Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל ברצינות לקנות קיה ריו חדשה. השאלה שלי היא, מה ההבדלים בין שני הדגמים?

אני יודע שיש הבדל במנוע (1.2 מול 1.4) עד כמה ההבדל הזה משמעותי מבחינת צריכת הדלק והביצועים? איזה מנוע נחשב לאמין יותר?

יש הבדל בגיר (5 מול 6 הילוכים), האם יש הבדלים בגיר מבחינת אמינות?

לכאורה, אני נוטה לכיוון הגיר עם ה-6 הילוכים, יש לגיר הזה חסרונות כלשהם?

האם יש הבדלים משמעותים נוספים?

אני נוסע כ-40,000 ק"מ בשנה (לא מעוניין ברכב דיזל), 80% מהנסיעות בכבישים בין עירוניים.

תודה,

מקס

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי האתר של קיה, היא עדיין נמכרת. תודה על הסיכום! אני אקרא את זה מיד.

עריכה:

לגבי מה שרשמת שהרכב מגיע רק בצבע לבן. באתר של קיה יש אפשרות לבחור צבע. האם רק הגרסא הידנית מגיעה בצבע לבן?

פורסם

ממה שנכתב בפורום למרות שהאוטו עוד קיים במחירון של קיה באתר שרצו להזמין אמרו שכנראה לא יחודש מלאי שלה,

לגבי הצבע כן, יש פה עוד בחור שקנה ואמר שלבן זה הצבע היחיד שה1.4 הידנית נמכרת איתו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ברשותי קיה ריו 1400 אוטומטית סה''כ אוטו טוב אבל לא חסכוני בגיר האוטומט (4 הילוכים)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ביקשתי מחבר שבדיוק היום קיבל את הפיקנטו שהוא הזמין מהסוכנות לשאול. מסתבר שהם ממשיכים למכור ריו 4 דלתות, ידנית.

שכחתי להגיד לו שישאל לגבי הצבע. בכל מקרה, זה פחות משנה לי.

מחר אקפוץ לסוכנות ואברר הכל בעצמי.

אגב, למנועים הנ"ל יש רצועת טיימינג או שרשרת?

פורסם

במקרה דברתי היום עם מנהל סוכנות קיה ברעננה שמכר לי את הריו , ואמר לי שכרגע אין סדאן ידניות וגם לא יהיו. וחבל.

אני נהנה ממנו כל יום ,וגם הבן שלי נוהג על כזו אחת מהשכרה.

נסה להשיג בשוק המשומשות או חברות הליסינג. מכרו 37 יחידות כאלה ב 2014.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
ביקשתי מחבר שבדיוק היום קיבל את הפיקנטו שהוא הזמין מהסוכנות לשאול. מסתבר שהם ממשיכים למכור ריו 4 דלתות, ידנית.

שכחתי להגיד לו שישאל לגבי הצבע. בכל מקרה, זה פחות משנה לי.

מחר אקפוץ לסוכנות ואברר הכל בעצמי.

אגב, למנועים הנ"ל יש רצועת טיימינג או שרשרת?

לא נראה לי שהסוכנות פתוחה בשבת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הייתי בסוכנות היום. הם טוענים שהם לא בטוחים לגבי הריו 4 דלתות אבל לדעתם, עדיין מייבאים אותה. מחר הם אמורים לברר לי מול הסוכנות המרכזית.

במידה ואני הולך על הדגם של ה-5 דלתות, האם מנוע 1.25 לא חלש מדי? (אני כנראה אקח את הרכב לנסיעת מבחן רק בשבוע הבא).

הבנתי שזה אותו המנוע אשר מורכב על קיה פיקנטו, הדגם האוטומטי. ריו כבדה יותר בכמעט 400 ק"ג, נשמע שהרכב חלש למדי.

תודה,

מקס

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

תגדיר חלש מידי בבקשה.

בוא נגיד את זה ככה - זה לא מטוס, זה לא סיאט לאון 1.8 ליטר טורבו-בנזין עם צ'יפ. גם בלי צ'יפ.

זה רכב שמכוון לחיסכון בדלק על חשבון ביצועים ואת זה הוא עושה היטב. אני מבטיח לך שתצליח להגיע עם הרכב הזה לכל מקום בארץ בלי לעכב יותר מידי את התנועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...