Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שיטוטי לחיפוש רכב חדש, תפסה את עיניי רנו קליאו, בעלת תיבה אוטומטית-רובוטית כפולת מצמדים, המתאפיינת בנתונים מדהימים: 1,200 סמ"ק, מנוע טורבו, 120 כ"ס, ומהירות מ-0 ל-100 ב-9 שניות!

כך חבר שלי מספר לי עליה: "הרכב טס! ההנאה מדהימה! נסיעה במנוע טורבו לא דומה לשום דבר אחר!"

מדובר ברכב זול, מהנה ועם נתוני צריכת דלק של אופניים חשמליים(טוב, כמעט).

ולקאצ' הגדול: אמינות

כבר קראתי כאן דיון ארוך על רכבי צ'מפיון מוטורס(היצרן פולקסווגן, סקודה, סיאט ואאודי) ועל חוסר האמינות המזעזע של מנועי הטורבו והגירים הרובוטיים.

כבר שמעתי על המיתוס שרכבים צרפתיים הם לא אמינים.

שוקל לקנות רכב חדש, ומהדברים הכי פחות נעימים הוא לבלות במוסך עם רכב בן שנה-שנתיים, כשהיום אני עם רכב בן 15 שנה(פורד פוקוס) שלא רואה מוסך. לא רוצה להשקיע ממיטב כספי ולגלות שבמקום להתקדם אני בעצם נסוג לאחור.

לעניין נוסף: שמעתי היום על מוצר שנקרא "קולר" שנועד לשמור על גירים רובוטיים או משהו כזה. אז אם מישהו מכיר ויודע כמה זה יכול לשמור על מנועים(או גירים) מסוג זה אשמח להסבר.

תודה לעוזרים.

פורסם

דווקא הגיר של רנו מגלה אמינות, לא נשמעו גם בעיות מיוחדות

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע ה TCE 1.2 נמצא בשימוש במגוון רחב של דגמים. החל מניסאן, ועד דאצ'יה ובכולם הוא מראה אמינות טובה ( משווק למעלה משנתיים וחצי ). אל לך לדאוג מכך.

פורסם

לא ידוע על בעיות שיש עם תיבת ההילוכים בקליאו למרות שנתקלתי בבעיות אחרות כמו רכב חדש עם מנוע שרועש מאוד בהתנעה כאילו משהו נתקע בין הרצועות ומחוג דלק שלא מראה "מלא" גם כאשר הדלק עצמו מבצבץ מהפיה. אבל עדין לא זאת הביעה בקליאו אלא נוחות נסיעה פשוט גרועה. אני מציע לך לשקול את 208 לאחר מתיחת פנים שמגיעה עם מנוע 1.2 ליטר טורבו 110 כ"ס ותיבה אוטומטית עם שישה הילוכים.

פורסם

אני דווקא לא ראיצי משהו גרוע בנוחות של הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת עד כדי כך גרוע? אני שמעתי דברים אחרים. כנראה עד שאני לא אקח נסיעת מבחן אני לא אדע...

פורסם

לדעתי לא כל כך גרוע, אבל היא יותר קשיחה מהדור הקודם,

יש לי קליאו דור III משנת 2012, נהגתי על החדשה, היא פחות נוחה משלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

[ראשית, מנהלים, אני מציע לשנות את הכותרת, מכיוון שהיא קצת מטעה, ומרמזת על חווית אמינות שלילית, וכל עוד אין כזו, זה פוגע במותג, וזה חזק שבעתיים כשמדובר ברנו שמנסה לעשות רנסנס ולצאת מהבור האמינות שכרתה לעצמה.]

מנסיון של חבר עם הרכב, הרכב נהדר. למי שאוהב תנוחת ישיבה נמוכה, הרכב יהיה נוח, לי אישית לא הייתה בעיה עם תנוחת הישיבה, אבל שמעתי על כאלה שהתלוננו, בעיקר היום כשהאופנה זה רכבים גבוהים שמשקיפים על העולם מלמעלה.

פרט לנקודה זו, הרכב באמת מהנה לטעמי, ולא, לא שמעתי על שום חווית אמינות שלילית שקשורה לרכב.

והעיצוב שלו, לטעמי, אחת היציאות הנאות בתקופה האחרונה.

• אהבתי 1
פורסם

גם לדעתי לקליאו יש בעיית נוחות. ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן. בכל מקרה לדעתי הטובות בקטגוריה הן כיום פאביה ו-208 לאחר מתיחת הפנים. שווה לך לשקול גם אותם.

פורסם

פאביה טובה בקטגורייה במה? מבחינת נוחות לפי מבחן שקראתי היום בינה לבין הI20 היא לא יצאה בנוחות כשידה על העליונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...