Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה כנראה שעד עכשיו לא הבנת את דרך הפעולה

אתה הוא שנותן את ההלוואה למשה,לינקל, ולזיכמר.

האתר מרוויח עמלות ממך ומהלווים, ויעשה מאמצים "עילאיים" לגבות את החוב של הלווים בפיגור .

לא הצליח

just too bad

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל המשמעותי ביניהן הוא שבבלנדר אתה מלווה כסף, והוא מפוזר באופן אוטומטי על פני הלוואות במודל האוטומטי שלהם.

בגירה כנראה שעד עכשיו לא הבנת את דרך הפעולה

אתה הוא שנותן את ההלוואה למשה,לינקל, ולזיכמר.

תחליטו...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אין סתירה בשני הציטוטים.

בן אם הפיזור נעשה באופן אוטמטי ובן אם אתה מחליט איך לחלק את הכספים ללוים השונים, עדיין בסופו של דבר יש לך את ינק'ל, בר'ל ושמר'ל.

אם אחד מהלווים מפסיק להחזיר את תשלומי ההלוואה, המלווה בצרות.

באיילון לגמרי "אכל" אותה.

בבלנדר חלקית, בבלנדר לאחר כמה חודשים של אי החזר מתחילים לקבל את הקרן מקופת ביטחון שאלה מראש כל מלווה מפקיד כסף. כאשר הקופת ביטחון נגמרת אף אחד לא מקבל את הכסף. מכיון שלקופה זאת גם מפקידים כסף מראש וגם לא מקבלים את הכסף ישר מהתחלה, אינני בטוח עד כמה שיטה זאת עדיפה לעומת השיטה באיילון ששם אין בכלל קופת ביטחון.

פורסם

החלטנו.

הטכניקה איך פוזר הכסף בין הלווים ממש לא חשובה, אתה כמובן קובע למיקסר מה רמת הסיכון שאתה מוכן לקחת = שיעור הריבית שתקבל על ההלוואה שלך.

חשוב שאם הלווה לא משלם, הסיכון עליך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם לווה שלא משלם זה על חשבוני, מה אני צריך את בלנדר? אני אלווה בבית תמורת תשלום בצקים דחויים. הריבית הרבה יותר גבוהה ואם קורית תקלה, לא צריך הוצל"פ, שם יש לך ביג'ו שבשביל 10%מהחוב מביא לך אותו עם ריבית, ריבית דריבית והשני זהב של החייב.

פורסם

אני לא יודע איך בלנדר מנהלים את ההלוואות, באי-לון סכום ההלוואה הוא כזה שמבחינה משפטית מאפשר הליכים משפטיים מקוצרים, והם לוקחים בחשבון שאם יהיה דיפולט של הלוואה יש להם שנים לרדוף אחרי החייב, ובסוף בגלל הסכום הנמוך, יש סיכוי גבוה לגבייה. כמובן שאם יש פשיטת רגל - זה כבר לא יעזור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התהליכים באיילון לוקחים המון זמן, יכול להיות שזה כך, בגלל שככה זה ואלה הם התהליכים בכל מקום.

אבל בשורה התחתונה רואים חייבים שכבר הפסיקו לשלם לפני זמן רב ולא רואים בכלל מה הסטטוס עם ההלוואה.

פורסם

פנית אליהם לבירור?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתם צריכים נורת אזהרה, הנה היא:

cc888a24422b732ff80ab1f4bdaa874e.jpg

אין בארץ תרבות של החזרת חובות. יש תרבות של "שמעתי שלחמימו מחקו את כל החובות".

אותם לא מעניין שהכסף הזה שייך למישהו, שאולי עבד בשבילו מאוד קשה. הם יקלו ראש בעניין, יבזבזו את הכסף על ג'יפים, מלונות וטיסות לחו"ל לפני שיחזירו לך את הכסף.

ועוד כשהם יודעים שלא הבנק הוא זה שירדוף אחריהם, אלא איזה אתר קיקיוני שבכלל עושה את הכסף מהתיווך ולא מהריבית?

תוסיפו על זה את הצעת החוק הבזיונית של השרה איילת שקד, ובכלל אפשר להתחיל את החגיגה.

מי שרוצה להתעמק יותר לראשם של החייבים - שיקרא את התגובות בדף של התמונה שצירפתי.

סה טו.

פורסם
אני לא יודע איך בלנדר מנהלים את ההלוואות, באי-לון סכום ההלוואה הוא כזה שמבחינה משפטית מאפשר הליכים משפטיים מקוצרים, והם לוקחים בחשבון שאם יהיה דיפולט של הלוואה יש להם שנים לרדוף אחרי החייב, ובסוף בגלל הסכום הנמוך, יש סיכוי גבוה לגבייה. כמובן שאם יש פשיטת רגל - זה כבר לא יעזור.

אני לא יודע לגבי סיכוי לגבייה, מהירה היא לא ואם היא תגיע בעתיד נחכה ונראה, אני עדין לא ניתקלתי בהלוואה בפיגור שנגבתה חזרה לצערי

מאוד מעיק הנושא הזה ולא מבשר טובות אם תוך זמן קצת מאוד יש לי כבר שתי הלוואות שכאלה

זה מרגיש ש eloan לא ממש יוצאים מגדרם לעזור פה, אני עצרתי את ההשקעות שלי שם לחלוטין כרגע בגלל הנושא הזה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001105655#fromelement=hp_firstarticle

הלוואה מיידית להון עצמי לדירה

פלא שהלוואות חוזרות אחרי זה

נותנים הלוואה כדי להכנס להלוואה יותר גדולה ואחרי זה אנשים מסובכים עד הראש בהלוואות על הלוואות, ויש לי הרגשה שהמשכנתה תקבל את הכסף הרבה לפני החברתית...

נראה לי קלים מידי על ההדק של אישור ההלוואה שם ב ELOAN

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תיק ההשקעות שלי אכל עד כה בחודשים האחרונים הפסד של כ-3000 ש״ח ועכשיו הוא מתחיל להתאושש.

קראתי את השירשור הזה ועקבתי אחריו לראות האם יש פוטנציאל השקעה פה. לדעתי התשובה היא חד משמעית לא.

חוץ מהאנשים פה בשרשור גם יש טוקבק של מישהו בכתבה: http://prntscr.com/a6wno0

לא הייתי נוגע בזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לקחתי מבלנדר הלוואה, אני עדיין משלם אותה, ההחזר החודשי נמוך משמעותית ממה שהבנקים נותנים (בערך פי 1 וחצי).

לא יודע לגבי המלווים, אבל בתור לווה זה בסדר. תהליך קצר יחסית ובתוך יומיים שלוש אתה מקבל את הכסף.

ביקשתי בחמישי וקיבלתי בשבת בבוקר, בראשון נכנס אל הבנק.

רק צריך לדאוג להעביר אישור מהבנק למשיכה בהוראת קבע לבלנדר.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי מה שמדווחים כאן, אתה ככל הנראה פראייר:wink:

• תוכן חדש...