Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הליסינג הזה מכה שלא כתובה בתורה.

לא ברור לי איך המשפט הזה יוצא מבן אדם עם הכינוי הזה :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסאן ג'וק מוכיח כל פעם כמה טעם יש למי שקנה אותו- אין לו.

בכלל העיצובים של ניסאן מהשנים האחרונות לא משהו, הטידה נראת כמו קובייה על גלגלים ובכל פעם שעוברת מיקרה שחורה ברחוב אני יורק למזל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל רכב ציבורי עם דגש גדול על מוניות שירות ומוניות רגילות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני שונא!! את הטנדרים של טויוטה ואיסוזו הישנים (עם הכיתוב מאחורה למי שלא הבין) שנוסעים לפני ופולטים עשן שחור בכמויות.

תמיד הם יהיו מטונפים עם צבע מקולף ובולמים גמורים וגם נראה ש"נתפס להם הגב". וגם תמיד יהיה להם כל מיני גרוטאות ברזל שעוד שניה נופלות עליך.

אין להם מושג מה זה לאותת ותמיד יחתכו אותך שפתאום הנהג המבוגר בפנים שנוסע בלי מזגן התעורר ונזכר שצריך לחתוך 7 נתיבים. אה, אולי זה בעצם בגלל שהנורות מאחורה כמו תמיד לא עובדות וכל בלימה אחריהם היא בלימת חירום.

לא מבין איך לא הורידו אותם מהכביש. איך? לא מבין. אני כותב ומתעצבן. די.

פורסם

טיוטה קורולה,נהגתי עליה, והבנתי שבחיים אני לא אקנה אותה:

jl09i0.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניחא היית רושם דגם ספציפי... הייתי זורם איתך.

לומר שאתה שונא את כל הגיפים כי ההתנהגות שלהם פחות טובה, זה נטו בורות, רק מראה שאתה לא כ"כ מכיר את העולם הזה, בטח ובטח שלא את הערך המוסף שמגיע בילד אין.

וזה שאתה שונא את כל רגבי הליסינג?

שתה כוס מים.

כנראה שבכלל לא הבנת למה התכוונתי, לא דיברתי על נסיעות בשטח המיועדות לג'יפים אלא בכביש רגיל... לדוגמא במוו x5 שעולה חצי מיליון ורכב מקביל כמו סדרה 5 שעולה בערך אותו דבר מה יתנהג יותר טוב בכביש רגיל???? ברור שהסדרה 5 מרכז הכובד שלו הרבה יותר נמוך... בורות? לא נראה לי

אסור לשנוא רכבי ליסינג? מי שאוהב מכוניות זכותו לשנוא רכב שמטרתו היחידה זה להגיע מנקודה א' ל ב'!

פורסם
אתה חייב לטפל בעצמך. אני בטוח שלקופת החולים שבה אתה חבר יש כלים לסייע לך, החל מעזרה קלה של הבנה מה המכוניות האלה מספקות לרוכשיהן, דרך טיפולים טבעיים, ועד ניתוח בהרדמה מלאה לעקירת בלוטות הקינאה לחלוטין.

גם אתה כנראה לא הבנת אותי. וקינאה? לפני כמה ימים התייעצתי פה בפורום על איזה רכב לקנות. אם תמצא את השרשור הזה תבין שאני ממש לא מקנא.

פורסם
לא שונא אף רכב, רק את הנהגים :screwy:

יש רכבים שמעידים על הנהג...

סוזוקי ליאנה - רכב דוחה שלרוב נהוג ע"י מתנחל\ת שמאל עם שיער ערווה של קלארקסון.

קרוסאוברים חסרי פואנטה - פורשה קאיין, ג'וק, ודומיו

טויוטה היילקס מדורות קודמים (או בכינויה "טויוטה של ערבים") - תמיד מלווה בענן שחור עם נהג בעל מודעות אפסית לנהגים אחרים.

מרצדס ספרינטר - המשאית היחידה שתשב ברמזור על השמאלי.

רכבי ליסינג שחלק נכבד מהם נהוגים ע"י בהמות חסרי טאקט - פלואנס, קורולה...

פיאט מולטיפלה אמנם מכוערת אבל שימושית להפליא, ויש כאלה שמתאהבים בה, כנ"ל לגבי רודיוס.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
רועי,

כשיש שנאה עיוורת לכל ג'יפ / ג'יפון, ויחד איתה שינאה עיוורת לכל רכב ליסינג...אהמ...מממ...זזז...ררר...אני מריח קינאה שאוכלת את הבנאדם מבפנים.

אבל יכול להיות ואני טועה, ומדובר במחבק עצים בכיר, שנוסע באופניים חשמליות מטעמי אמונה, ורואה באחרים ובעיקר בג'יפים וברכבי הליסינג אויבים. גם במקרה כזה אני ממליץ על טיפול תרופתי חזק.

כמה שטויות בן אדם יכול להגיד בזמן כל כך קצר אני בהלם.

נוסע באופניים חשמליות מטעמי אמונה? מה שאני אוהב זה רכבי ספורט שהצריכה שלהם לא פחות גרועה מהג'יפים שלך(כבר הבנתי שחוץ מג'יפים אתה לא מבין כלום במכוניות!).

• תוכן חדש...