Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה דקות גיליתי שאחי הולך בצליעה (ילד בן 13) שאלתי מה קרה ומסתבר שהיום הוא הלך על המדרכה חזרה מבית הספר וילד שנסע על אופניים חשמליים (מציין שוב-על המדרכה) פגע בו מאחוריו (הוא לא עצר... ואחי לא היה יכול לראות אותו הרי הוא היה עם הגב אליו) הילד פגע בו צעק לו קללה והמשיך.. גם החברים של אחי היו בשוק..

השאלה היא אם יש לכלי משחית הזה איזה איזה עיגון בחוק..

פורסם

יש כבר הרוג ראשון.

יש תקנות בהתהוות וכרגיל החוק מפגר אחרי הטכנולוגיה וההורים מפגרים עוד יותר:cry:

יצא לי לדבר, במשמרת, עם אבא של ילד בן 14 שדהר על קורקינט ממונע ותשובתו:" מה לעשות, הילד לא שומע לי"

פורסם

הילד לא שומע לי,

ההורים נהיו סמרטוטים של הילדים? או מה? איפה ההורים שידעו להציב גבולות?

אני לא מדבר על זה שלרוב ההורים הם אלו שקונים את הכלים המסוכנים האלה לילדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחי זה כבר הפך להיות מפחיד הבעיה היא שלא אוכפים את כל מה שחוקקו נגד זה. אבל אם יש פציעה אז גם יש מקום לתבוע. אם אתה רציך המלצה אני מכיר עורך דין טוב שמתעסק בזה קוראים לו איתן פרגו הוא די מוכר, חפש עליו באינטרנט..

פורסם

זאת נהייתה מכת מדינה.

כל שישי בערב אלף ילדים כאלה נמצאים בכביש בכפר גנים ג בפת. נוסעים כמו משוגעים. כמעט דרסתי פעם אחת ילד עם אופניים כי הוא נדחף לכביש כמו מטורף.

נחנקנו.

והממשלה? הצחתקם אותם. הם בכלל בפגרה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הבעיה היא לא למצוא עו"ד לתביעה , ולא החוק , הבעיה היא שרוב הנוסעים הם ילדים מתחת לגיל העונשין , ובנוסף הם לרוב בורחים , והיות שאין סימן מזהה, לך תאתר אותם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

צודקים.

במקרה הזה-הילד נכנס באחי מאחורה,האשים אותו על זה ש**הוא** נתקע בו צעק לו "קוקסינל" והמשיך.

החברים של אחי גם היו בשוק וכמובן שאין מה לעשות..

אני הולך לבית ספר (למדתי באותו בית ספר) ביום רביעי ביום הזיכרון מטעם היחידה, נראה, אולי נצליח לפחות לאסור את הכלים בשטח בית הספר,גם ככה כולם שם ילדים,יש גנים של ילדים עוד יותר קטנים ליד והאוזלת יד פשוט מחפירה.

כמו שכבר העירו,כן,יש הרוג מהכלי הזה ונקווה שזה האחרון. "דריסה" מכלי כזה במהירות של 50 קמ"ש (והכלי מגיע למהירות כזו) לדעתי שוות ערך מפגיעה ממכונית ב30-40 קמ"ש ולצערי חוויתי פעם פגיעה כזו כהולך רגל.

פורסם

בדומה לקורקינט החשמלי, הכלי מוגדר כצעצוע ולא כלי רכב לכן אין תקנות תעבורה עבור הילדים המופרעים האלו.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

הבעיה היום זה שהורה שיתן סטירה לילד יכנס לכלא.

אז אין חינוך.

לפני 20 שנה הייתה פוחד להסתכל על אבא שהוא עצבני.

היום אתה עושה לו אצבע משולשת וממשיך לשחק GTA.

פורסם

אל תדאגו, ברגע שבן/ אח של מישהו מספיק חשוב יפגע מהסכנה הזאת הנושא יטופל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פגיעה בהולך רגל על ידי אופניים אינה נחשבת תאונת דרכים. לדעתי צריך המחוקק לשנות מצב זה אבל עד שייקבע אחרת, אופניים חשמליות אינן שונות מאופניים רגילות. הן גם לא מחויבות רישיון או ביטוח.

קטין מעל גיל 12 נושא באחריות פלילית ואזרחית למעשיו.

אם אחיך יוכל לזהות את הילד שפגע בו - אפשר להגיש נגדו תלונה ואפשר לתבוע ממנו נזיקין.

• תוכן חדש...