Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

אשמח לדעת בכל אופן במה הבלנו יותר פרקטית מכל מקרר יפני אחר מאותה התקופה (לנטיס\קורולה\סופר לנסר\סיוויק).

מהמשפט הזה אני מבינה שגברים יכולים לנהוג ללא ראות?

חייבת לבדוק את זה היום בערב! נשאיר את המגן שמש על השמשה הקידמית בזמן שחבר שלי נוהג ונגיד תודה ל6 כריות אוויר וביטוח מקיף :roflmao::roflmao::roflmao:

גדול,,ה , ידעתי שבזה תתמקדי, הכוונה ראות כי אתן קצת יותר חתיכות ולכן פחות גדולות.

ומושב הנהג והראות בבלנו מאוד נוחים, והמנוע די זריז משיכה לא רעה.

נ.ב - החזירי עכשיו את המאזדה 323 משנת 92-96 עם מנוע טורבו ואני קונה.

images?q=tbn:ANd9GcQOTvBxeTCfh8HatWQz4u8YVo7EhuA2MAQ9MPcP-iuPlW1y7rIpNGn-Rw8

לא סתם כל היחידות שיכלו לקבל אותה, המשיכו לקנות גם כשהלנטיס הגיעה.

הדוגמה של החבר לא טובה, מההתרשמות שלי הוא נוהג טוב גם בעזרת המראות צד בלבד :wink:.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שונא רנו מגאן 2008 ואת הדור עם הצורה הנ''ל, שלא יובן לא נכון אני הכי אוהב ומאוהב ברכבים צרפתיים

והיא מאוד נוחה ואני אוהב לנסוע בה, אבל כל התקלות בה משגעות אותי, ומתקנים משהו אחד ונדפק משהו אחר שלא קשור בכלל.

ואגב אני אוהב מאוד טנדרים ורכבי דיזל ומשאיות זבל אני חולה על הריחות שלהם.

רועי

פורסם
גדול,,ה , ידעתי שבזה תתמקדי, הכוונה ראות כי אתן קצת יותר חתיכות ולכן פחות גדולות.

ומושב הנהג והראות בבלנו מאוד נוחים, והמנוע די זריז משיכה לא רעה.

נ.ב - החזירי עכשיו את המאזדה 323 משנת 92-96 עם מנוע טורבו ואני קונה.

images?q=tbn:ANd9GcQOTvBxeTCfh8HatWQz4u8YVo7EhuA2MAQ9MPcP-iuPlW1y7rIpNGn-Rw8

לא סתם כל היחידות שיכלו לקבל אותה, המשיכו לקנות גם כשהלנטיס הגיעה.

הדוגמה של החבר לא טובה, מההתרשמות שלי הוא נוהג טוב גם בעזרת המראות צד בלבד :wink:.

אייל.

אני שמחה שהכל בהומור :-).

גם מאזדה שנת 96 וגם טורבו? הגזמת לגמרי. הלוואי והחדשות היו מגיעות עם מנוע טורבו, הייתי גם שמחה לאחת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קטנועים ושליחי פיצה בעיקר שעוקפים אותי מכל כיוון ומתנהגים כאילו כולם צריכים לעשות להם כבוד בכביש ולפנות להם מקום (מה אתה אמבולנס? חכה קצת), ובעיקר בעיקר, כל האופניים החשמליות האלה שאין לי מושג איך נותנים להם להיות על הכביש.

פורסם

איך נפלתם על במוו זה לא יאמן, מישהו ממכם נהג ברכב?

אמנם אני לא מחזיק אחת אך נהגתי על X1,X3,X5 ועל 530 של חברים ומשפחה.

X1 מרגישה פשוטה מעט אך זריזה מאוד ומתנהגת מעולה. ממש לא הייתי מתנגד לנהוג על אחת כזאת ביום יום.

X3 נסעתי עליו המון, וגם נסיעות לאילת וחזרה עם חמישה אנשים ברכב. נהנתי מאוד, החברים מאחורה פחות, אבל הרכב סוחב מצוין נוח ושקט אך עם ריפודים דמוי עור לדעתי.

X5 כל הסטיגמות נכונות, אתה מרגיש על גג העולם ועם יכולות נהיגה של שומכאר, אף אחד לא חותך אותך או צופר חלילה. מערכת שמע מעולה ברמה יוצאת דופן. ומנוע 4.0D מדהים 6.6 למאה.

מאחל לכולם להחזיק כאלה רכבים

תמיר.

פורסם (נערך)

לא שונא שום דבר. לא רוצה לפגוע באף אחד. אבל יש הרבה מכוניות שהן, איך מלמדים את הילדים לומר, לא לטעמי.

כשאני חושב על זה, למרות שאני רואה את עצמי כאוהב מכוניות, את רוב המכוניות אני לא אוהב..

מכוערות:

X6

פריוס

מולטיפלה

טידה

ליאנה

אטראג'

רודיוס

ג'וק

I25/I35

סיויק מהדורות האחרונים

באופן כללי שונא את שפת העיצוב הנפוצה היום, של פנסי חזית שנכנסים לתוך הכנף ולפעמים מגיעים עד השימשה.

