Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור חבורה של אנשים שרוב המכוניות מעוררות בהם תחושות חיוביות זה רק צפוי שחלק אחר מן המכוניות יעוררו בהם תחושה שלילית או יעורר סטריאוטיפים.

הרכבים שבי מעוררים תחושות שליליות שלפעמים גם גורמות לי להקרין על האדם הנוהג בהן הם:

• ב.מ.וו X6 - משהו באגרסיביות של רכב פנאי, קופה, ספורט עם ראות לקויה ומרחב פנים מצומק מעצבן אותי, איכשהו (למרות שאני מנסה תמיד להימנע מסטריאוטיפים) אני רואה בנהג כ"ערס" כוחני וחסר התחשבות.
  • סנגיונג רודיוס - הרכב בעל עיצוב מחריד, אין לי משהו "אישי" נגד הנוהגים בו, אני פשוט חושב שהם כנראה נולדו ללא חוש אסטטי.
  • פונטיאנק סולסטייס - הרכב נראה מצויין לפי דעתי, אני פשוט מרגיש שהוא נטו רכב פוזה וזה מציק לי מסיבה לא ברורה.
  • האמר - על שלל גרסאותיו מרגיש לי חצוף ומיותר לנסוע בטנק הזה בימינו בטח בצבע צהוב זועק!
  • פורד אקספלורר - מרגיש שמן ומנופח מעבר לכל פרופורציה, אין לי שום דעה על הנוהגים בו אבל הרכב עצמו מעצבן אותי.
  • כל רכב שפולט עננה אינסופית של עשן שחור - זה פשוט דוחה! תתקן את הרכב שלך, זה לא מסובך! האמת שבמקרה הזה אני מתעצבן גם על הנהג וגם על הרשויות שלא מיד מורידות אותו מהכביש.

מה הרכבים שמעצבנים אתכם?

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסאן ג'וק- מאותה סיבה שציינת על הסנגיונג רודיוס, רכב מחריד בעיניי.

מסכים איתך לגבי BMW X5/6 והאמר. דווקא די מחבב את העיצוב המוגזם של האקספלורר והפונטיאק רכב חביב מאוד.

פורסם

פיאט מולטיפלה - טיטול עם גלגלים. מעצבן אותי כל פעם מחדש.

מזדהה לגבי הX6 - האסוציאציה הראשונה אצלי זה ערסים שנוסעים בשמאל על 200 קמש עם הקסנון המעצבן הזה.

סוזוקי SX4 קרוסאובר - לא טעם ולא ריח - האוטו דומה לחנונה של אף.ֿ

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

BMW X3 - מסתכל עליו בנוף של כביש החוף ולא מבין מה BMW חשבו לעצמם שבכלל בזבזו מתכות על הרכב הזה, מיותר ומכוער אפשר לומר בן כלאיים כושל.

פורסם
...

• האמר - על שלל גרסאותיו מרגיש לי חצוף ומיותר לנסוע בטנק הזה בימינו בטח בצבע צהוב זועק!

...

הזכרת לי משהו שקראתי על ההאמר ב-CAR פעם. סיכמו אותו יפה:

.The only reason to buy one would be for its sense of style, but by doing so you prove you don't have any.

ורכבים שאני שונא- כל מה שיש לו מדבקת "איך אני נוהג". לא כל נהגי הליסומטים גרועים, אבל עושה רושם (בלתי מבוסס) שהם משתדלים להיות כאלה.

פורסם

משאיות, טנדרים ישנים ואוטובוסים - לנסוע מאחוריהם בכביש עם נתיב אחד לכיוון בענן של פיח זה מתסכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
BMW X3 - מסתכל עליו בנוף של כביש החוף ולא מבין מה BMW חשבו לעצמם שבכלל בזבזו מתכות על הרכב הזה, מיותר ומכוער אפשר לומר בן כלאיים כושל.

באמת x3 ? נכון שהדור הראשון היה קצת מגושם אבל לדעתי דור הנוכחי דווקא אחד הג׳יפונים הכי יפים . רכב מעוצב אגרסיבי במידה ומאוד פרופורציונלי.

מסכים מאוד לגבי ה x6 - זוועה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מצטרף לבחור שאמר על המולטיפלה, כאילו פיאט זרקה אותו לכבישים והשתדלה להתרחק מהמפגע האסטטי .

ועוד רכב שאני לא כלכך שונא הוא וולבו 940, לא שונא אותו אלא את העובדה שהוא לא מגויס לצהל בחיל שריון, הרכב הזה מחזיק יותר מדי שניעלל הכביש !

וכמובן את כל רכבי הפוזה למיניהם שגרמו לערסים לשכוח שכלי רכב נועד על מנת להגיע ממקום למקום (ובשלום.)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקר מכוניות "סלון קופה" או איך שלא קוראים לזה כמו פסאט CC, פורשה פנמרה, אאודי A7 וכדומה. וגם ג'יפוני פוזה.

בקיצור, כל דבר שמעוצב כמו מה שהוא לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניסאן גו'ק: כיעור כ"כ קיצוני. מעורר רפלקס הקאה מיידי.

הונדה סיוויק טייפ-ערס: מודל 92-95. משופצרת כמו אורגן אורות מקדימה ונושאת ספויילר גנוב של אימפרזה מאחורה.

V5

פורסם

כמו הפונטיאק אותו דבר chrysler crossfire.

יונדאי ולוסטר

ג'יפונים סגנון ג'ימיני ואחיו (כי זה פשוט נראה גרוע)

וולו C30 - החלק האחורי מכוער ברמות

Instagram:

VWPolo6R

פורסם (נערך)

אני ירשה לעצמי להכליל :) אני שונא את כל הג'יפים והג'יפונים למיניהם הרי ידוע שהתנהגות של ג'יפ תמיד תהיה ירודה מהתנהגות של רכב רגיל מקביל... סתם נראה לי מיותר ולא חכם במיוחד.

וכמובן איך אפשר שלא לשנוא את כל רכבי הליסינג הנפוצים בארץ!

עריכה אחרונה על ידי CarAddict

• תוכן חדש...