Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול את המומחים , האם אני יכול לעלות על התקלה.

רכב הזרקת בנזין 96- מגאן,אוטו' עושה לי צרות צרורות עד שמפחיד לנסוע איתו.

הרכב לא סוחב טוב, וכשהוא מתחמם אחרי נסיעה ארוכה הוא לפעמים כבה לי .

כלומר אני אסביר, הוא ממש דופק אני מרגיש כאילו המשאבה מספקת דלק לסירוגין וובסוף הרכב כבה

(לאחר מכן לא ניתן להניע- רק במזל) ורק אחרי שטיפה מתקרר או נח, אז אפשר להניע עד הפעם הבאה.

החלפנו כבר : טיימינג בזמן, חוטי הצתה, פילטר דלק, שמנים-שמן גיר, פלאגים.

הייתי גם עם הרכב במוסף של קרסו וחיברו אותו למחשב ניהול מנוע ולא גילו כלום.

דפדפתי בדפי ההסטוירה של הפורום והבנתי שיכולה להיות בעיה במשאבת דלק, השאלה הנה- אם משאבת הדלק יושבת בתוך מיכל הדלק- איך יכולה להיות בעיה כזאת - שהרכב כבה רק כשהוא חם? הלא המשאבה לא מתחממת שם? או שאולי זה אחד החיישנים? אבל אם זה חיישן אז למה יש בעיית סחיבה? ואם הכל נראה כתקין במחשב מה יכולה להיות הבעיה.

תנסו לעזור לי בבקשה , שימו לב - לתופעה, כשהוא קר הוא לא כבה בכלל, בד"כ כבה בעצירה או נסיעה בתוך העיר כשהוא כבר חם אחרי נסיעה ארוכה, ואז הוא לא כבה בבום אחד, אלא דופק.. כאילו ניתקתי את אחד מחוטי ההצתה - צילינדר - ואז כבה.

אין לי :| זמן מיותר וגם כסף לא - ואני חייב לאתר את התקלה הזו בדחיפות .

המון תודה לכולם.

פורסם

שתי אפשרויות הגיוניות:

1. בעיה במיצב הטורים.

2. יש איזה משהו שקשור למערכת הדלק וכאשר הוא מתחמם, הוא מתרחב ומונע מעבר דלק תקין.

פורסם

שלום לך

לי הייתה אותה בעייה בקליאו אר אס איי

אחרי נסיעה ארוכה

או בעמידה ארוכה בפקקים

או כשיש יום חם מאוד

האוטו היה משתנק ונכבה

רק אחרי מנוחת מה היה ניתן להניע ולסוע שוב

הפתרון החלפת משאבת דלק

סביר להניח כי היא מזייפת

יוסי

פורסם

כשהרכב לא מניע, תבדוק אם המשאבה עובדת : תנתק צינור כניסת הדלק למזרקים ותכניס לבקבוק.

אגב, המפלג נבדק?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

בכל זאת , אם כל הכיוונים שנתנו לך בעניין מערכת הזנת הדלק והחשמל לא עוזרים ,ובהנחה שיש לך דפיקות ורעשים - בקש שיבדקו אם לא קפצה שן בטיימינג.

סימפטום אפשרי לכך הוא ואקום חלש מהמנוע לכיוון ה-MAP SENSOR. דבר זה משגע את כל מערכת ההזרקה וגורם גם לתופעות שתיארת.

זה לא החשד העיקרי -אבל נתתי לך עוד כיוון בדיקה.

פורסם

תודה לחברי הפורום,

החלטתי לא להסתכן שוב ולהחליט על דעת עצמי.

קבעתי לי לבדיקת בעיות זיאגנוזה ומע' ממוחשבות ואלקטרוניקה, כפי אצל "נ.איל ואלדר" שבקבוץ נצר סירני (ליד באר יעקוב ונס ציונה),

אעדכן אתכם מה היתה התקלה

• תוכן חדש...