Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיות מאוד ספציפיות עם 2 רכבים: יונדאי I30CW ומאזדה 3 מכל הסוגים והדורות...

שניהם פשוט משדרים לי חרא! רכב ליסינג עם נהג ליסינג ישראלי מצוי חרא שמחנה איך שבא לו ופותח דלתות על מי שבא לו.

(חוץ מאלה עם הדגם SPIRIT של מאזדה שרובן שמורות להפליא עם בעלים פדנט, עד כמה שנתקלתי).

אני פשוט לא חונה ליד הרכבי ליסינג האלה, מתרחק מהם קילומטרים אם צריך אני אלך ברגל קצת יותר אבל לא אחנה לידם. אני לא אשכח שחניתי מרצדס של פאקינג 300 אלף חדשההה מבריקה נוצצת בתולית שרק הוצאתי מהחברה (זה היה לפני חודש) חניתי אותה באיזשהו חניון בראשון לציון ובאמת השתדלתי להיצמד בצד אחד לקיר ולהתרחק כמה שיותר מהחניה הפנויה לידי, לא אשכח שחזרתי ותפסתי תחתיכת אפס עם המאזדה ליסינג המחורבנת שלו פותח עליי דלת לרווחה ללא התחשבות, אני זוכר שיצאתי לו על החיים והוא התנצל והיה בטוח שאני הולך להרוג אותו. תמיד הרכבים האלה יתפסו לו כזבל ותהיה לי סלידה מהם, משהו פסיכולוגי :S

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
(חוץ מאלה עם הדגם SPIRIT של מאזדה שרובן בבעלות ערסים שנוהגים בלילה עם כובע מצחייה של נייק ומשקפי שמש, עם עומר אדם בפול ווליום).

תיקנתי לך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כיוון שברוב המכוניות לא נהגתי - מראית העין היא הקובעת...

ולכן חייב לציין לרעה את הולוסטר. אני אומנם פריק של מכוניות מוזרות (מישהו אמר כאן מולטיפלה/ קסרה פיקאסו/ bx/ xm?) אבל היונדאי בעיני אחת ההברקות הפחות מוצלחות בתחום. עניין של טעם...

פורסם

על ריח אין טעם להתווכח, כמו שאמרה בזמנו לימור האגדית ובכל זאת: מה רע עשתה לכם המולטיפלה? בוודאי לא מלכת היופי אבל לי היא גורמת לחייך. היא רחבה מהרגיל ואפשר להכניס בה שני כיסאות בטיחות וילד במושב האחורי. רכב בלי שום פוזה ושימו לב פעם כמה הרכב אוורירי: יש לו חלונות ענקיים וכשיושבים בפנים הראות מצויינת לכל הכיוונים. אהבתי את התכנון החכם והשונה.

פורסם

ברלינגו דור קודם, סתם כי יש לי כזאת בעבודה ונהגתי עליה והיא מכונית גרועה עם הגה כבד מדי והגיר הידני הכי לא נעים שפגשתי בו ב5 השנים האחרונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הונדה FR-V

האמת היא שרציתי להכניס אותה בפוסט המקורי כדוגמה לכישלון בחיקוי סידור הישיבה הגאוני שבמוטיפלה, גם כשמנסים, אבל עזבתי. החזרת, אז כל שאני מציע הוא לשבת פה במושב האמצעי, ואז שם ולהבין שלמרות המספרים זה לא אותו דבר.

פורסם

סוזוקי ספלאש,סוזוקי אלטו,סוזוקי...

ניסאן מיקרה,ניסאן ג'וק,ניסאן אלמרה,ניסאן...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
סוזוקי ספלאש,סוזוקי אלטו,סוזוקי...

ניסאן מיקרה,ניסאן ג'וק,ניסאן אלמרה,ניסאן...

גם ניסאן 370Z אתה שונא? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...