Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספין אוף - חיתוכים, נסיעה עם אורות דרך ("גבוהים"), נסיעה בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה וכו' אינם נחלת הג'יפים, הליסינגים או ה"קופה" (ולוסטר / שירוקו וכו') וכו', אלא נחלת רוב עמישראל שנוהגים בכבישים, בלי הבדלי דת צבע ומין ורשיון (כולל משאיות ורכבים ציבוריים), אממה מי ששונה מהעדר - אוטומטית בולט, לכן הוזכרו כאן הג'יפים (גבוהים מעל העדר - בולטים מעל העדר), לכן הוזכרו הליסינגים (מדבקת "איך אני נוהג" מזוהה למרחקים גם ע"י מי שהראייה שלו 1:1), לכן הוזכרו הרכבים שהם לא סדאן (הצורה ישר בולטת).

או במילים של שרשור באוף טופיק - למה אנחנו חיים בגן חיות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קניתי אטראז' - היא אמנם לא שיא היופי.. אבל לשנוא אותה? הגזמתם.

רכב פרקטי מאד למשפחה צעירה.

רכבים שנואים שלי:

דייהטסו מטריה

פיאט מולטיפלה

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אין מה לקחת ללב. לכל רכב יש את קהל היעד שלו, לראייה קהל הפורום שונא כל רכב שקיים בעולם בערך על פי השרשור הזה.

מהראייה הזה אני לא שונא אף רכב, כפי שאני לא שונא אף מכונה, יש כאלה שיותר "עושים לי את זה".

זה לא יותר משיתוף טעמך האישי הספיציפי מאוד.

פורסם

תתפלאו לשמוע, במהלך טיול בצפון עצרנו להתרעננות באיזה תחנת דלק, לידינו עצר x5 עם זוג בחורים בשנות העשרים מאוד נחמדים! אפילו פינקו בארטיקים. הצלחנו לנהל שיחה ידידותית כמעט עשרים דקות. כמובן מהתקלות שלי בלבד!

פורסם

קיה...סורנטו, נראה לי? נו, הג'יפ המכוער שיש גם למשטרה.

כמעט כל אחד כזה שאני רואה על הכביש בד"כ נוסע באגרסיביות מיותרת עם אורות גבוהים בצבעים שונים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
כל המוטציות סדאן למינהן, שנועדו לקהל שצריך "רכב מנהלים" עם בגאז'. כולל A3 סדאן.

מכל ה״מוטציות״ החלטת לציין דווקא את אחת היותר מוצלחות?

לא רק שהA3 סאדן נראית מצוין (ואני מעדיף האצ׳בק באופן כללי) היא גם מוצלחת ביותר - תקרא קצת מבחנים מחו״ל.

פורסם
אני קניתי אטראז' - היא אמנם לא שיא היופי.. אבל לשנוא אותה? הגזמתם.

רכב פרקטי מאד למשפחה צעירה.

רכבים שנואים שלי:

דייהטסו מטריה

פיאט מולטיפלה

אז זה לא בסדר לשנוא את האטראז׳ שלך, אבל זה בסדר שאתה שונא את המולטיפלה למשל?

בכלל, אני לא מבין את זה שהמולטיפלה מוזכרת פה לא מעט.

אין ספק שהיא היתה מכוערת, אבל היא גם היתה מכונית כלכך חכמה ומוצלחת, ולפחות העיצוב שלה היה מקורי, שזה הרבה יותר ממה שניתן לומר על מיצובישי אטראז׳ שהדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו כדי לתאר אותה זה מקרר על גלגלים...

פורסם
ג'יפונים סגנון ג'ימיני ואחיו (כי זה פשוט נראה גרוע)

סליחה??

suzuki-jimny-2015-2.jpg

מה בדיוק נראה גרוע בזה?:evil:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
סליחה??

[ATTACH=CONFIG]421429[/ATTACH]

מה בדיוק נראה גרוע בזה?:evil:

העובדה שהחוף מזוהם כי אנשים מחליטים שמותר להכנס עם רכבים לתוכו.

פורסם (נערך)

מאזדה.

ליסינגים עם נהגים שלא יודעים למלא אויר בגלגלים.

באופן די כללי כמה שהרכב יותר חדש ככה אני אוהב אותו פחות.

עריכה אחרונה על ידי baer
פורסם

אחרי הפריק שאו של כמה רכבים בצבע וורוד פקאצי שראיתי בביקור אצל חבר, אני מוסיף לרשימה כל רכב בצבע וורוד פקאצי או סגול זועק עושה לי רע !!!

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...