Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר הבנתי שחוץ מג'יפים אתה לא מבין כלום במכוניות!

1. תרשה לי לתקן אותך, בעדינות, שלא תיעלב שוב. גם בג'יפים אני לא מבין דבר.

אני ירשה לעצמי להכליל :) אני שונא את כל הג'יפים והג'יפונים למיניהם הרי ידוע שהתנהגות של ג'יפ תמיד תהיה ירודה מהתנהגות של רכב רגיל מקביל... סתם נראה לי מיותר ולא חכם במיוחד.

וכמובן איך אפשר שלא לשנוא את כל רכבי הליסינג הנפוצים בארץ!

2. שים לב מה אתה בעצמך רשמת "אני שונא את כל הג'יפים והג'יפונים למיניהם" וגם "איך אפשר שלא לשנוא את כל רכבי הליסינג..." אח"כ אתה טוען שלא מבינים למה התכוונת. אם מראש היית כותב ברור, לא היית מגיע לשלב הזה שבו אתה נאלץ ללמוד שאני לא מבין כלום בג'יפים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד כאן לא הזכיר טויוטה פריוס ? יש יותר מכוער מזה ? והנהגים בה שזוחלים בנתיב הימני בשביל לסחוט עוד כמה מטר על חשמל, נורא.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
כנראה שבכלל לא הבנת למה התכוונתי, לא דיברתי על נסיעות בשטח המיועדות לג'יפים אלא בכביש רגיל... לדוגמא במוו x5 שעולה חצי מיליון ורכב מקביל כמו סדרה 5 שעולה בערך אותו דבר מה יתנהג יותר טוב בכביש רגיל ???? ברור שהסדרה 5 מרכז הכובד שלו הרבה יותר נמוך... בורות? לא נראה לי

אסור לשנוא רכבי ליסינג? מי שאוהב מכוניות זכותו לשנוא רכב שמטרתו היחידה זה להגיע מנקודה א' ל ב'!

לבוא ולומר שאתה שונא את כל הג'יפים/ג'יפונים בטענה של "התנהגות ירודה", ועוד לנסות להסביר את עצמך עם השוואה תלושה מהמציאות של במו X5 לעומת סדרה 5 זה קצת בורות.

בוא נראה איך הסדרה 5 תתמודד עם שבילי קק"ל ?, כל רכב והיעוד שלו - ואדם שלא מוכן לקבל את העובדה הזו - בור.

התנהגות ירודה? - יש אנשים שהפוזה של רכב "ספורט" לא קוסמת להם, והם לא מתלהבים מלתת לחיצה על כביש מפותל - ככה שמבחינתם הסעיף הזה לא קיים - מה שעושה אותך בור.

מה שאני אוהב זה רכבי ספורט שהצריכה שלהם לא פחות גרועה מהג'יפים שלך(כבר הבנתי שחוץ מג'יפים אתה לא מבין כלום במכוניות!).

כשתגדל תבין שרכב "ספורט" זה נחמד, אבל הכיף האמיתי הוא לסיים את יום העבודה באיזה מעלה זריז באזור הבית עם כוס קפה כזו של שטח,

לשם הספורטיבית לא תיקח אותך, היא תיקח אותך בדיוק כמו הליסינגומטית, מא' היישר ל-ב'

חבר, שנאת חינם זה לא בריא, לך לשתות כוס מים.

SCANSPEAK

פורסם
יש מספר רכבים שאני לא מחבבת בכלל, אבל יש אחד מסויים שפשוט עושה לי רע לראות אותו על הכביש: סוזוקי בלנו.

זה אחד הרכבים הכי פרקטיים וזריזים, ואמין מאוד .

תמיד נהנתי לנהוג בו, ובמיוחד הוא נוח לבחורות לנהיגה מאחר והראות בו טובה.

( לדודה שלי יש בלנו שנת 98 יד-ראשונה והיא לא מוכנה להחליף )

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא טענתי שהרכב לא טוב או לא אמין, אבל זה רכב שאני אישית לא אוהבת.

אשמח לדעת בכל אופן במה הבלנו יותר פרקטית מכל מקרר יפני אחר מאותה התקופה (לנטיס\קורולה\סופר לנסר\סיוויק).

