנזק שנגרם לך, שלא נפלת על עוקץ עם בלנדר או E-LOAN.

תסתכלו מי האנשים והגופים המעורבים בשני המייזמים האלה ותבינו שחברות כאלה הן חלק מהעתיד.

בגירה - הסר דאגה מליבך. לא תצטרך לבקר אותי בכלא בגלל זה. אבל אני באמת בכמה ניגודי עיניינם כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

דיסקו, ניגוד עניינים אתה אומר?

אני מסיק מזה שיש אמת בפירסומים האחרונים לגבי כניסתו של מקום העבודה שלך לתחום הלוואות P2P. ;)

פורסם

1. צריך להתייחס אל זה כאל קניית אג"ח בלתי מדורגות.

בעיקרון יש מחוייבות של הלווים לשלם לך את הכסף אבל במידה והם לא משלמים אתה נתון לחסדי המפעיל (בלנדר או eLoan) מבחינת המוטיבציה לבצע את הגבייה בפועל.

2. נקודה חיובית - הפיזור. ניתן לפזר גם סכומים קטנים בין הרבה לווים. זה עוזר למתן את הסיכון.

3. מבין שני האתרים eLoan נראה לי יותר רציני.

4. יש נקודה שכן מרתיעה פה - הלווים הם לא מדגם מקרי של אוכלוסיית ישראל. ייתכן שיש שיעור גבוה של מסורבי הלוואה בנקאית ביניהם.

ואם הבנק לא רוצה להלוות להם כסף אז כנראה יש לו סיבה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני קראתי על כך בעיתון כמו כולם. אין לי מידע אחר בנושא. כל הסקת מסקנות בנושא היא שגויה ומסוכנת.

פורסם

קראתי עליהם גם היום במהלך היום.

סך הכל זה נראה כמו קונספט מגניב למדי.

נראה לי אני הולך למשכן את האבארט' ולהלוות את מה שאקבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

במיוחד בשבילכם התראיין אתמול מנכ"ל E-LOAN בערוץ 1.

זה הלינק - תדלגו לדקה 36

http://www.iba.org.il/program.aspx?scode=1880367

פורסם

אני מעדיף את המודל של eloan , אני גם משקיע שם קצת כסף וזה נראה אחלה.

בינתיים אף הלוואה לא ברחה וההחזרים חוזרים תקין.

בנוסף מיטב-דש (אאלט) קנו 20% מהחברה לאחרונה, זה נותן הרגשה של גב לנושא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...