Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלי דגמים של אלפא רומיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אם מישהו יוכל לפרט ממש במספר מילים על ההבדל בקטגוריה בין הדגמים של אלפא רומיאו: ג'ולייטה, בררה, 159

אני מודע לזה שהמיטו היא הקטנה שבחבורה

הג'ולייטה היא על תקן המשפחתית

מבחינת קונספט - מה עם הבררה ועם ה 159?

תודה!

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-159 היא סגמנט D, היינו מתחרה של ב.מ.וו. 3, אודי A4 ומרצדס C. הבררה היא גרסת הקופה של ה-159.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אשווה לעולם שכולם מכירים:

ג'וליטה = גולף

159 = פאסט

בררה = שירוקו

זה אותו דבר רק שהאיטלקיות טובות יותר. *רץ לבונקר* :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מבחינת מנועים - אותה סדרה פלוס מינוס? לדוגמא ה 3.2

אני אשווה לעולם שכולם מכירים:

ג'וליטה = גולף

159 = פאסט

בררה = שירוקו

זה אותו דבר רק שהאיטלקיות טובות יותר. *רץ לבונקר* :lol:

פורסם

מנועים זה קצת יותר מסובך.

לג'וליטה יש גרסות עממיות ויש גרסה חמה כמו הGTI, כולן גודשות.

ה159 שיצורה הופסק ב2012 הגיע עם שלל מנועים בדומה לפאסט, החל מ1.9 אטמוספרי עם 160 סוסנים חלשלושים, דרך כמה גרסאות דיזל ועד ה1.8 טורבו או 3.2 אטמוספרי.

בררה הגיע עם 2.2 ו3.2 אטמוספריים וכמה אקזמפלרים עם 1.8 גודש.

באופן כללי היצא המנועים מגוון ודומה לזה של תוצרת VAG.

אם יורשה לי לשאול, למה אתה צריך את המידע הזה?

פורסם

כן ולא, הבררה זו גרסת האצ'בק של ה159.

הקופה היא גרסת קופה של ה3, מרכב שונה מההאצ'בק.

ככה שזה לא לפה ולא לשם.

פורסם

חברים תפסיקו להגיד אלפא ובמוו באותו משפט מאיפה החלום הזה, אלפא אחלה אוטו ובאמת מיוחד ואהוב,אבל להשוות בין אלפות של היום לבמוו זה חטא שלא הייתי עושה כחובב רכב, לא באותו ליגה ,ואפילו שתי ליגות הפרש .

אחלה מסורת אלפא והיסטוריה מדהימה,אבל ב20 שנה האחרונות הפער ברור .

פורסם (נערך)

יובל צודק. אלפא מחלידה. יום בכביש, שבועיים במוסך. כשהיא עומדת ליד ב.מ.וו. ברמזור, המחשב (של בוש, גרמני הרי) מתוכנן לדומם מרוב בושה. הוא גם מדווח למשתמשים שמונו במיוחד בפורומים השונים להתריע אם הזכירו אותן באותו משפט. כנראה גם בפוסט הזה, רחמנא ליצלן.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
כן ולא, הבררה זו גרסת האצ'בק של ה159.

הקופה היא גרסת קופה של ה3, מרכב שונה מההאצ'בק.

ככה שזה לא לפה ולא לשם.

הכוונה שזו הגרסה ה"ספורטיבית" יותר. מה תגיד על ה-4 החדשה אז?

חברים תפסיקו להגיד אלפא ובמוו באותו משפט מאיפה החלום הזה, אלפא אחלה אוטו ובאמת מיוחד ואהוב,אבל להשוות בין אלפות של היום לבמוו זה חטא שלא הייתי עושה כחובב רכב, לא באותו ליגה ,ואפילו שתי ליגות הפרש .

אחלה מסורת אלפא והיסטוריה מדהימה,אבל ב20 שנה האחרונות הפער ברור .

1. מה ש-RK אמר.

2. הבנת הנקרא: לא בוצעה השוואה בין אלפא רומאו לב.מ.וו אלא המחשת קו הדגמים של אלפא באמצעות זה של ב.מ.וו.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הבנת הנקרא ידידי זה גם הבנת המשתמע והשלכות של הדברים שנאמרים ולא תמיד מה שנכתב ונאמר ,שלא יהיה אי הבנות באופן אישי אוהב את המותג אלפא ואת הרכבים שלהם ,אבל שמקפידים להשוות ולהגיד אותם צמוד לבמוו קצת חוטא למציאות ויוצר מצג שווא.

למה לא לעשות המחשת הדגמים של אלפא מול מאזדה לדוגמא ,הכי קל מאזדה.

מיטו - מאזדה 2.

גולייטה - מאזדה 3.

159 - מאזדה 6 .

לפני המון שנים שמיצובשי נכנסו לשוק בארץ ופרסמו את הרכבים שלהם,לא רצו שישוו אותם לסובארו חלילה, אז עשו השוואה מול אוודי 80 של אותה תקופה,דאגו שיגידו באותה נשימה ,ואז נתפסים באותה קטגוריה .

פורסם

זה בסדר גמור שאתה לא תאמר אלפא וב.מ.וו במשפט אחד, לא תשווה חלילה בין האחת לשניה, אפילו תספר בכדי לשוות לדבריך מימד של אובייקטיביות חסודה שאתה מגדולי אוהבי האלפות, אבל המציאות האכזרית חזקה כידוע מכל, אחרי הכל זה ענינך. אבל זה גם בסדר שאחרים יחשבו אחרת, אפילו, ירחם השם, להיפך. אחרי הכל לא מכיר איזה ממצא אובייקטיבי שיוכיח את מוצקות התזה שלך, אני מנחש שגם אתה לא.

פורסם

בהתלבטות שלי של מיטו מול ג'ולייטה לקחתי לטובת המיטו 2 דברים (מעבר לתקציבית)- הג'ולייטה עם מרכב יותר גדול ומשפחתי מהמיטו ולכן המיטו (לא מדבר על תלתן, אלא על מיטו 155 לעומת הג'ולייטה 170) יותר אגרסיבית.

בנוסף, פנים הרכב של מיטו מול הג'ולייטה הוא הבדל שמיים וארץ. לטובת המיטו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
הבנת הנקרא ידידי זה גם הבנת המשתמע והשלכות של הדברים שנאמרים ולא תמיד מה שנכתב ונאמר ,שלא יהיה אי הבנות באופן אישי אוהב את המותג אלפא ואת הרכבים שלהם ,אבל שמקפידים להשוות ולהגיד אותם צמוד לבמוו קצת חוטא למציאות ויוצר מצג שווא.

למה לא לעשות המחשת הדגמים של אלפא מול מאזדה לדוגמא ,הכי קל מאזדה.

מיטו - מאזדה 2.

גולייטה - מאזדה 3.

159 - מאזדה 6 .

לפני המון שנים שמיצובשי נכנסו לשוק בארץ ופרסמו את הרכבים שלהם,לא רצו שישוו אותם לסובארו חלילה, אז עשו השוואה מול אוודי 80 של אותה תקופה,דאגו שיגידו באותה נשימה ,ואז נתפסים באותה קטגוריה .

זה כנראה מתרחש בעיקר במוחך הקודח. ג'ולייטה הינה בהחלט ברת השוואה לסדרה 1. אלפא 159, בזמנה ניצחה במבחן גרמני את הסדרה 3 במבחן התנהגות. אגב, באותו מבחן היו גם רכבים כמו הונדה אקורד ופורד מונדיאו.

ב.מ.וו ואלפא רומאו במשפט אחד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...