במיוחד הוא נוח לבחורות לנהיגה מאחר והראות בו טובה.

מהמשפט הזה אני מבינה שגברים יכולים לנהוג ללא ראות?

חייבת לבדוק את זה היום בערב! נשאיר את המגן שמש על השמשה הקידמית בזמן שחבר שלי נוהג ונגיד תודה ל6 כריות אוויר וביטוח מקיף :roflmao::roflmao::roflmao:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא נוהג עם מגן שמש הביטוח לא מכסה, יש בפוליסה התנערות במקרה של full retard.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לבוא ולומר שאתה שונא את כל הג'יפים/ג'יפונים בטענה של "התנהגות ירודה", ועוד לנסות להסביר את עצמך עם השוואה תלושה מהמציאות של במו X5 לעומת סדרה 5 זה קצת בורות.

בוא נראה איך הסדרה 5 תתמודד עם שבילי קק"ל ?, כל רכב והיעוד שלו - ואדם שלא מוכן לקבל את העובדה הזו - בור.

התנהגות ירודה? - יש אנשים שהפוזה של רכב "ספורט" לא קוסמת להם, והם לא מתלהבים מלתת לחיצה על כביש מפותל - ככה שמבחינתם הסעיף הזה לא קיים - מה שעושה אותך בור.

כשתגדל תבין שרכב "ספורט" זה נחמד, אבל הכיף האמיתי הוא לסיים את יום העבודה באיזה מעלה זריז באזור הבית עם כוס קפה כזו של שטח,

לשם הספורטיבית לא תיקח אותך, היא תיקח אותך בדיוק כמו הליסינגומטית, מא' היישר ל-ב'

חבר, שנאת חינם זה לא בריא, לך לשתות כוס מים.

רשמתי במפורש שהתכוונתי על נסיעה בכביש רגיל.. ונתתי השוואה שבאותו סכום בערך אתה מקבל רכב שמתאים יותר לכביש רגיל וזאת עובדה!!!! רוב היום אתה נוסע על שבילי קק"ל?? אני בטוח שלא.

ורכב ספורטיבי מאפשר להנות מהדרך הרבה יותר מכל רכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם
רשמתי במפורש שהתכוונתי על נסיעה בכביש רגיל.. ונתתי השוואה שבאותו סכום בערך אתה מקבל רכב שמתאים יותר לכביש רגיל וזאת עובדה!!!! רוב היום אתה נוסע על כביש קק"ל?? אני בטוח שלא.

אז בשביל נסיעה על כביש רגיל ומשעמם אתה אומר שצריך לוותר על טיולי שטח עם גיפים?, בשביל לנסוע 20 קמ"ש יותר?

תמשיך לשנוא, עזוב אותי בשקט.

SCANSPEAK

פורסם

אל תשאלו אותי למה, אבל אני מתעב שני דגמי יונדאי מתחילת/אמצע שנות האלפיים: אקסנט ואלנטרה. אנסה בכל זאת להסביר: משהו בעיצוב הגמלוני, בצריכת הדלק המזעזעת, בפופולאריות בכבישים (של האקסנט) וכו'.

מכוניות נוספות שאני שונא:

1. טויוטה קורולה דור שמיני 1995 עד 2000 (בעצם, עד דור עשירי כולן דוחות אותי...)
  2. סובארו אימפרזה בשלושת הדורות האחרונים. עיצוב לא מוצלח, בכל פעם קצת אחרת ותמיד לא נראית טוב, וגם לא מצטיינת בכלום.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומי שכל סופ"ש יורד לשטח לאנוס דיונות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסכים עם שלקייס מהעמוד השני, אין מכונית שאני שונא, יש בעיקר נהגים שאני שונא.

יש מכוניות שאני לא אקנה או אמליץ למישהו אבל להרחיק ולהגיד שאני שונא?

מהמשפט הזה אני מבינה שגברים יכולים לנהוג ללא ראות?

חייבת לבדוק את זה היום בערב! נשאיר את המגן שמש על השמשה הקידמית בזמן שחבר שלי נוהג ונגיד תודה ל6 כריות אוויר וביטוח מקיף :roflmao::roflmao::roflmao:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

איפה הניסוי הזה יתבצע? פשוט ברצוני להתרחק מהאירוע הנ"ל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...