Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיאט מולטיפלה - טיטול עם גלגלים. מעצבן אותי כל פעם מחדש.

סוזוקי SX4 קרוסאובר - לא טעם ולא ריח - האוטו דומה לחנונה של אף.ֿ

:roflmao:הרגת אותי מצחוק, שוקל לקחת לחתימה :-D.

מסכים לגבי המולטיפלה, אוטו פשוט מכוער.

כנ"ל ניסאן ג'וק, לא יודע מה עבר על המעצב כשהוא עבד על הרכב הזה.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם ציינו או לא אני מוסיף לכם לרשימת השנאה את פג'ו 107, רכב שנראה שהרכיבו אותו בחצר האחורית של איקאה ורכב שנשמע כמו טרקטור לילדים, רכב של פלסטיקה זולה יותר משולחן תוצרת "כתר" ונוחות של ספסל אוטובוס משנות התשעים, רכב עם גלגלי קרטינג ופחד מתאונות כמו ברכבת הרים שהקימו ביריד לא חוקי.

חוץ מהקלות לדחוף אותו כמעט לכל חנייה אפשרית וחיסכון בדלק, כל מה שציינתי למעלה לפחות לדעתי נכון !

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לא דגם ספציפי, אבל ואגיות עם 30 מדבקות המעידות על כל השיפורים שהן עברו.

טוב, באופן פרטני יותר, גולף gti וכל הקופרות למיניהן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני שונא כל ג'יפ שקיים בגרסה הקצרה שלו, כשאני רואה לנד קרוזר קצר, פג'רו קצר וכו'.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הרציו הזה לפיו כל מי שמתעב ג'יפים מקנא בבעליהם, מקביל למדי לזה לפיו הסיבה העיקרית לקניית ג'יפ היא השכנים. יש די סיבות אחרות לסלידה ממשאיות קטנות, כמו גם לבחירה בהם.

רועי,

כשיש שנאה עיוורת לכל ג'יפ / ג'יפון, ויחד איתה שינאה עיוורת לכל רכב ליסינג...אהמ...מממ...זזז...ררר...אני מריח קינאה שאוכלת את הבנאדם מבפנים.

אבל יכול להיות ואני טועה, ומדובר במחבק עצים בכיר, שנוסע באופניים חשמליות מטעמי אמונה, ורואה באחרים ובעיקר בג'יפים וברכבי הליסינג אויבים. גם במקרה כזה אני ממליץ על טיפול תרופתי חזק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כשאני רואה פיקנטו לפני אני יודע ששום דבר טוב לא יכול לצאת מזה חוץ מאשר לעקוף אותה כמה שיותר מהר ולשכוח שזה קרה. כאילו שכל הנהגים הכי גרועים בעולם התאחדו בדגם אחד וכולם נגדי. הליסינג הזה מכה שלא כתובה בתורה.

פורסם

אתם טועים, ה-X3 וה-X6 עוד "אכילים". ראיתם X1 ו-X4? זוועת עולם. בעיקר ה-X1 המעוות הזה, שלא ברור מה המעצב שלו לקח תוך כדי זמן העבודה, אבל זה לא היה משהו בריא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא שונא אף רכב, רק את הנהגים :screwy:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

*מצובישי אטארג', יונדאי I25, פיג'ו 301, סקודה ראפיד וכל שאר החברות במסדר התת משפחתיות! קטגוריה שהייתה יכולה להיות מוצפת הרכבים מעולים אבל כולם ממוקדי מטרה, מרגישות זולות, מורכבות במדינת עולם שלישי לאסיה ומזרח אירופה ועולות 50% יותר ממה שהם שוות. תמיד מזכירות לי איך בנוף המוטורי המקומי משתינים עלינו ואומרים שזה גשם!

פורסם

• כל רכב שפולט עננה אינסופית של עשן שחור - זה פשוט דוחה! תתקן את הרכב שלך, זה לא מסובך! האמת שבמקרה הזה אני מתעצבן גם על הנהג וגם על הרשויות שלא מיד מורידות אותו מהכביש.

אל תכעס עלי, זאת לא תקלה טכנית. זה דיזל :twisted:

רכבים שאני שונא הם:

מוניות.

רכבי הסעות.

אוטובוסים.

ומשאיות זבל, כי אני אוהב לנסוע עם חלון פתוח.

פורסם

ניסאן מיקרה בתצורת החיפושיט (החדשה דווקא נראית בסדר).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש הרבה אבל אציין את המסוימים שמעלים לי את הסעיף, רכבי העבודה של גזע העם שאנו חיים איתו, טנדרי טויוטה יסוזו וכד' שפולטים עשן וריח בלתי סביר בעליל, רואה אחת על הכביש מעלה לי את הסעיף, לא מבין איך הם נוסעים עליהם בלי מזיק ולא חסרים כאלו במיוחד באזורי המגורים בפריפרייה.

פורסם
אל תכעס עלי, זאת לא תקלה טכנית. זה דיזל :twisted:

השכרתי לפני שבועיים רכב עם מנוע דיזל בחופשה באירופה, לא היה שום זכר לעננה שחורה... ברור לי שלרכבי דיזל יש את הנטייה להוציא פיח בכמויות, אבל לפעמים זה כבר עובר כל גבול.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...