Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני *שונא* את המכונית הזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט 500 לכל סוגיה שהנהג בה לא שייך לבנות המין היפה..

בנוסף לכך, VW שירוקו - תמיד חושב מה אני הייתי קונה באותו מחיר.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיאט 500 לכל סוגיה שהנהג בה לא שייך לבנות המין היפה..

מה היית קונה באותו מחיר?

פורסם

VW פולו , רכב מגעיל וצפוף ברמות כל היום חופרים איכות איכות, אבל שנכנסים לרכב יש לך הגה רדיו ופלסטיקים קשיחים, והכל בעיצוב מת ומיושן.

סיטרואין ברלינגו! ואחיו (פגו פרטנר) F**C THIS CAR רכב מסריח סליחה על המילה, אבל זה רכב מגעיל ועצלן ברמות, נמאס לראות ולנסוע אחריו בכבישים, נראה לי שרק בגללו יש פקקים במדינה :D

VW UP ,SEAT MII , SKODA CITYGO ; קופסאות שימורים על גלגלים, איך אפשר לנסוע על דבר כזה? חצי מזגן, הכל פח ופלסטיקים רופפים.

פורסם

אני שונא וולוו V60, בעצם רק את העובדה שלא נמכר בארץ, אחרת זה אוטו מושלם. :lol:

וברצינות שונא רכבים עם בטיחות ירודה ובפרט את המגמה שמביאים לפה מכוניות שמיועדות לעולם שלישי (ויש להם בטיחות עלובה).

פורסם

אני איתך , תמיד השירוקו מזכירה לי צפרדע שעברה ניתוח להשתלת סיליקון בישבן

פורסם
אני ירשה לעצמי להכליל :) אני שונא את כל הג'יפים והג'יפונים למיניהם הרי ידוע שהתנהגות של ג'יפ תמיד תהיה ירודה מהתנהגות של רכב רגיל מקביל... סתם נראה לי מיותר ולא חכם במיוחד.

וכמובן איך אפשר שלא לשנוא את כל רכבי הליסינג הנפוצים בארץ!

ניחא היית רושם דגם ספציפי... הייתי זורם איתך.

לומר שאתה שונא את כל הגיפים כי ההתנהגות שלהם פחות טובה, זה נטו בורות, רק מראה שאתה לא כ"כ מכיר את העולם הזה, בטח ובטח שלא את הערך המוסף שמגיע בילד אין.

וזה שאתה שונא את כל רגבי הליסינג?

שתה כוס מים.

SCANSPEAK

פורסם
אני ירשה לעצמי להכליל :) אני שונא את כל הג'יפים והג'יפונים למיניהם הרי ידוע שהתנהגות של ג'יפ תמיד תהיה ירודה מהתנהגות של רכב רגיל מקביל... סתם נראה לי מיותר ולא חכם במיוחד.

וכמובן איך אפשר שלא לשנוא את כל רכבי הליסינג הנפוצים בארץ!

אתה חייב לטפל בעצמך. אני בטוח שלקופת החולים שבה אתה חבר יש כלים לסייע לך, החל מעזרה קלה של הבנה מה המכוניות האלה מספקות לרוכשיהן, דרך טיפולים טבעיים, ועד ניתוח בהרדמה מלאה לעקירת בלוטות הקינאה לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סיאט איביזה ("ספורט קופה" )/מאזדה 3/כל רכב עם ג'אנטים וספוילרים בסגנון אה לה ספורטיבי - כי הנהג חושב שהוא נוהג בלמבו, עבר הדרכת נהיגה אצל שומאכר עצמו ועכשיו יוצא לחלוק איתנו את חוכמתו.

פורסם

טריוס - זה לא ג'יפ וכל מי שנוסע בו בטוח שהוא נוסע בפג'ארו קינג.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מיצובישי אטראז' - רכב מכוער פשוט.

קיה ריו דור קודם ויונדאי אקסנט - בגלל שהייתי בצבא ונמאס לי לראות כאלה כבר.

ניסאן טידה - מכוערת, בלי צורך להסביר.

ערזדה 3 - כי כל ערס עם מאזדה 3 חושב שיש לו איזה מינימום גולף GTI ובסוף הוא נוסע בדגם 1.6 שמאיץ כמו הקליאו העגלתית שלי :roll: חוץ מזה שזה סתם רכב חרוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוזוקי ליאנה סדן,

סניאנג רודיאוס, ניסאן טיידה סדן, סיטרואן ברלינגו 7 מקומות צורה ישנה.

ועכשיו הצטרפה לרשימה, ישר חם מהתנור, ניסאן אלמרה שהגיע ארצה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה חייב לטפל בעצמך. אני בטוח שלקופת החולים שבה אתה חבר יש כלים לסייע לך, החל מעזרה קלה של הבנה מה המכוניות האלה מספקות לרוכשיהן, דרך טיפולים טבעיים, ועד ניתוח בהרדמה מלאה לעקירת בלוטות הקינאה לחלוטין.

הרציו הזה לפיו כל מי שמתעב ג'יפים מקנא בבעליהם, מקביל למדי לזה לפיו הסיבה העיקרית לקניית ג'יפ היא השכנים. יש די סיבות אחרות לסלידה ממשאיות קטנות, כמו גם לבחירה בהם.

פורסם

ניסן אלמרה חדשה

סוזוקי ליאנה

ניסן ג`וק

מיצובישי

אטראז'

סניאנג רודיאוס

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...