Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו מטאריה - נראה כמו רכב הלוויות. פעם אחרונה שמישהו בבסיס הסתלבט על הקליאו שלי כולם צחקו עליו כשהם ראו את המאטריה שלו. :lol:

סוזוקי אלטו בגרסה האוטומטית - עגלה מתה. עדיף לנסוע על אופניים, יותר מהר ויותר בריא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז זה לא בסדר לשנוא את האטראז׳ שלך, אבל זה בסדר שאתה שונא את המולטיפלה למשל?

בכלל, אני לא מבין את זה שהמולטיפלה מוזכרת פה לא מעט.

אין ספק שהיא היתה מכוערת, אבל היא גם היתה מכונית כלכך חכמה ומוצלחת, ולפחות העיצוב שלה היה מקורי, שזה הרבה יותר ממה שניתן לומר על מיצובישי אטראז׳ שהדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו כדי לתאר אותה זה מקרר על גלגלים...

אז זהו שאפילו מכוערת המולטיפלה לא היתה, לטעמי הפרטי אפילו להיפך, נכון שהעיצוב המיוחד, החכם ובמיוחד חדשני ומקורי לא קל לעיכול לחובבי זויות קוראניות, אבל לגבש העדר ספק על "כיעורה" זה כבר מוגזם. בכל מקרה מדובר באחת ההברקות של פיאט שאין לה גם היום תחליף וזה הענין העצוב, שהרי לא תמצא היום מין קופסה כזו עתירת מרחב פנימי ( שישה מושבים מרווחים להפליא ומקומות איחסון למכביר ) עם מידות חיצוניות קטנטנות ביחס, ראות ללא תחרות לכל הכיוונים ואפילו ניהוג מהנה בשילוב נוחות נסיעה מרשימה. בקיצור הסירו ידכם מהנער.

פורסם
אז זהו שאפילו מכוערת המולטיפלה לא היתה, לטעמי הפרטי אפילו להיפך, נכון שהעיצוב המיוחד, החכם ובמיוחד חדשני ומקורי לא קל לעיכול לחובבי זויות קוראניות, אבל לגבש העדר ספק על "כיעורה" זה כבר מוגזם. בכל מקרה מדובר באחת ההברקות של פיאט שאין לה גם היום תחליף וזה הענין העצוב, שהרי לא תמצא היום מין קופסה כזו עתירת מרחב פנימי ( שישה מושבים מרווחים להפליא ומקומות איחסון למכביר ) עם מידות חיצוניות קטנטנות ביחס, ראות ללא תחרות לכל הכיוונים ואפילו ניהוג מהנה בשילוב נוחות נסיעה מרשימה. בקיצור הסירו ידכם מהנער.

אני מסכים עם כל מילה, ואגב מה התכוונתי (וחשבתי שכתבתי) זה שאין ספק שבעיני רבים היא מכוערת.

אני אישית מעולם לא חשבתי כך, עיצוב מוזר אולי, אבל חכם ביותר.

פורסם

אין ממש מכוניות שאני שונא... למרות שיש (לי) רשימה ארוכה של מכוניות שלטעמי הן מיותרות או שלא היו אמורות לראות אור יום.

יחד עם זאת ובמסגרת הסולידריות בשרשור, אציין שאני סולד ממספר דגמים בצבעים שונים בעיקר בשל נהגיהם שלרוב עולה שהם חוליגנים... למשל ה-X6 כאמור, מאזדה 3/6 שחורות, 323 לבנות, סופר לנסר וכיו״ב...

פורסם

יונדאי אי 10 דור קודם. יונדאי גטס. יונדאי אקסנט וקיה ריו.

סוזוקי לא צריך דגם ספצפי.

וכמובן רכבים שהם כמו חזיות פושאפ.

איביזה ספורט עם גאנט ענקי שחושף בלם תוף מביך מאחורה.

יונדאי ולוסטר. ודומיהם.

ראפיד ובמיוחד טולדו מעצבנות בפשטותן.

פורסם
כול השברולטים הם זוועה מוטורית שלא מסוגל להסתכל עליהם

גם קאמרו, קורבט ?

