Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שבוע שעבר עשיתי טיפול דיטיילינג ראשון לרכב שלי, סדר העבודה היה להלן:

1. שטיפה יסודית

2. פלסטלינה - NANOSKIN

3. IPA

4. יישום אופטיסיל

5. המתנה של 24 שעות

6. שטיפה QD עם ONR ירוק

7. יישום OPTIMUM VAX

8. יישום אופטיבונד על הצמיגים וחלקי הפלסטיק

סה"כ מרוצה מהתוצאה למרות שנראה לי שהיה עדיף לשלב גם פוליש.

אשמח לחוות דעת על התוצאות.

בנוסף, יש לי גם שאלה בנוגע לקילופי הצבע המיקרונים שנגרמים מפתיחת דלתות, אבנים ממשאיות וכו',

יש ברכב לא מעט כאלה באזור הדלתות ומכסה המנוע, יש למישהו מושג כמה יעלה טיפול אצל דיטיילר לדבר כזה עבור דלתות ומכסה מנוע?

תודה רבה!

20150424_180722.jpg

20150424_180733.jpg

20150424_185122.jpg

20150425_181936.jpg

פורסם

האוטו נראה מעולה!

בנוסף, יש לי גם שאלה בנוגע לקילופי הצבע המיקרונים שנגרמים מפתיחת דלתות, אבנים ממשאיות וכו',

יש ברכב לא מעט כאלה באזור הדלתות ומכסה המנוע, יש למישהו מושג כמה יעלה טיפול אצל דיטיילר לדבר כזה עבור דלתות ומכסה מנוע?

צריך לראות תמונות. הרבה פעמים אבנים קטנות שנופלות ממשאיות ופוגעות בצבע עושות קילוף שמגיע עד לפריימר, ואז צריך צבע (או פשוט לחיות עם הקילופים הללו בשלום).

פורסם

הרכב נראה טוב.

אבנים שפוגעות בצבע - חייבות (בלי דחייה) העברת צבע לכיסוי הפגיעה.

כי זה מוביל לחלודה בהמשך.

פורסם

לגבי ההמלצה שלכם לצביעה, אתם מתכוונים לצביעה נקודתית? כי אני ממש לא מעוניין לצבוע את כל הרכב.

השאלה אם יש מצב לתיקונים נקודתיים.

תודה.

פורסם

אפשר לתקן את זה עם צבע תואם - להעביר קיסם שיניים למילוי הפגיעה.

בצע פוליש לפני ואחרי. (כמובן אוטם צבע לאחר מכן)

פורסם

פשוט לקנות פחית קטנה בצבע הרכב? מאיפה מומלץ לקנות, טופקולור?

אני מניח שהפוליש צריך להתבצע עם מכונה ולא ידנית, זה פריט שעדיין לא הוספתי לערכה...:-(

תודה!

פורסם

כל פחח/צבעי יכין לך את הצבע התואם תמורת סכום לא גבוה. (60 עד 80 ש"ח)

אתה יכול לגשת גם לטופקולר. מספיק פוליש ידני. (נקודתי לפגיעה)

פורסם

קודם כל הטיפול נראה מעולה!.

ואני מתעלק לך על הנושא, גם לי יש בחזית של הרכב בדיוק אותן מכות של אבנים, נראה בדיוק כמו בתמונה של הבחור, השאלה היא האם מספיק לקנות צבע ולמלא עם קיסם או שעדיף לקנות גם לכה ולערבב ואז לעבור על הנקודות?.

ועל איזה פוליש ידני אתם ממליצים לעבודה כזאת?

פורסם

נראה מעולה.

בשלבים שפירטת, לא רשום שביצעת שטיפה לאחר הפלסטלינה, זה שלב שהוא חובה.

המלצה שלי, כדי למקסם את ההשקעה שלך, עבור לאוטם איכותי יותר שיחזיק זמן ממושך.

אני אוהב מאוד את האופטיסיל, בעיקר בגלל קלות היישום שלו, אבל צריך הכנה מאוד מאוד מדוקדקת כדי לגרד איתו חודשיים וחצי במקרה המאוד מאוד טוב.

"יאללה בירי".

פורסם
נראה מעולה.

בשלבים שפירטת, לא רשום שביצעת שטיפה לאחר הפלסטלינה, זה שלב שהוא חובה.

המלצה שלי, כדי למקסם את ההשקעה שלך, עבור לאוטם איכותי יותר שיחזיק זמן ממושך.

אני אוהב מאוד את האופטיסיל, בעיקר בגלל קלות היישום שלו, אבל צריך הכנה מאוד מאוד מדוקדקת כדי לגרד איתו חודשיים וחצי במקרה המאוד מאוד טוב.

היי, ביצעתי כמובן שטיפה אחרי הפלסטלינה.

לגבי האופטיסיל, אתה אחת הסיבות שרכשתי דווקא אותו וזאת בעקבות ההמלצות החמות שלך בפורום :-D וכמו שרשמת לגבי קלות היישום, זאת אחת הסיבות שבחרתי בו ולמען האמת, היישום כ"כ פשוט שאין לי בעיה לחזור עליו גם אחת לחודשיים.

תודה!

• תוכן חדש...