Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שכוונת המשורר בגירה היא

שנתינת כסף לגופים "עלומים" או עלומים לכאורה, יכולה להסתיים כפי שביוטרייד.

למרות שבחלק מהגופים הללו ישנם אנשים בעלי שם בכלכלת ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה קלע לחלוטין לדעתי, גם על יוטרייד יכלו כולם להגיד לי שאני לא מבין בכלכלה ואני הדיוט וזה "LIKE MONEY IN THE BANK".

אז מסתבר שזה לא וכנ"ל יכול להיות מחר גם על מיקסר או מגימיקס או השד יודע איך קוראחים להם.

ישה,

ב 1 על 1, אני אתאר לך לפרטי פרטים מה "בעלי השם" האלה יכולים לעשות עם השם שלהם.:wink:

בשום תחום אחר בחיים לא נתקלתי בכמויות כאלה של נוכלים תאווי בצע כמו בתחום "בעלי השם בכלכלה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבין אותך,

גם אני מעולם לא ראיתי כאלה נחשים כמו בעולם הזוחלים. :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההבדל שהנחשים בטרריום לא זוחלים לחשבון הבנק שלך ומרוקנים אותו...

פורסם

ובגלל שהכסף שם זה לא "כסף קל" (אני לא מכיר מספיק אנשים בחיים שלי כדי להתפתות להאמין שיש לי גישה ל"כסף קל")

שמתי שם כ 5-7% מהכסף שנזיל לי להשקעות, בכל השקעה, מי ששם את כל הביצים שלו בסל אחד לטעמי עושה טעות גדולה יותר מאשר לפזר את הביצים ולקחת סיכוי שהשקעה של 5% תלך לאיבוד לחלוטין

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפחות אצלי, אני מתקשה לכמת את ה 5% התאורתיים האלה להלכה למעשה.

אני אעשה לך סימוציה של מה שרץ לי בראש (בניגוד לאמונה של אישתי, זה לא הקוף עם המצילתיים של הומר סימפסון):

1. תיק השקעות מאפן של 50 אלף ש"ח. מה תשקיע בבלנדר 5%? זה 2500 ש"ח. איזה תשואה כבר תיצמח לך מה 2500 שקל האלה? אז זה מיותר.

2. תיק השקעות נחמד של 1 מיליון ש"ח. %5=50K ש"ח. מה, אני אקח כזה סכום ואזרוק אותו על איזה הרפתקאה שאיזה שרלטן מבטיח לי שאני אראה שם זהב?

בקיצור, מי שמשקיע במקומות האלה זה אנשים שמשקיעים עבור אחרים...אה...ופראיירים שככל הנראה באמת אף פעם לא נגמרים.

פורסם

יש תיק השקעות של 50 אלף ש"ח?

במה תשקיע?

אג"ח, היום כולם (בדירוגים הגבוהים) אפילו לא נותנים את המדד

מניות, הבורסה דיי בצלילה.

תוכניות חסכון, תגיד תודה אם תקבל מדד.

מה נשאר?

פורסם

עו"ש בבנק.

יש תקופות שישיבה על הגדר היא לא קללה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגיד תודה אם תקבל מדד.

המדד השנה שלילי, אז תוסיף את ההמלצה של ישה ותקבל תשואה ריאלית חיובית בלי לעשות דבר!

בוננזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ישה, מסכים לחלוטין.

לוא דווקא עו"ש אבל לעיתים דברים בנאלים כמו פק"מ, מק"מ וכו' (לא ממש שולט הג'רגון הבנקאי) זה פתרון מצויין למי שלא ממש מעוניין לסכן את ההון הראשוני שלו, אז אם הבנק נותן 1% (סתם לדוגמא) והשקעה סולידית חצי בטוחה (אבל בפרוש לא הזויה) תיתן 2.5% אז תודה רבה, שמרו לכם את האחוז וחצי ושמרו לכם את הסיכון, אני אדגור על הכסף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אף הלוואה לא "ברחה" לך?

יפה לך, בערך 3.5% מההלוואות הן הלוואות בפיגור, אפשר לראות כאן.

אתה רוצה להגיד שלא נפלת על אף אחד מהן?

...

ולכן DrorZi, יפה לך שאף הלוואה לא נרשמה אצלך בפיגור.

והנה הלוואות שלי גם מתחילות להרשם בפיגור

2 הלוואות מסומנות בפיגור עם סטטוס "הועבר להוצאה לפועל" כבר כמה חודשים ולא ברור אם יצא מזה משהו

אני מתחיל לחשוב שאכן מי שבסדר ילך לבנק ויקבל שם תנאים דומים ומי שלא מקבל מהבנק מעמיד בסימן שאלה גדול את היכולת להחזיר הלוואה חברתית

אני עדין לא בהפסדים אבל מכיוון שאחוזי הרווח נמוכים זה מהר מאוד יחזיר אותי למצב של כסף בניוטרל (ואם יברחו עוד, להפסדים)

כרגע עצרתי המשך מתן הלוואות חדשות.

זה העדכון שלי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא מבין, מה זה מענין אותך ש"ההלוואה בפיגור"?

זה כמו שהמנהלת בנק תתקשר אלי ותגיד "שמע, תשובה עשה לנו תספורת אז אנחנו מורידים לך את התשואה על החסכונות שלך".

שבלנדר ישלמו לך את מה שאתה צריך לקבל מהרווחים שלהם ושהם ילכו לתבוע את מי שהם רוצים בהוצאה לפועל.

אם זה פועל במתקונת שאתה מציין, הזוי שמישהוא בכלל שם שם אגורה שחוקה.

• תוכן חדש...