מכוערות באשמת בעליהן:

עם קישוטי ניקל בידיות/מראות

ג'נטים לא מקוריים

כנפיים למיניהן

אני שונא את הקונספט של רכב שנראה כמו ג'יפ/ג'יפון וחסר יכולת שטח ממשית, ללא נעילות דיפרנציאל או הילוך כח. על מי אתה עובד? על עצמך או על הרואים אותך?

כמו כן שונא רכבי מיני, למעט מיוחדות כגון סמארט ומיני מיינור מקורית. נראות כמו עונש אמיתי.

רכבי קבריולט עם 4 מושבים וגג קשיח. כל העיצוב מתעוות.

רכבים מדכאים - קורולה, אקסנט, בלנו, דייהולט ושות'.

רכבים שמעצבנים מבחינת טכנולוגיה/תפעול:

רכבים ללא גיר ידני.

רכבים עם הנעה קדמית.

רכבים עם מסך מגע.

רכבים עם מנוע חלש מדי.

רכבים עם שעונים לא מול הנהג.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
איך נפלתם על במוו זה לא יאמן, מישהו ממכם נהג ברכב?

אמנם אני לא מחזיק אחת אך נהגתי על X1,X3,X5 ועל 530 של חברים ומשפחה.

X1 מרגישה פשוטה מעט אך זריזה מאוד ומתנהגת מעולה. ממש לא הייתי מתנגד לנהוג על אחת כזאת ביום יום.

X3 נסעתי עליו המון, וגם נסיעות לאילת וחזרה עם חמישה אנשים ברכב. נהנתי מאוד, החברים מאחורה פחות, אבל הרכב סוחב מצוין נוח ושקט אך עם ריפודים דמוי עור לדעתי.

X5 כל הסטיגמות נכונות, אתה מרגיש על גג העולם ועם יכולות נהיגה של שומכאר, אף אחד לא חותך אותך או צופר חלילה. מערכת שמע מעולה ברמה יוצאת דופן. ומנוע 4.0D מדהים 6.6 למאה.

מאחל לכולם להחזיק כאלה רכבים

נהגתי על כמה דגמים של ב.מ.וו וזה ללא ספק רכב ממוקד נהג, למרות שדווקא ב-Z4 הכי פחות נהנתי (אולי כי הכי ציפיתי ממנה), אבל השאלה היא לא מנקודת מבט של האדם הנוהג ברכב אלא מנקודת מבט של מפגש איתן ביום ביום, כשאתה אינו הנהג.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
קטנועים ושליחי פיצה בעיקר שעוקפים אותי מכל כיוון ומתנהגים כאילו כולם צריכים לעשות להם כבוד בכביש ולפנות להם מקום (מה אתה אמבולנס? חכה קצת), ובעיקר בעיקר, כל האופניים החשמליות האלה שאין לי מושג איך נותנים להם להיות על הכביש.

מסכים עם כל מילה, אני לא מאמין ששכחתי את האופניים החשמליים פשוט סכנה שהם נוסעים בכביש.

פורסם

האמת שזה משתנה מתקופה לתקופה. פעם לא יכלתי לראות טויוטה קורולה כי זה הזכיר לי נהגים של אלביט.

היום, אני חייב לציין שיש כמה רכבים, שבגלל התנהגות של הנהגים שלהם [שאני נתקל, לא הכלל], אני ממש מתעב:

ג'יפים שחורים עם קסנון - X5/X6, לנד קרוזר, לנד רוברים, ג'יפ וכו'... מהתקלויות שלי בלבד, מדובר באנשים לא סימפטיים.

שומאכר סליחה...יונדאי ולוסטר ושירוקו - די כבר יא ערסים מפגרים. תפסיקו לחתוך כל דבר שזז.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה אתם חושבים על הרכב הזה?

[ATTACH=CONFIG]421388[/ATTACH]

אני מת על המאזדות החדשות (6 ו-3), במיוחד על ה-3 בגרסאת האצ'בק, רמת גימור גבוהה בצבע אדום יין. רכב שנראה שתי רמות מעל העלות שלו וגם נוסע לא רע בכלל.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מסכים איתך לגבי ה X6.

לגבי הסאנגיונג, אני מבטא את זה נכון?? מה חשבת שהסינים יעשו?? ישכירו את שרייר לעיצוב הרכבים שלהם?

רכב שדוחה אותי, הוא סופר לנסר 97, כמה יש כזה לצעירים במיוחד אצלנו בכפרים, בקושי זז בכביש, עם אגזוזט רעש וצמיגים מידה 20, משהו מגעיל ביותר!

כנ"ל לגבי המאזדה לנטיס 323 מתחילת האלפיים!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מיצובישי אטראג'. אחד הרכבים היותר מכוערים ומיותרים שאני נתקל בהם.

כל המוטציות סדאן למינהן, שנועדו לקהל שצריך "רכב מנהלים" עם בגאז'. כולל A3 סדאן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...