Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור פער המחיר בין ה- 1.4 ל- 1.8. זה כאילו לא רוצים למכור 1.4, או שקבעו לו סתם מחיר גבוה כדי שלליסינג ימכרו אותו ב- 150...

האם יביאו גולף/פאסאט ALLTRACK?

הפער הגיוני מאוד ומיישר קו עם מה שתמיד היה מקובל בחו״ל, בניגוד לפערים ההזויים פה בעבר בין נפחי מנוע שונים.

הפער בביצועים (על הנייר לפחות) קטן יחסית ו10,000 זה לא סכום זניח.

אני זוכר ספציפית שבעבר פורד אנגליה מכרו מונדיאו (כמה דורות אחורה) עם מנוע 1.6 ו1.8 במחיר זהה.

אתה יכול לשאול למה שמישהו יבחר במנוע הקטן יותר, אבל הרוב אכן בחרו בו, ולמה? בגלל גובה המס (או שווי שימוש או איך שלא תקראו לזה) וצריכת דלק עדיפה.

אפרופו אנגליה, הפאסאט החדשה מוצעת שם בגרסאות הדיזל השונות בלבד ללא שום כוונה כרגע להציע מנועי בנזין...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, בגרמניה כן מציעים את הבנזין, אבל לא היה לי כח לבדוק פער מחירים... מצד שני, שם גם יש אותה עם המנוע של ה- GTI...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רכב מעניין שאמור להיות מאוד טכנולוגי ופרמיומי.

האם יש בדגמי ה-TSI כפתור לביטול מצב ליפט או שגם פה זה הולך להיות לא ניתן לניתוק?

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
דווקא את הדיזל תמחרו בצורה הזויה, ועוד עם המנוע החלש בהיצע.

למה? זה כימעט המחיר של אוקטביה דיזל בגירסא המפוארת ועם מתלה כמו של נגרר מאחור. כאן אתה מקבל מתלה רב זרועות ושלל פינוקים אחרים בתוספת זעומה של 5K.

הדיזלים יקרים מאוד בארץ בגלל מיסוי ירוק. במחירים האלו אין בארץ אלטרנטיבות דיזל בקטגוריה ועם מנועים 2 ליטר.

אם כבר, אני חושב שהייתי הולך על הסופרב. את העיצוב של הפסאט החדשה לא אהבתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכונית מעניינת. מכובדת ואיכותית אבל כנראה לא מרגשת. אך גם לא אמורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תמיד רציתי פאסאט, אבל אף פעם לא העזתי! תמיד היתה צעד וחצי לפני המתחרות מבחינה טכנולוגית ובתחושת הפרימיום.

אבל הדגם הנוכחי יסבול מהסופרב החדשה. אין שום סיבה להעדיך את הפאסאט בעולם בו סופרב תהיה זולה יותר (הנחה שלי בלבד), מאובזרת, ובעלת בסיס מכני זה. לדעתי היא גם נראית נפלא!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אבל זה תמיד היה המצב. וזה המצב עם אוקטביה מול גולף, פאביה מול פולו וסיטיגו מול אפ!.

משלמים קצת יותר כדי לקבל את אותו רכב עם סמל נחשק יותר.

פולקסוואגן מצאו הצדקה לקיומם של סקודה, סיאט ואודי, וסבורים שהבידול מספיק גדול כדי להצדיק את הפרשי המחיר. אם לשפוט לפי נתוני המכירות, הם גם צודקים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תמיד אהבתי יותר את המאליבו והסופרב , משהו בשם של האוטו כבד לי כי כבר יותר מדי שנים יש דבר כזה שנקרא פסאסט והוא לא מצליח כמו הגולף

Tuning:lol:

פורסם

למי שמעניין אותו כאן יש פירוט מלא של השינויים שנעשו בשאר הדגמים.

עדיין לא ברור לי לגמרי התמחור של הגולף 1.2 אבל שיהיה.

אין ספק שהמנכ"ל החדש של צ'מפיון בא לשנות.

פורסם

נראית מכובדת מאוד לדעתי. העיצוב לא פורץ דרך, אבל בדומה לרוב הפולקסווגנים כנראה שהוא גם לא יתיישן מהר מדי.

לפי הביקורת הזאת עושה רושם שמדובר במכונית מאוד "חכמה", איכותית ונעימה:

אני ממש לא חובב את המותג, והפאסאט אף פעם לא הצדיקה את מחירה לדעתי למרות שהייתה גדולה ואיכותית יחסית. הפעם דווקא נראה לי שהמחיר שלה סביר מאוד. מעניין רק איך היא תשרוד את מבחן הזמן...

• תוכן חדש...