סאברבן , או טאהו אם אתה בעניין השטח ,

ועוד לא דיברנו על שברולטים ישנים ..

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כנראה מתכוון לדייהולטים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין ספק שפיאט מולטיפלה בנוסף קיים רכב של קראיזלייר שנראה כמו קובייה - פשוט זוועה

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם
דייהטסו מטאריה - נראה כמו רכב הלוויות. פעם אחרונה שמישהו בבסיס הסתלבט על הקליאו שלי כולם צחקו עליו כשהם ראו את המאטריה שלו. [emoji38]

סוזוקי אלטו בגרסה האוטומטית - עגלה מתה. עדיף לנסוע על אופניים, יותר מהר ויותר בריא.

אני חושב שהמאטריה מקסימה. בוודאי בהשוואה לאחותה הקטנה, הסיריון.

לי יש בעיה עם סגנון העיצוב החדש של יונדאי וקיה.

הרכבים עצמם סבירים לחלוטין (לא מצדיקים את ההייפ שנבנה סביבם בארץ, אבל לא נחותים בשום צורה), רובם נראים כאילו שכחו להפסיק לעצב אותם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

טוב בגלל שאני עובד בהשכרת רכב ונהגתי על רוב הרכבים החדשים אז תסלחו על החפירה (אני שונא את הרכבים הנל מבחינת איכות ונסיעה ורעש ועיצוב ולא מבין איך אנשים קונים כאלה):

טויטה פריוס,סיטרואן פיקאסו (איך משתמשים בדבר הזה ?! WTF כנל גם טויוטה ספייס ורסו) ,יונדאי I10 דור קודם [פח],יונדאי I25,דייהטסו סיריון כל הדורות,טויוטה אייגו/107,מיצובישי ספייס סטאר/אטראז' [רעש של חללית והאוטו במקום],ניסאן מיקרה החדשה,ניסאן נוט,ניסאן טידה ,סוזוקי אלטו,סיאט איביזה סטישן,פיאט 500 אוטומט, שברולט סוניק, שברוליט קרוז,שברולט ספאק,והכי חשוב רנו פלואנס. אה ומהישנות כל הדייהוים למיניהם.

Tuning:lol:

פורסם
בכל מקרה מדובר באחת ההברקות של פיאט שאין לה גם היום תחליף וזה הענין העצוב, שהרי לא תמצא היום מין קופסה כזו עתירת מרחב פנימי ( שישה מושבים מרווחים להפליא ומקומות איחסון למכביר ) עם מידות חיצוניות קטנטנות ביחס

הונדה FR-V

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שונא דווקא את התרבות הנהיגה הישראלית רובם המוחלט לא יודע לנהוג לא מאותתים רק נדחפים וחותכים זה פשוט זוועה.

אני במיוחד לא אוהב אופנועים לא מזמן אופנוע חתך אותי ועוד עשה לי כאילו אני לא בסדר פשוט בושה.

מבחינת מכוניות אני פחות מתחבר ליונדאי גטס ולמאזדה 3 דור ראשון ושני.

לרכבים ששיפרו אותם באופן מוגזם חיצונית.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
טוב בגלל שאני עובד בהשכרת רכב ונהגתי על רוב הרכבים החדשים אז תסלחו על החפירה (אני שונא את הרכבים הנל מבחינת איכות ונסיעה ורעש ועיצוב ולא מבין איך אנשים קונים כאלה):

טויטה פריוס,סיטרואן פיקאסו (איך משתמשים בדבר הזה ?! WTF כנל גם טויוטה ספייס ורסו) ,יונדאי I10 דור קודם [פח],יונדאי I25,דייהטסו סיריון כל הדורות,טויוטה אייגו/107,מיצובישי ספייס סטאר/אטראז' [רעש של חללית והאוטו במקום],ניסאן מיקרה החדשה,ניסאן נוט,ניסאן טידה ,סוזוקי אלטו,סיאט איביזה סטישן,פיאט 500 אוטומט, שברולט סוניק, שברוליט קרוז,שברולט ספאק,והכי חשוב רנו פלואנס. אה ומהישנות כל הדייהוים למיניהם.

בוא נרשום עוד רכבים. לא רשמת מספיק.

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...